Limo Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 alegro: jak ktos chce to moge opisac jakie waly na alegro angielskim chodza. nie snilo sie wam nawet heheTo ja bardzo poprosze :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 odniose sie do kilku wczesniejszych tu postow: przwozilem moto z angli sam. wynajcecie wana kosztowalo jakies 1300zl, paliwa poszlo 250 litrow w dwie strony. nie zapomij kolegą podac kosztów przeprawy przez kanalik - które nie są małe pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) To tez zalezy bo jak sie trafi w odpowiednia pore to mozna za 70 funtow przepłynac. :biggrin: I jak kolega powyzej: prosze o przyklady przewalek na Ebayu w Anglii :lapad: 3 motry tam kupilem i wszystko OK :icon_eek: Pierwsz setka padla !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 9 Listopada 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Co do kupna motocykla tutaj, to hmm, moze jakiegos enduraka i w pole-o ile tutaj da sie gdzie posmigac-nie wiem jak z przepisami, jeszcze mnie kto prawnie ustrzeli gdy narusze jego property...?jesli chodzi o ceny na prom, to ja rezerwowalem przejazd na dwa miechy wczesniej i zaplacilem na speed ferries 40 funciakow-w jedna strone- ale bylo to auto tyle ze wyzsze(wersja wyzsza -jest tam na stronie do wyboru wyzsza lub normalna,jakos tak) wiec moto byloby taniej troszke chyba nie?(no chyba ze podrozaly promy) mowie o cene w jedna strone. Co do transportu, poki co, nie mam OKAZJI do przywiezienia go tutaj, chyba ze poczekam do wiosny/lata, no i polece samolotem a wroce na moto. I to jest mysl. kielbase i fajki sie zapakuje/ no i flaszke do plecaka, i J A Z D A . tylko jak tu wyczekac do wiosny, (chodzi o jazde z polski przez niemcy, gdzie sniegi , mrozy) gdy na miejscu slonko swieci :) POZDRO a co z tymi walkami na angielskim allegro??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 o tunelu zapomnialem -fakt, zaplacilem za eurotunel w 2 strony cos kolo 100 Euro (kupowalem na 4 dni przed-moze dlatego drogo dosc wyszlo) zaraz podam przyklady w temacie o przewale na ktory sam trafilem na ebay UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witajcie motonici :icon_mrgreen: Nie wiedzialem w jakim dziale to umiescic, wiec z racji ujezdzania choppra daje tu :crossy: ( jak zle to prosze przesunac )Znalazlem gostka ktory za rozsadne pieniadze moze przewiezc motocykl/e z Polski i do Polski oraz z Anglii i do Anglii :) Cena to 160 funtów za: odebranie motocykla w okolicach Londynu ( do 70 mil ) i dostarczenie pod wskazany adres w Polsce :biggrin: Chyba cena nie jest za wysoka ????Jak bedzie kilka osob chetnych na przewóz to pewnie bedzie taniej ( moze ktos ma jakies graty do przewiezienia, czesc itp. ) :flesje: Koles startuje w kazda niedziele z Angliips. ja bede swojego Draga przewozil, wiec kto chce sie jeszcze podlaczyc ????Czuwaj !!!!! :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Raczej drogo porownujac do ceny transportu drag stara ze stanow- 230$...Londyn troche blizej :) Kolezka zdziera na biednych rodakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Wracasz do ojczyzny, czy tak pojezdzić po dziurach? Edytowane 22 Listopada 2006 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 To i tak bylo tanio, bo inni chcieli od 230-400 funtów.Ze Stanów to pakujesz na statek i Ci plynie 3 tygodnie a tu Busem, promem + paliwo, no i motor masz za 3 dni w domu.Adam - nie, chcialem go w Polsce sprzedac, ale ............. sprzedalem w UK :) W Polsce to chyba w czerwcu bo kolega z UK ma slub, ale ............ jeszcze ciiiiiiiiiiiii :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No nie kituj, że takie cacuszko puściłeś i nic mi nie powiedziałeś!!?? A co teraz?? 1100?? W czerwcu?? To daj cynk jak coś, to zrobimy parade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 To i tak bylo tanio, bo inni chcieli od 230-400 funtów.Ze Stanów to pakujesz na statek i Ci plynie 3 tygodnie a tu Busem, promem + paliwo, no i motor masz za 3 dni w domu.Adam - nie, chcialem go w Polsce sprzedac, ale ............. sprzedalem w UK :buttrock: W Polsce to chyba w czerwcu bo kolega z UK ma slub, ale ............ jeszcze ciiiiiiiiiiiii :biggrin: oj kolego przesadzasz ja mam firme pewniaka która juz przywiozła moto i to za 150 funciaków bez zadnego targowania, wiec stawki 230-400 to sa stawki dla angoli a nie dla polaków. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Nie przecze, ale dzwonilem do firm oglaszajacych sie w sieci i najtansza byla za 160 funtów :eek: No nie kituj, że takie cacuszko puściłeś i nic mi nie powiedziałeś!!?? A co teraz?? 1100?? W czerwcu?? To daj cynk jak coś, to zrobimy parade :eek: Adas, nie wkurzaj mnie bo trzymalem info ze sprzedaje dosc dlugo na forum i nawet chcialem go do Polski sciagnac aby w dobre rece trafił :eek: A teraz pewnie 1100 :eek: Edytowane 24 Listopada 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feitosa Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam! potrzebuję pewnego transportu z Niemiec (okolice Bonn) do Polski. Z tego co wiem to właśnie przewoźnicy jadący z UK jadą w tamtych okolicach. Czy możecie mi kogoś pewnego polecić po przystępnej kasie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 "Moj" staly przewoznik ma wolne do kwietnia, wiec nie ma nikogo. :icon_mrgreen: Poza tym oglaszaja sie w necie, to poszukaj ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feitosa Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Szczerze to sporo szukałem i raczej nic konkretnego nie znalazłem poza: http://www.gumtree.pl/warszawa/63/6336463.htmlNie wiem czy gość jest pewny, ale za dostarczenie dwóch motorków do domu mi powiedział 1000zł, a za jeden 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi