moto_bandyta Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a ja kupuje na tygodniach saxo ts do kjs, potem zbieram bodzet na Lancera, moze Impreze. No a potem to juz bede jezdzil czym bede lubil bez ograniczen budzetowych hehe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 moje szalone 104 konie w audi a4 1.6 z 96 roku no i autko które darze wielkim sentymentem (w rodzinie od nowści ) nissna sunny 1.6 gaznik 90 km z 92 roku przebieg 500 tys kolor rdzawy ale planuje w tym roku go odnowic .;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja w zeszłym roku spełniłem swoje marzenie, przed którym od dawna nie mogłem sie opędzić. Chodziło mi po głowie i chodziło aż sobie nabyłem Toyotę 4runnera :-) 3 literki w benzynie... Że czesto jeźdze na ryby skończył sie problem z bezdrożami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja w zeszłym roku spełniłem swoje marzenie, przed którym od dawna nie mogłem sie opędzić. Chodziło mi po głowie i chodziło aż sobie nabyłem Toyotę 4runnera :-) 3 literki w benzynie... Że czesto jeźdze na ryby skończył sie problem z bezdrożami :-) Choruje na takiego terenowego potworka tylko za duż jeżdże na takie litry Narazie imitacja terenówki Nissan X Trail 2.2DCI z2006r , na damski off road daje rade :wink: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) 26 stron do poczytania. Ciekawe czy znajdę coś interesującego ;) Ja mam na codzień Spacestara do jeżdżenia. Do kochania i szaleństw mam trampka 1,3. Ponieważ jednak od kilku ładnych lat nie szaleję Trabant stoi (ok 2kkm rocznie) i nabiera wartości ;) http://plfoto.com/518436/zdjecie.html Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez shuy Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 VW Passat Variant B3 1.8 RP 90 KM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A ja w tygodniu śmigam do pracy rasowaną (ok. 200KM), bordową Hondą Prelude z `94 roku..., i jestem bardzo zadowolony z mojej Hanii... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A najładniejsza jest Honda Seweryna. Jedno z nielicznych aut płci żeńskiej ;) Szkoda jeszcze że tak mało tutaj Alfy. Cóż motocykliści samochód traktują jako narzędzie a nie zabawkę. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ...motocykliści samochód traktują jako narzędzie a nie zabawkę. co prawda to prawda..., przynajmniej w moim przypadku tak jest... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Jeep Grand Cherokee ZJ 5,2 V8 mój + Seat Toledo I 1.8i żony. Z obu aut jesteśmy _bardzo_ zadowoleni, nie zamierzamy wymieniać, pomimo że nie są to już najnowsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Kia Carnival 2,9l ON z 2005 + Cienias z 1996 do jazdy po wsi :) Kię sobie chwalę i nie wiem skąd ludziom się biorą te negatywne opinie o tej marce. Samochód mam od nowości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 misman jeep to jeep , a im starszy tym lepszy :) i co najwyzej mozna dokupic drugiego do niego , zeby bylo bardziej wszechstronnie ;) np ja chcialbym miec jeszcze ZJ i bylbym calkiem zadowolony . u mnie aktualnie jeep wrangler yj 4.0 automat i zony mazda xedos 9 2.5 automat . w sumie plaskacz sale dosc przyjemny w prowadzeniu [mazda oszyjiscie ;)] Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Miałem mieć Lagune 1.8 8v 92km 130 tys 96r z lpg ale ojciec skasował a teraz chce kupić scenica II 1,9dci albo A4 (b6) 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 BMW e23 728 z 1979r. śmiga aż miło :) NISSAN 200SX S13 (w trakcie dłubania) Żółty CC Sporting (żeby mama miała czym po bułki jeździć) a ja na co dzień śmigam najlepszym autem świata czyli służbowym z kartą do tankowania :) Ford Focus 18TDCI 100KM (daje radę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 najszybszy w mieście opel vectra kombi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi