EdgeCrusher Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Witam serdecznie brac motocyklowa! Zwracam sie do was z ogromną prosba wypełnienia bardzo ekspresowej ankiety, ktorej wyniki beda dla mnie wprost nieocenione do mojej pracy magisterskiej. ANKIETA Tematyka ankiety jest opis okoliczności wypadkow, które mieliscie oraz/lub w przypadku ich braku - wasza ocena jednego aspektu zagrożenia na drodze, jakim jest zauwazalnosc jednosladow. Jednoczesnie zwaracam sie z goraca prosba o chocby krotkie posty w tym temacie (typu "wypelnilem itd") aby zwiekszyc jego odwiedzalnosc z racji tego, ze bedzie plywal na powierzchni nowych postow. Wiem, ze namawiam do spamowania ale obiecuje, ze poprosze administratora o przyklejenie przynajmniej na chwile tego watku a po zakonczeniu ankiety zwroce sie do niego z prosba o usuniecie tematu. Z gory wielkie dzieki za okazana mi pomoc! ;) Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 12 Grudnia 2006 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Przybijam lapke. Wypelnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 i ja Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wlasnie wypelnilem :) Troche tych wypadkow mialem, wiec bylo co wypelniac :D Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Poklikałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No i ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypełniona :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zrobione, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 me 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 poklikane uwaga: za mało "przyczyn wypadków". w moim przypadku na 3 upadki/kolizje dwa spowodowane były nie tym, że sprawca mnie nie zauważył, tylko tym, że w ogóle nie patrzył co się dzieje na drodze/patrzył na coś zupełnie innego/w drugą stronę; ergo gdyby na miejscu mnie i mojej maszyny był np inny samochód - efekt byłby taki sam, tzn kolizja. czyli przyczyną nie jest tak naprawdę trudność z zauważeniem jednośladu, tylko brak wystarczającej uwagi skierowanej na sytuację na drodze jako takąjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Odpowiedzi udzielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 przyczyną nie jest tak naprawdę trudność z zauważeniem jednośladu, tylko brak wystarczającej uwagi skierowanej na sytuację na drodze jako taką Święte słowa. Przyczxyna, dla której musimy na drodze uważać za całą ulicę kierowców. Pozdrówka P.s. Wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 poklikane uwaga: za mało "przyczyn wypadków". w moim przypadku na 3 upadki/kolizje dwa spowodowane były nie tym, że sprawca mnie nie zauważył, tylko tym, że w ogóle nie patrzył co się dzieje na drodze/patrzył na coś zupełnie innego/w drugą stronę; ergo gdyby na miejscu mnie i mojej maszyny był np inny samochód - efekt byłby taki sam, tzn kolizja. czyli przyczyną nie jest tak naprawdę trudność z zauważeniem jednośladu, tylko brak wystarczającej uwagi skierowanej na sytuację na drodze jako takąjsz No na taka wlasnie okolicznosc dodalem tam opcje "inne". Wydaje mi sie, ze opisanej przez Ciebie sytuacji nie bede mogl wykorzystac jako argumenta "za" przedmiotem mojej pracy magisterskiej. Jednak bardzo dziekuje Ci za ta cenna uwage. Co do reszty partycypantow - ogromne dzieki za wypelnienie! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi