wild Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Gosiu zobacz do powitalni- napisze facet ,ma pare odp. a napisze kobieta to ma kilkadziesiat taka mala roznica wiec niedziwie sie ze ci sie podobalo biggrin.gif tego nawet pod uwage nie biore. na motorzu jest anka no i ja do czasu.. dorzuce swoje 3 grosze i koniec o redach-nigdy o nich zlego zdania nie mialam, dobrze tam mi bylo i nie watpliwie jak nie bede miala co zrobic z 35pln to odswieze konto i stane sie aktywnym czytaczem tego forum. tyle ode mnie. polecam obejrzec, poczytac relacje ze zlotow i wypadow. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 dorzuce swoje 3 grosze i koniec o redach-nigdy o nich i nie watpliwie jak nie bede miala co zrobic z 35pln . Goska To moze sciepa dla Gosi jeszcze brakuje 34,97 .Każdy po trzy grosze, proszę. Ale nas nie zostawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Kazik daje 12 groszy juz tylko 34,85 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) sorki ale mam wrazenie ze jakies lamy tworza tamto forum, wczoraj zarejestrowalem 2 konta, do zadnego nie przyszedl mail aktywacyjny, do dzisoto dzisiejsza proba Błąd Ogólny Could not insert data into groups table DEBUG MODE INSERT INTO phpbb_groups (group_name, group_description, group_single_user, group_moderator) VALUES ('', 'Personal User', 1, 0) Line : 1032File : usercp_register.php :D :D napisalem do admina, szybko odpisal, niestety teraz forum nie dziala wcale Edytowane 6 Marca 2007 przez -Jurgen- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 jurgen nie mozna wszystko i wszystkich po pierwszym wrazeniu oceniac. ost co strone zmieniali wiec przypuszczam, ze maja jeszcze niedociagniecia... Ale nas nie zostawisz ?-oczywiscie ze nie, jak moglabym moje kochanie porzucic? :* niedorzeczne :biggrin: Kazik daje 12 groszy juz tylko 34,85dobra dobra... mam silnik do roboty wiec kazda kasa sie dla mnie liczy. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a moze zrobilibysmy taki post-jarmark gratow do sowietow? czy jakos tak?mam troszke taili do emy (jakas drobnica) porobie foty i mozna by powklejac zawsze to taniej niz na aledrogo a i tak jakos swojsko nie trzeba by szukac pomiedzy gratami do innych weteranow taki bazar ruskich gratow :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a moze zrobilibysmy taki post-jarmark gratow do sowietow? czy jakos tak?mam troszke taili do emy (jakas drobnica) porobie foty i mozna by powklejaczawsze to taniej niz na aledrogo a i tak jakos swojsko nie trzeba by szukac pomiedzy gratami do innych weteranow taki bazar ruskich gratow buttrock.gif jestem za..tylko zeby sie moderatorzy nie pluli, ze robimy druga gielde- bo moga nas tam przekierowac- a to juz nie na reke... a gdyby temat tzw. "przykleic"? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsawiak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Witajcie Towarzysze. Dziwi mnie Wasz stosunek do Redmotorz , jednorazowa opłata jaka jest u nas pobierana służy na opłacenie serwera , dodatkowo taka z niej korzyść iż odstrasza forum skupia osoby które naprawdę chcą czegoś dowiedzieć się o mechanice i technice motocykli spod znaku czerwonej gwiazdy .Myślę że jest to jedna z lepszych tematycznie stron dorównująca oppozit.ru , skupiajaca osoby które nie tylko piszą ale i wspólnie jeżdza i to dość daleko.Za te 10 litrów paliwa w przeliczeniu macie dostęp do działu technicznego, cena mniej więcej taka jak dobrej książki o motocyklach i zakres dostępnych informacji podobny .Forum skupia kilku naprawdę dobrze obeznanych z radziecką myślą techniczną chłopaków i nikt kto naprawdę chcial się czegoś dowiedzieć nie pozostal bez odpowiedzi , jednakże promujemy taką zasadę iż przed zadaniem pytania - przeczytaj całe forum, unika się wtedy powielania tematów , dodatkowo dział techniczny jest co jakiś czas porządkowany, posty typu "jaka pogoda, boli mnie brzuch" sukcesywnie usuwane lub przenoszone .Myślę że jeśli komuś naprawdę zależy na poszerzaniu wiedzy to znalazł cos dla siebie i nie narzeka .Redmotorz dotyczy tylko i wylącznie motocykli radzieckich zatem jest ściśle tematyczną stroną, podobnie jak niemiecka strona http://www.wehrmachtsgespann.de dotycząca Zundappa KS750 i BMW R75. Dodatkowo istnieje możliwość zamówienia dowolnej części do "kacapa" wprost ze strony od zaprzyjaźnionychy sprzedawców. Dodatkowo jest wiele artykułów nigdzie wcześniej nie prezentowanych , zdjęć i filmów ogólnodostępnych dla każdego . Zapraszamy wszystkich ,zwłaszcza tych najbardziej niezadowolonych ;-) Pozdrawlaju Tawarisze ,Ronon ,Granat i inni ;-) . Być może mało udzielalem się na tym forum ,choć jestem tu tyle co Wy,ale zawsze z uwagą czytałem i nie podoba mi się to co wypisujecie.KarolSawiak Edytowane 7 Marca 2007 przez karolsawiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) I ładnie tak wpadać na inne forum i robić bajzel ?Na swoim też tak robisz? To dział o handelku ,a nie "jaka pogoda, boli mnie brzuch >>>... nie podoba mi się to co wypisujecie.KarolSawiak :) :) -oczywiscie ze nie, jak moglabym moje kochanie porzucic? :* niedorzeczne :biggrin: Goska: * razy 100 No i zby nie było bałaganu (jak na innych forach) : http://moto.allegro.pl/item173007670_zbior...wie_nowka_.html Edytowane 7 Marca 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Cześć wszystkim dawno sie nie udzielalem ale po disiejszym przejzeniu allegro : http://allegro.pl/item169323926_dniepr_mt_...awieszenie.html :) to az rece opadaja nie chce robic reklamy ale taniej maja w oldtimer garage i u takiego niemiaszka w Hof (800 zl) i kupujac tam to jestem pewien ze zawiecha nowa a nie taka co stoji 3 miechy na dworze :notworthy: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no ale jak kupisz na allegro to dostaniesz komentarz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Cześć wszystkim dawno sie nie udzielalem ale po disiejszym przejzeniu allegro : http://allegro.pl/item169323926_dniepr_mt_...awieszenie.html :icon_biggrin: to az rece opadaja nie chce robic reklamy ale taniej maja w oldtimer garage i u takiego niemiaszka w Hof (800 zl) i kupujac tam to jestem pewien ze zawiecha nowa a nie taka co stoji 3 miechy na dworze :banghead: PozdrowionkaTak, a na bazarze kupisz jeszcze taniej, ostatnio chozily po 650 we Wroclawiu. Swoja droga strasznie ceny ida w gore. 1,5 roku temu za takie zawieszenie przednie dalem 400 zl, pol roku poznie za drugie takie 500 zl . Teraz jak widac na allegownno jest juz bez mala 1tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Ze względu na to że aukcja została usunięta , post stracił ważność w związku z tym edytowałem drania . Teraz dla mnie przegieli :http://moto.allegro.pl/item172250525_m_72_...tnik_oleju.html Edytowane 8 Marca 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Cześć wszystkim dawno sie nie udzielalem ale po disiejszym przejzeniu allegro : http://allegro.pl/item169323926_dniepr_mt_...awieszenie.html :notworthy: to az rece opadaja nie chce robic reklamy ale taniej maja w oldtimer garage i u takiego niemiaszka w Hof (800 zl) i kupujac tam to jestem pewien ze zawiecha nowa a nie taka co stoji 3 miechy na dworze :crossy: Pozdrowionka bo teraz tylko My "bogaci" jezdzimy ruskami! biedniejsi jezdza japonia bo mniej pali i tansza w eksploatacji! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 http://moto.allegro.pl/item173324391_k750_...ral_dniepr.html Kurde. Sam nie wiem . W kostiumie kąpielowym czy jak? eeeee to juz lepiej w samych skarpetkach koniecznie bialych frotte ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi