Don_Corleone Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 nieźli sa to trzeba im przyznać :crossy: :( nieźli sa to trzeba im przyznać :clap: :) i traf tu teraz na takiego na ulicy, mowisz sobie... przecież to zwykłuy glina.... nie umie jexdzi i mnie nie złapie.... mozna by sie nadziać :D:P nieźli sa to trzeba im przyznać :) :biggrin: i traf tu teraz na takiego na ulicy, mowisz sobie... przecież to zwykłuy glina.... nie umie jexdzi i mnie nie złapie.... mozna by sie nadziać :):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Kiedys na discovery byl film o tym jak szkoli sie policjantow z NY. Niezle rzeczy wydziwiali tymi krowami H-D, lecz mi tam brakowalo tego dynamizmu jaki jest w tym filmiku. ps: z tego co wiem, to polscy policjanci na motocyklach tez maja bardzo wysokie kwalifikacje. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 To są 800, czy 400? Te VFR... to są 800fajnie wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 W takim razie podziwiam i ćwiczę dalej :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Gmole motocyklowe są tylko na przód czy na tył również?, chodzi mi o oferty producentów i ogólnie możliwości motocykla do ich zamontowania. Tak patrzę na te rureczkiw motocyklach to one chyba słabo chronią motor?, takie wysunięte napewno są o wiele lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 To są 800, czy 400? Te VFR... to są 800fajnie wymiatają A przede wszystkim fajnie gwiżdżą.......to ten zębatkowy rozrząd :buttrock: Modele z roku 1998-2002 tak na oko :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kiedys na discovery byl film o tym jak szkoli sie policjantow z NY. Niezle rzeczy wydziwiali tymi krowami H-D, lecz mi tam brakowalo tego dynamizmu jaki jest w tym filmiku. ps: z tego co wiem, to polscy policjanci na motocyklach tez maja bardzo wysokie kwalifikacje Moze w Twoim miescie sa niezle lub dobrze jezdzacy policjanci, ale w radomiu to wogole nie czaja o co chodzi... kiedy jeden gonil mnie przez chwile to po prostu zabawa byla, a ja sie balem zeby sie zaraz nie zabil, w warszawie tez nie jezdza za dobrze, ucieczka zajela mi chwile. A ci na tym filmiku to mistrzostwo swiata - pelen uklon !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 To fakt,że nasi policjanci ogólnie słabo jeżdzą ale widziałem na trasie Warszawa-Katowice pościg naszych Policjantów na hulajnogach za motocyklistą chyba na Bandziorze - no muszę powiedzieć,że dawali radę i w końcu koleszka skapitulował - fajnie to wyglądało - BRAWO :banghead: dla POLICJI z Piotrkowa Tryb. Ps. filmik fajniutki POZRDAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kurcze dawno nie widziałem takiego pokazu umiejętności. Kopara na ziemi :D A co do naszych policjatow to zdarząją sie tacy co naprawde wyrastają ponad przeciętnośc, a pościg na drodze mimo iż takowy penie nie jest łatwy to na pewno łatwiejszy niż to co zobaczyłem na tym filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Kurcze dawno nie widziałem takiego pokazu umiejętności. Kopara na ziemi :icon_mrgreen: A co do naszych policjatow to zdarząją sie tacy co naprawde wyrastają ponad przeciętnośc, a pościg na drodze mimo iż takowy penie nie jest łatwy to na pewno łatwiejszy niż to co zobaczyłem na tym filmiku. ja tez tak wymiatam (jak ten ostatni) :) Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Fidel5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 A ogladal ktos Tokio Drift? Tam powiedzieli że policja niemoże ścigać, może tylko sprawdzać prędkość. I widzita filmów sie gawiedź naogląda i ma pojęcie o Japoni :icon_mrgreen: PozdrA filmik wymiata, jutro zaczne praktyke na skuterze:) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 to jeszcze na to zerknijciehttp://www.dpccars.com/motorcycle/12-29-06...competition.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 to jeszcze na to zerknijciehttp://www.dpccars.com/motorcycle/12-29-06...competition.htm mam takie dziwne wrażenie że podłogi wykorzystuje jako "kółeczka" manewrowe :icon_rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) W PL policjant odpowiada materialnie za wszelkie szkody w pojeździe służbowym. Doszło do tego że policmeni z własnej kieszeni wykupują AC. Taka lekka paranoja :clap: .Pokaż mi teraz takiego zdrowego na umyśle policjanta który podejmie niebezpieczny pościg :buttrock: .Nawet mały wypadek i ... niby ubezpieczalnia zwraca koszty ale ... co usłyszy od bossa to jego i wyższa stawka od ubezpieczenia, także jego.Czyli nawet jak potrafi to nie chce. I to jest optymistyczne z punktu widzenia Anonimowego Pirata Drogowego :notworthy: :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 A ogladal ktos Tokio Drift? Tam powiedzieli że policja niemoże ścigać, może tylko sprawdzać prędkość. I widzita filmów sie gawiedź naogląda i ma pojęcie o Japoni :D Taka Japonia, jak ukazana na tym filmie, nie istnieje. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi