-BART- Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 02.04.2007 TRENINGI MOTOCYKLOWE Z dniem 2 kwietnia rozpoczynamy cotygodniowe zajęcia doskonalenia jazdy motocyklem. Zajęcia będą się odbywały w każdy poniedziałek (amatorzy) i wtorek (zawodnicy) od 16:00 do 18:00. Koszt dla członków klubu (Automobilklub Wielkopolski) 20 zł, dla pozostałych uczestników 40 zł. POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 no pierwszy przeglad mam w poniedzialek wiec jak zdaze to moze skocze na tor troche posmigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 kto będzie w ten poniedziałek ?ja będe na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 no ja wstępnie tez tak na 90%, prawdopodobnie z ziomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jak zdążę wymienić opony do poniedziałku do 16:00 to też będę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 dawaj na seryjnych, ja lece na pirelli super corsa z allegro, chyba po 6cio miesiecznej przerwie nie zrobie na pierwszym treningu ponizej 1.50 wiec sie nie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ja też będę o ile tylko nie bedzie padać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) ja planuje 16go, jak by ktos sie chcial dokleic Edytowane 30 Marca 2007 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 kto będzie w ten poniedziałek ?ja będe na 90%Jeśli pogoda i wypożyczalnia przyczep dopisze... ;) :crossy: :crossy: Do zobaczenia! #155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Powinłem być, trzeba się powoli rozjeździć... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COSTA Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Cześć jestem z Wrocławia i jeżdżę co poniedziałek do Poznania wyjeżdżam ok 12.00 wracam ok 21.00jak ktoś ma ochote sie zabrać zapraszam będzie raźniej 0510-30-30-30 Wojtek Edytowane 8 Maja 2007 przez COSTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Siemka podczas ostatnich Dni Suzuki na Torze Poznań poznaliśmy z Bobem kolejnego zapaleńca z Wrocławia wporzadku facet normalnie jeździ Fazerem 1000 a na tor ma Gixa 600 chyba K3 niebiesko-żółty wersja only race track :icon_mrgreen: i mówił, że bedzie raczej co każdy poniedziałkowy trening ma chyba biaął mazde czy coś takiego jak bedzie na torze to zagadaj i bedziecie sobie razem jeździć zawsze to raźniej i szybciej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 poznaliśmy z Bobem kolejnego zapaleńca z Wrocławia | razem jeździć zawsze to raźniej i szybciejJa też, ja tez!Przerobiłem właśnie swoją F3 na tor i bardzo chętnie zobaczę, jak się spisuje w Poznaniu. Ma kto może miejsce na przyczepce, tudzież jest chętny do przyczepki, tudzież zaoferuje auto z hakiem? Ja mam (niestety mizerne) szanse na pożyczenie przyczepki, jakby co. Autem z hakiem w poniedziałki nie dysponuje. Od czasu do czasu wpadamy ze znajomymi na Kisielin - dajcie tez znać, jeśli jesteście taką opcją zainteresowani. A tu pozwole sobie podpiąć fotki z kisielina:Tor Kisielin 22 maja 2007 Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Organizacja na torze super, dzisiaj pocałowałem klamkę i dowiedziałem się że treningi nie odbędą się ani dzisiaj ani jutro. Na stronie zero info na ten temat. Ale moja flustracja była niczym w porównaniu z gościem który przyjechał z Berlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Organizacja na torze super, dzisiaj pocałowałem klamkę i dowiedziałem się że treningi nie odbędą się ani dzisiaj ani jutro. Na stronie zero info na ten temat. Ale moja flustracja była niczym w porównaniu z gościem który przyjechał z Berlina. O ku*wa!!! Ale kicha. A miałem dziś jechać na tor właśnie.... Co za ludzie...pzdr partacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi