MOC Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Czlowiek jak popatrzy na te "cuda" PRLu to sie czasami za glowe lapie co to za barachlo bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Zasadniczo Dzik wygladał inaczej tu cos na ten temat: http://muerte28.republika.pl/ , takie maszyny jak na foto to wiejskie wydumki.ale sie sprawdzały, co ciekawe, te polularne "trajki" w latach 80-tych zmotoryzowały wies pamietam jak u mnie na parafii to jezdziło tego chya z 12-15 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 https://ssl.allegro.pl/item927149278_rys_za..._komar_230.html rower tez do wziecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Piekna kolekcja ale i ceny tez ladne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item940858251_tani_unikat.html co to za wynalazek? moze moto guzzi? Edytowane 28 Lutego 2010 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ciekawe moto i ciekawa cena, z tym ze nie wiadomo w jakim stanie i jak z dostepnoscia czesci :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 http://www.aukro.cz/item947486756_motocykl...i_renovaci.html Nasi handlarze weszli na "rynek międzynarodowy"..............i jak widać osiągają całkiem niezłe ceny; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No ale i zrobiony przynajmniej wizualnie porzadnie nie to co oferty na alledrogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 http://www.aukro.cz/item947486756_motocykl...i_renovaci.html W sam raz na odpust... Ludziom już całkiem odbija - ja bym jeszcze wpakował do kosza jacuzzi :rolleyes: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 na naszym alledrogo nie mógł go sprzedać to się przeniósł ciekawe z jakim skutkiem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Skutek to ok, 12tysków na ludzkie pieniadze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jest tylko problem z wywiezieniem zagranice. Jak go przyłapią to może zapłacić 200% wartości pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Jest tylko problem z wywiezieniem zagranice. Jak go przyłapią to może zapłacić 200% wartości pojazdu. + 2,5 roku dla kierowcy. Przerabiałem to dwa miesiące temu gdy miałem przewieźć Cadillac'a na żółtych blachach z 1970r. Na szczęście zażądałem skanu dowodu rejestracyjnego i szybko wycofałem się ze zlecenia... W sytuacji gdy jest na białych nie będzie żadnego problemu. Pozdro all :flesje: Edytowane 8 Marca 2010 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie ma tak "letko". Czy na białych czy żółtych jeden pies. O tym i tak decyduje rzeczoznawca. Niby można powiedzieć, ze da sie wywalczyć- tylko co z tego jak przez pół roku delikwenta ciągać po sądach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 To nie prawda, zawsze i wszedzie mozesz wyjechac pojazdem zabytkowym, na jakich chcesz blachach, w przypadku p[ojazdów zabytkowych musisz miec zgode konserwatora i pojazd zawsze musi wrócic, taka zgoda to czysta formalnosc, także zbycie pojazdu zabytkowego za granice jest możliwe, nikt nie ma prawa dysponowac twoja własnoscia, ale załatwiania jest troche wiecej, łatwiej jest zrobic to z maszyna na białych blachach, bo sie wyjezdza sprzedaje zdaje blachy i zapomina o sprawie, wszystko precycuje odpowiednia ustawa. Zeby było jasne, wielokrotnie wyjedzałem zabytkami za granice, czy to na białych czy na zółtych blachach i nigdy nikt nie robił zadnych problemów.Nie próbowałem sprzedac, bo na razie nie czuje takiej potrzeby, ale jak cos opisze co trzeba zrobic:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi