Staszek_s Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 ...co prawda toruńską starówkę zwiedzałem już melexem, polecam - wygodnie i nie nachodzi się człowiek, a i lokale to tam jakieś są... i pełno starych domów.Ale: tak czy owak - nie ma nudniejszej trasy niż Toruń-Gdańsk! No, może z wyjątkiem Warszawa-Gdańsk...Aście rzeście wybrali punkt zborny!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 ...a ja optuje jednak za planem, że jak jedziemy do Torunia... to i śpimy w Toruniu... a nie pod/nad/za/obok... ...może streszczę jak mi się widzi ten wypad......szlak piastowski jako sobotnia przejażdżka - dla mnie git - ma pewną... zasadniczą zaletę... nie trzeba go wymyślać, bo już został wymyślony :D...a wieczorem, w ramach kreowania wizerunku złego motocyklisty... siejemy zamęt i zgorszenie... :buttrock: 'uduchawiając się' po toruńskich lokalach... pewien Dziad :) ...kilka postów wyżej nawet rekomendował już jakiś przybytek... ...w niedziele - niedzielny klasyk... czyli dużo kefiru... tabletek z rodziny antipain... a w ramach rozchodzenia kaca... spacer podczas którego celebrujemy toruński gotyk... po czym husaria oddala się do swoich kwater macierzystych... ...co na to zainteresowani? pozdr, w Plan idealny :biggrin: Tak jak wcześniej mówiłem, Studiowałem tam kiedyś i znam pare lokali, mam nadzieje że jeszcze istnieją :icon_mrgreen: ...co prawda toruńską starówkę zwiedzałem już melexem, polecam - wygodnie i nie nachodzi się człowiek, a i lokale to tam jakieś są... i pełno starych domów.Ale: tak czy owak - nie ma nudniejszej trasy niż Toruń-Gdańsk! No, może z wyjątkiem Warszawa-Gdańsk...Aście rzeście wybrali punkt zborny!pzdr No i Staszek niezadowolony, no i co teraz? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Plan idealny :) Tak jak wcześniej mówiłem, Studiowałem tam kiedyś i znam pare lokali, mam nadzieje że jeszcze istnieją :icon_mrgreen: Nadzieje mieć trzeba :icon_mrgreen:Mamy nadzieję że z nami pojedziesz :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 No widze ze sie niezla imprezka szykuje w Toruniu ;-) tylkozeby kopernik sie nie obraził potem na nas. Ekipa z Poznania też się zamelduje napewno min 10 sprzetów juz jest uzbieranych, będzie napewno więcej jak będzie zanany jakiś termin (dokladny, kazdy ma jakies swoje plany i wogole). Pozdrawaim i oczekauje jakies konkretnej daty :icon_mrgreen: Pozdrawiam wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Nocleg w Toruniu to najlepiej na campingu niedaleko dworca PKP Glowny. Mozna tam spokojnie wjechac motocyklami, wynajac domek, a mozliwosc postawienia namiotu takze jest. Gdyby miejsc zabraklo, niedaleko jest osrodek wioslarski z tanimi - jak reklamuja - noclegami. Dla osob przyjezdzajacych PKP bedzie to dodatkowe udogodnienie - 3 min na piechote.Co do trasy Gdansk - Torun, poniewaz nie jest bardzo daleko mozna dla urozmaicenia jechac przez Bory Tucholskie i Bydgoszcz - trudno o bardziej atrakcyjna !!Im wczesniej zdecydujemy sie na konkretny termin tym wieksza mozliwosc rezerwacji noclegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Michał - czy w związku z tym, że sprzedałem swój motocykl jeszcze na początku poprzedniego sezonu, mogłbym dojechać pociągiem do Torunia i liczyć na to, że mnie weźmiesz na plecaczka ? Bardzo Cię proszę. Tak mi zależy na przejażdżce Twoją Kawą ... :biggrin: Zależy mi na tym wyjeździe, gdyż nigdy nie byłem w Toruniu. (A może chciałbyś zobaczyć, co Twoja Kawa potrafi ? )No i Staszek niezadowolony, no i co teraz? :bigrazz:A niby co Staszek ma tu do gadania, co ? Klaudiusz - nie wiesz, że ja tw EKG rządzę ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Michał - czy w związku z tym, że sprzedałem swój motocykl jeszcze na początku poprzedniego sezonu, mogłbym dojechać pociągiem do Torunia i liczyć na to, że mnie weźmiesz na plecaczka ? Bardzo Cię proszę. Tak mi zależy na przejażdżce Twoją Kawą ... :buttrock: Zależy mi na tym wyjeździe, gdyż nigdy nie byłem w Toruniu. (A może chciałbyś zobaczyć, co Twoja Kawa potrafi ? ) Michał będzie zapewne z żoną, ale ja moge cie wziąć bo moja pewnie nie pojedzie :buttrock: A niby co Staszek ma tu do gadania, co ? Klaudiusz - nie wiesz, że ja tw EKG rządzę ? :biggrin: Ty Waldi nie pij tyle bo ci sie fikcja z rzeczywistością miesza ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Studiowałem tam kiedyś i znam pare lokali, mam nadzieje że jeszcze istnieją :) No co Ty, klaudiusz... U ojca Tadeusza czyżby??? Tego bym się po Tobie nie spodziewał :D Ad rem: z konkretną datą to będzie problem chyba, bo póki co jeszcze nie spadł ten śnieg co ma stopnieć, a potem jeszcze 2 tygodnie czy jakoś tak... Pewnie wyjdzie jakoś w marcu pod koniec, ale to chyba nie jest szczyt sezonu turystycznego i miejsca nclegowe powinny być. Jakby był problem, to trochę lansu na starówce i co bardziej przedsiębiorczy, a przede wszystkim lovelasi, nocleg u gościnnych torunianek sobie załatwią :flesje: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez osito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Michał - czy w związku z tym, że sprzedałem swój motocykl jeszcze na początku poprzedniego sezonu, mogłbym dojechać pociągiem do Torunia i liczyć na to, że mnie weźmiesz na plecaczka ? Bardzo Cię proszę. Tak mi zależy na przejażdżce Twoją Kawą ... :icon_twisted: Jesli przyjade sam to bedziesz mial mnie i Klaudiusza do wyboru, ale lepiej by bylo abys w przyszlym sezonie przyjechal wlasnym sprzetem - ile mozna jezdzic pociagami na zloty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No co Ty, klaudiusz... U ojca Tadeusza czyżby??? Tego bym się po Tobie nie spodziewał :icon_twisted: Nie, studiowałem Prawo na Uniwerystecie Mikołaja Kopernika :banghead: ........................ ale nie skończyłem :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Michale - droga przez Bory Tucholskie odpada -nie ta strona Wisły!Ale... ewentualnie prom przez Wisłę w Koronowie, potem bocznymi przez Grudziądz,Golub-Dobrzyń i jakos tam dotrę naten dworzec PKP w Toruniu - chociaż ten to akurat jest po właściwej z punktu widzenia Borów stronie... Waldi - zdecyduj sie Chłopie: raz rządzisz w EKG, raz czujesz się "Perdo****ą Maskotką" EKG... coś nie tak z Jaźnią... Oj, rozpuścił Cię Prot z Oleską!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Nocleg w Toruniu to najlepiej na campingu niedaleko dworca PKP Glowny. Oj Michal, Michal... zone masz "krzyzaczke", ale klimatow torunskich nie kumasz...Dwa tygodnie po roztopach to poziom Wisly moze sie tak podniesc, ze chlopaki w tych kempingach to moga sie pod Plockiem obudzic, a jak dluzej pospia - to moze i do Gdanska doplyna! Chca poznac krzyzacko-pruskie klimaty, to trzeba ich zakwaterowac w Forcie IV. Jest to udostepniony dla turystow fragment pruskich fortyfikacji nadwislanskich z I wojny swiatowej. Komory amunicyjne przystosowane sa do noclegow na wojskowych pietrowych pryczach! Mozna zwiedzic z przewodnikiem fortyfikacje. Jest miejsce na ognisko/grill. Mozna im zamowic pobyt grupowy - wtedy wszystko jest jeszcze taniej. Ponizej szczegoly:http://www.fort.torun.pl/ P.S. Badania naukowe wykazaly, ze w Toruniu przypada wiecej knajp i pubow na glowe mieszkanca niz w oslawionym Krakowie! "Piwnica pod aniolem" dziala i rozkwita. Znalazla sie nawet na ogolnopolskiej liscie "lokalow z klimatem". Edytowane 21 Grudnia 2006 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 :clap: :D :D Takich informacji nam potrzeba. Dzięki wielkie :icon_mrgreen: A reszta zaboru pruskiego śpi? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 temat rozwija sie bardzo ciekawie...... :wink: :banghead: :evil: Badania naukowe wykazaly, ze w Toruniu przypada wiecej knajp i pubow na glowe mieszkanca niz w oslawionym Krakowie! i za to kocham to miasto.... tu w Toruniu to prawie jak w Gnieźnie gdzie nie rzucisz kamieniem to trafisz w knajpę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Ja zbieram posiłki. Na podwórku mamy 7 maszyn a we wsi pewnie jeszcze ze 4, więc przyjedziemy w gościnne toruńskie progi. Fort mi się podoba...tylko by nie wyglądal po najeździe moto chorągwi jak zamek krzyźacki w Toruniu... :icon_razz: Edytowane 21 Grudnia 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi