MOC Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dlaczego lubimy mercedesy :icon_question: Tutaj mamy odpowiedz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 juz kiedyś pisałem, jak wyprzedziła mnie lodówka na kółkach z silnikiem rakietowym, a na klapie bylo g55 ;] gelenda to zupełnie inna bajka. co nie zmienia faktu, że i defenderem takie rzeczy zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 To moja obecna "flota". W124 E200 - Emerytenwagen. Nie chciałem większego silnika, bo by mnie podatki zjadły, a do wożenia zakupów raz na tydzień 2 litry wystarczą. PozdrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 To teraz jeszcze czekamy na trocina :icon_twisted: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 co nie zmienia faktu, że i defenderem takie rzeczy zrobisz... Tos mnie rozbawil. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) defender to się nadaje, do pchania karuzeli :) Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cZrhuSE_ivA a jednak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 pod taką przeszkodę podjedzie każda fura z blokadą więc nie masz co mydlić oczu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 pod taką przeszkodę podjedzie każda fura z blokadą więc nie masz co mydlić oczu :) Zgadza się więc niema co uznawać G jako najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany93 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A mnie się bardzo podobają S - klasy W140 (1992-1998). Piękne maszyny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cZrhuSE_ivA a jednak :D Buahahahha :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cos ty za filmik pokazal :icon_question: Defektor to defektor, nie robi i robic nie bedzie, podjechal i zjechal bo sie tylko do tego nadaje zeby na pomniku stac :icon_mrgreen: G do piet nie dorasta, ktora przejezdza taka przeszkode bez zadnego ale. Ales sie chlopie skompromitowal tym badziewiem. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) To ja się może pochwale swoją W140.i prosze was, nie róbcie problemu że młody + w140 = szpan, bo to nie o to tu chodzi.Długo się zastanawiałem, czy umieszczać tutaj takie zdjęcia, ale zaryzykuje.Właścicielem jestem od marca, a plan kupna W140 narodził się dużo dużo wcześniej(rok przed zakupem). W sumie nie wiem co powiedzieć żeby nie zostać obrzuconym błotem. Moge powiedzieć tyle że w auto zostało wrzucone kupe kasy i kupe czasu. 99% W140 w Polsce nadaje się tylko i wyłącznie do skupu złomu. Porównanie z W124: Szczegóły : 1996r 3.2 benzyna 231KM 220 - system parktronic221 - przedni lewy fotel regulowany elektrycznie222 - przedni prawy fotel regulowany elektrycznie 249 - wewnętrzne lusterko wsteczne automatycznie ściemniające się 284 - drewniana gałka lewarka skrzyni biegów 289 - drewniano-skórzane wykończenie kierownicy i lewarka skrzyni biegów 306 - filtr z węglem aktywowanym 414 - dach odsuwany i uchylany elektrycznie, szklana wersja 425 - skrzynia automatyczna 5-biegowa 441 - elektrycznie regulowana kolumna kierownicza 471 - układ ASR 512 - radio MB Special z RDS 551 - system ostrzegawczy przy próbie kradzieży 652 - alufelgi 8-otworowe 731 - wykończenie w drewnie z dymionego korzenia orzecha włoskiego 800 - 809 - zmiana roku modelowego, ostatnia cyfra kodu opcji wskazuje nowy rok modelowy (806 - 1996r)810 - pakiet audio 819 - zmieniarka płyt CD w bagażniku 873 - podgrzewanie siedzenia 882 - zabezpieczenie przedziału pasażerskiego / zabezpieczenie przed odholowaniem 980 - książka rejestracyjna i numer homologacji na tabliczce znamionowej 200A - skóra261A - czarna skóra W aucie zagoszczą jeszcze prawdopodobnie 18' chromowane felgi AMG. (Musze tylko rozwiązać problem z klockami z przodu bo pylą niesamowicie). Edytowane 15 Czerwca 2011 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak dla mnie bomba. Bardzo ładna eSka. Ja bym nic nie kombinował z felgami tylko zostawił te co są. Na 18" może lekko stracić na klasycznym wyglądzie i elegancji,a przecież zabrać to Mercedes to jak doszyć pięknej dziewczynie kut**a na czole. Linia do złudzenia przypomina C-klasse,tylko wymiary nie te :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pikna rodzinka, pozazdroscic :flesje: Napisz moze cus wiecej o stanie technicznym co robiles i jakie spalanie tej bestii :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Co do kosztów to w tej chwili wygląda to tak: 9037 RAZEM 166 Wkład lusterka prawy 75 Pasek Meyle 45 Filtr Paliwa Maxgear 18 Filtr Oleju Maxgear 30 Filtr Powietrza Alco 430 Opony Hankook 175 Alternator 206 Zestaw odświeżający skóre 210 Olej Motul 225 Mechanizm szyby 533 Hak W140 30 Mleczko do skóry 370 Akumulator 17 Do konserwacji podwozia 40 Badanie na diagnostyce 80 Zmiana opon i poprawianie felgi 30 Przewód klimy 217 Tuleja wahacza 300 Malowanie felg 60 Założenie opon + wentle nowe 250 Dojście do ładu z klimą 100 Przegląd 309 Carsoft 310 Opłata skarbowa 3450 Gaz 98 Klocki 50 Świece NGK 100 Sonda Lambda 60 Wymiana sondy 595 Ubezpieczenie OC 40 Mechanik 418 Przewody zapłonowe Spalanie w trasie benzyny około 11-12 litrów(spokojna jazda)Średnia spalania benzyny to około 14 litrów(normalna jazda, czasem jakieś depnięcie)Dla paliw konwencjonalnych trzeba doliczyć 1-2 litry. Jak dla mnie bomba. Bardzo ładna eSka. Ja bym nic nie kombinował z felgami tylko zostawił te co są. Na 18" może lekko stracić na klasycznym wyglądzie i elegancji,a przecież zabrać to Mercedes to jak doszyć pięknej dziewczynie kut**a na czole. Linia do złudzenia przypomina C-klasse,tylko wymiary nie te :icon_mrgreen:Dokładnie, nie jeden pomylił C klase z Eską :) Felgi chce założyć podobne do tych na zdjęciu. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi