karolaga Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 To nie kapuje oO.Moze dla tego ze nie mam :( . Chciałeś sie pochwalić jakimś tytułem?A janosikkk toś sie pochwalił. Uderz do karolagi za te osiągniecia jakiś tytulik naukowy na pewno chetnie przyzna. :)Tka chętnie przyznam ale tobie tytuł...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 pff...to co tu bawisz? :) za te kiedys pewnie zrezygnujesz z z ruska bo bedzie za drogi.. :) Goska Eee tam , za często zabieram kumplowi emke coby se polatac poza miastem :D To nie kapuje oO.Moze dla tego ze nie mam :) . Chciałeś sie pochwalić jakimś tytułem?A janosikkk toś sie pochwalił. Uderz do karolagi za te osiągniecia jakiś tytulik naukowy na pewno chetnie przyzna. :) Tka chętnie przyznam ale tobie tytuł...... pozdrawiam Panowie luzujemy zwieracze bo tu strasznie spieta atmosfera sie robi :PPozdro. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Podobno jezdzi se po niemczech mój sprzęcior. Ewidentnie podpieprzony na zamówienie.Skrzynie miałem od kachy bez wsteka a tak czy inaczej tego manewru nie znałem :)Akcja jak już pisałem zdarzyła sie 2 lata temu takze ból i rozpacz nastepnym sprzetem już wywiałem z bani :icon_biggrin: .Ale kiedys kupie se rucholca i go zrobie , identyko jak miałem rama od kachy , serducho od urala m-67 z alternatorem , musze sie jescze zastanowic nad zestawem wózek boczny z napedem :cool: .Teraz nie ma czasu tym bardziej ze chce mi sie "toczyc" na sprzetach posiadajacych tak ze 100KM lub więcej :icon_biggrin:Ty wez i co jakis czas udeżaj na gliny co sie dfzieje z moto, bo i do nas wchodzi unijny centralny rejestr pojazdów utraconych i takie rzecy beda wypływac bo podejrzewam ze niemiec se kupił mało swiadomie myslac ze nikt nie bedzie ze wschodu szukał i moze sie zdziwic, tyl;ko trzeba łazic za tym moze sie kiedyz najdzie, koles po 6 latach na bajzlu w łodzi znalazł swojego krossa walnietego:-)Cuda sie zarzaja, moze wiesz gdzie jezdzi? to odbijemy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Stało się. Od niedawna znaczy od paru dni stałem się posiadaczem wymarzonej Mki z koszykiem :icon_biggrin: . Motor kwalifikuje sie do kapitalnego remont. Głównie zawieszenie przód i tył oraz silnik. Motor jest kompletny i na chodzie ale silnik stuka i grzeje sie niemiłosiernie :wink: . Jazdy próbne z koszem i solówką zaliczone. :biggrin: Jedynie przednie lampa jest nieoryginalna (od uralca) ale z czasem i to wymieni się :wink: reszta to oyrginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no to fajno:) kolejny rusofil. zapodaj zdjecia jak ema wyglada. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A oto zdjecia mojego szrota. Wreszcie przydał mi się hełm niemiecki oraz puszka po masce gazowej.http://img166.imageshack.us/my.php?image=img1761dp6.jpghttp://img166.imageshack.us/my.php?image=img1754eq2.jpghttp://img66.imageshack.us/my.php?image=img1776vk0.jpgMotor w ruskim malowaniu czyli wiadomo jakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 http://img166.imageshack.us/my.php?image=img1761dp6.jpghttp://img166.imageshack.us/my.php?image=img1754eq2.jpghttp://img66.imageshack.us/my.php?image=img1776vk0.jpg brawo, niezly zakup. ;) moja rada- wszystko (cala blacharke) do piaskowania oddaj. chcialabym ten szrot... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Motor na dzień dzisiejszy zostaje w ruskim malowaniu :icon_mrgreen: . Po złuszczeni farby są jeszcze 2-3 warstwy innej. Narazie chcem doprowadzić motor do stanu używalności. Najpierw wezme się za zawieszenie. Dzisiaj zabrałem się od tyłu. Rozebrałem suwaki i dyfer. Pomalutku i dokłanie bede wszystko robił bo prawde powiedziawszy jest co do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Gacek gratulacje - fajny zakup. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Już kiedyś pisałem o tym, ale jakoś się to rozeszło po kościach... Ale znowu to do mnie wraca... Mam na myśli stworzenie klubu motocyklowego, dla posiadaczy ruskich boxerów z podkarpacia... Poprzednio parę osób zgłosiło poparcie dla takiego pomysłu, (szczególnie dużo było chętnych na funkcję skarbnika :buttrock: ). W zimie to raczej mało kto o tym myślał poważnie, ale teraz, gdy sezon w pełni, można by się pokusić o stworzenie czegoś takiego... Kiedyś w Jarosławiu funkcjonował JKMZ "Red Dragon", którego byłem (nieformalnym) członkiem, ale to już historia... Myślę, że trzeba jakoś wypełnić tą lukę... Napiszcie co o tym myślicie... (Gośka nam wymyśli fajne logo... :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Do gratulacji dla gacka przylaczam sie rowniez ja :buttrock: niezla Eme dorwales :biggrin: Rotaxx jak dla nie pomysl bardzo fajny, i jest przedewszystkim do wykonania. tylko trzeba gormatki ludzi, ktorych nie brakuje zapewne.Ja niestety mieszkam prawie na drugim koncu Polski;/ ale moge byc takim nie oficjalnym działaczem w rejonie podlaskim :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Dzięki panowie i panie (Gośka) :). Edytowane 3 Czerwca 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 no GaCek tylko pogratulowac wyboru ,tylko od razu rob calosc i dokladnie bo pół środki sie mszczą straszliwie ja zostawilem stare tloki i teraz zamiast jezdzic to znowu :wink: warsztat mnie czeka :) Rhotaxx fajny pomysl , tez myslalem kiedys o tym ale w mojej okolicy sama japoniaale chetnie sie wpisze do was, takie przedstawicielstwo na poludniu kraju :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Noooo - ja oczywiście popieram pomysł stworzenia takowego klubu - ale proponuję dołączyć również posiadaczy innych motocykli (np. polskich); Ps;Gacek - gratuluję zakupu; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Klub bez polskich motocykli to co to za klub... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi