Dargo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Gratuluję afrykanki :icon_arrow: jak wszystko się dobrze ułoży oblukam ją w Kamieńcu.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Studencik chcial bym Ci pogratulowac Africy Twin :wink: Ładna z niej maszyna,choć ma juz swoje lata.Pojezdzil bym sobie tym :D Swoja droga respect za to ze Ural bedzie u Ciebie i ze go nie "odrzucasz" :) Zycze bardzo udanych trasek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Motocykl na zdjęciu prezentuje się bardzo ładnie. Wymarzony sprzęt do uprawiania turystyki, zwłaszcza po naszych "drogach". Niech Ci jak najlepiej służy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie mogę się doczekać pierwszej trasy tym motocyklem. Może Wam się to wydać dziwne, ale nie jestem do końca pewien, czy wyprawy tym motocyklem dadzą mi tyle radochy co np: wyprawa Uralem do Lwowa. Podróżując przebłyskiem geniuszu radzieckich inżynierów najważniejszym pierwiastkiem eskapady była zagadka: "dojadę bez problemów, czy coś się sypnie?" :biggrin:. Ci zaczynający od "bezawaryjnych" motocykli nie wiedzą o co mi chodzi. Pięknem wypraw Uralem było/jest/będzie chwila zgaszenia silnika w garażu po powrocie z trasy, poklepanie w prawie pusty bak i myśl: "Dojechałem :notworthy:. Nie zawiodłeś mnie harpaganie". Honda tego mi nie da. Mam nadzieję, że zaoferuje coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Student, myśle że Embe może ci podpowiedzieć kilka technik dzięki którym Honda przestanie lśnić :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Student, myśle że Embe może ci podpowiedzieć kilka technik dzięki którym Honda przestanie lśnić :notworthy: Ja znam lepsze... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wypas fura!Gratulacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 bardzo zadbany sprzet jak na swoje latka :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Hm, z mieszanymi uczuciami gratuluję. Motór jeszcze zniesę, ale jak zobaczę GPS na kierownicy, zamiast przyklejonej na zbiorniku kartki z rozpiską trasy to ten świat wyda mi się już nie tak piękny :wink: Do zo! W drodze do Kamieńca :rolleyes: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 I ja się przyłączam do gratulacji,super maszyna,wielu bezawaryjnie nawiniętych km życze :) Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kiedy opijamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Z GPS'em nie przesadzajmy, nie jestem gadżeciarzem :buttrock: . O alkoholu nie chcę słyszeć. Trzeci dzień trzeźwieję :banghead: Umieściłem fotki na starym, zapomnianym koncie na BikePics. Chętnych do oglądania zapraszam. Nie będę już tu klepał zbędnych postów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Z GPS'em nie przesadzajmy, nie jestem gadżeciarzem :bigrazz: . O alkoholu nie chcę słyszeć. Trzeci dzień trzeźwieję :bigrazz: Umieściłem fotki na starym, zapomnianym koncie na BikePics. Chętnych do oglądania zapraszam. Nie będę już tu klepał zbędnych postów :bigrazz: No Michaś, tak bez opijania to nie można..... Piękna jest :bigrazz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Piękna jest Nie podlizuj się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratulacje Misiek!! Fajna maszyna.Musisz teraz zaadoptować zestaw wskaźników z rusa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi