Posen Diesel Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Licencja B to poniedzialek czy wtorek? A poczułeś się już ZAWODNIKIEM? :bigrazz: Myśle że pamietasz jeszcze z Grandysów jak jeżdżą zawodnicy, albo nawet jak jeżdżą kolesie z rookie. Ja to myśle że może w drugim wcieleniu będę tak potrafił. Nie chcę sie cały czas zastanawiać czy zaraz ktoś mi przemknie pod łokciem, albo czy właśnie nie minie mnie horda sprzętów po zewnętrznej. :icon_biggrin: Co prawda amatorzy są mniej przewidywalni i to też zagrożenie, ale moja psychika chyba by nie zniosła tego :crossy: wruuuumm...., :crossy: ziuuuuuu.... z lewej, prawej, na prostej, przed zakrętem, na zakręcie, za zakrętem. Ja znam swoje miejsce (ossiwiście pierwsze w GsxrCup 600 :biggrin: ) i na pewno nie jest to miejsce (startowe) obok Bartka Wiczyńskiego czy MikroSzkopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 oba dniw Twojej chorej wyobrazni ;) A poczułeś się już ZAWODNIKIEM? no wlasnie o to mi chodzi, bo jakos nie widze siebie razem (NA RAZIE :cool: ) z zawodnikami Lic A jednak fakt posiadania licencji czyni chyba z Ciebie "zawodnika"?wiadomo, ze znajac organizacje w Poznaniu to pewnie mozna licencje sobie schowac i nikt sie nie zorientuje jednak nigdy nie bylem w Poznaniu poza grandysami wiec nie wiem jakiego poziomu sie spodziewac (teraz bede chcial cos zorganizowac, bo majowe grandysy taaak daaalekooo) a co do samego wtorku to wydaje mi sie, ze takiemu zawodnikowi A jestem w stanie nie przeszkadzac za mocno a juz na tyle zaczynam umiec jezdzic ze wjazd z kompletnymi amatorami moze sie skonczyc gorzej.. mam w pamieci kolege, ktory najechal kolesia na wejsciu w duza patelnie - kolo jechal 60km/h (:icon_eek:) i jeszcze hamowal.. dostal strzal 260 :rolleyes: (hamowanie z 260, finalnie jakies 160-180 ale i tak praktycznie prawie przecielo mu motocykl) a ziuu z lewej i ziuu z prawej przerabialem jak bylem pierwszy raz na torze (dodatkowo mialem opony do wymiany) - po kilku minutach szoku jest spoko i takie "ziuu" zaczynaja Cie motywowac do lepszej jazdy (szczegolnie jak twojego litra mija jakis KTM :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 w Twojej chorej wyobrazni ;) jak bedziesz zawodnikiem licencjonowanym mozesz wjechac na tor we wtorek i nie wazne, ze bedziesz krecil kolka pow 2 min :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 jak bedziesz zawodnikiem licencjonowanym mozesz wjechac na tor we wtorek i nie wazne, ze bedziesz krecil kolka pow 2 min :icon_question: :crossy: Zapewniam Cię, że "wtorkowi zapierdzielacze" szybko Cię z tego toru zdejmą przy czasach w okolicach 2 minut :cool: Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 uuuuuu napisali ze nie moge juz startowac w pretendentSzkoda bo planowalem sobie raz wystartowac tak dla smaku szampanaiiiiiha 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Marca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja tam jakbym miał na szosowe licencje i robił takie czasy jak teraz to raczej bym wiochy nie robił i we wtorki nie przeszkadzał na torze... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Tak naprawde to jedynie na długiej prostej startowej jest ktos w stanie ci przeszkodzic. Bo tam masz najmocniejsze hamowanie i tam masz najmniejsza marże na błąd. Najgorsze zawsze było jak wpadałem na start mete i juz widziałem po drodze kilku turystyków z kolizyjnym torami jazdy :buttrock: już wiedziałem ze nie bedę mogł zrobic swojego Rossi style hamowania w duża patelnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Przy takiej pogodzie może wcześniej otworzą wjazdy na tor? Pozdawiam zniecierpliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BART- Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ze strony AW Treningi na Torze "Poznań" Informujemy, iż od 15 marca rozpoczynają się treningi kartingowe, 21 marca treningi samochodowe, a 2 kwietnia treningi motocyklowe. Zainteresowanych serdecznie zapraszamy! Do zobaczenia na Torze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ciekawe czy w lany poniedzialek tez mozna bedzie polatac...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 jeszcze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Takie pytanie...latał ktoś z Was po torze na Dunlopach D207 ??? Wiem, że to gumy nie na tor, ale akurat mam takie prawie nowe...i nie wiem jak one się spiszą na torze... jeśli ktoś z Was próbował jeździć na tych kartoflakach po torze to proszę o wrażenia... jak trzymają w zakręcie, czy ślizgają się .. napewno jeden plus mają ...szybko się ich nie zjeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Takie pytanie...latał ktoś z Was po torze na Dunlopach D207 ??? Wiem, że to gumy nie na tor, ale akurat mam takie prawie nowe...i nie wiem jak one się spiszą na torze... jeśli ktoś z Was próbował jeździć na tych kartoflakach po torze to proszę o wrażenia... jak trzymają w zakręcie, czy ślizgają się .. napewno jeden plus mają ...szybko się ich nie zjeździ... Witka swego czasu jeżdziłem po torze Fazerem 600 na d207 - dawały radę bez problemów, bardzo przewidywalna opona, niestety ściera się dosyć szybko. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witka swego czasu jeżdziłem po torze Fazerem 600 na d207 - dawały radę bez problemów, bardzo przewidywalna opona, niestety ściera się dosyć szybko.Pozdrówki Ja Fz6 smigalem na d207, Dawało rade fakt ze przy cisnieniu 1.7 to boki zjechałem ostro po 2 godz treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Takie pytanie...latał ktoś z Was po torze na Dunlopach D207 ??? Wiem, że to gumy nie na tor, ale akurat mam takie prawie nowe...i nie wiem jak one się spiszą na torze... jeśli ktoś z Was próbował jeździć na tych kartoflakach po torze to proszę o wrażenia... jak trzymają w zakręcie, czy ślizgają się .. napewno jeden plus mają ...szybko się ich nie zjeździ... Witka, Ja również w fazerze 600 na d207 smigałem i śmigam i wg mni esi enadaje, przynajmniej do fazera pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi