DEAD Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 a tak btw to myślę, ze ktoś na tym zrobi niezły biznes, jak zamowi daromwe pastylki i wystawi na allegroPrzez takie właśnie praktyki Polska została odcięta od Sampli przez Texasa, Analoga, i pewnie jeszcze kilka innych firm. Polak to zawsze "potrafi". :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 A zastanawiałem się czemu te firmy nie udostępniają sampli... Miejmy nadzieję, że Dallas skutecznie zniechęci potencjalnych "biznesmenów" do kombinacji swoimi ograniczeniami co do ilości. Ludziom, którzy chcą mieć układ na próbę nie powinno to przeszkadzać..No nic, sorry za OT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 ja zamówiłem tylko tyle ile mi będzie potrzebne - 2 pastylki różnych rodzajów i 1 czytnik jestem tylko ciekawy jkiedy to przyjdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 http://www.superkranz.de/christian/S65_Dis...splayIndex.html Moim zdaniem to niezła propozycja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 hmm trzeba to koniecznie sprawdzic ;)dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 hmm trzeba to koniecznie sprawdzic :clap:dziekiJa sprawdziłem.Działa całkiem nieźle.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 na jakim procku uruchamiales? bo widze na allegro ze za 40zl taki mozna kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Na Atmelu Mega16 i Mega128.Do 128 wchodzą dwie kolorowe bitmapy na cały ekran.Ja dałem 50 pln.Uważaj, bo są trzy rodzaje sterowników i nie wiem, czy do pozostałych 2 można znaleźć opis.Pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2006 przez sebazaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 a może by tak czytnik linii papilarnych dołączyć to tego komputerka ? stacyjka była by zbędna, a blokadę można by na elektromagnes zrobić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 a może by tak czytnik linii papilarnych dołączyć to tego komputerka ? stacyjka była by zbędna, a blokadę można by na elektromagnes zrobić No dobra, a co zrobisz gdy rozwalisz sobie ten palec otwierając dziesiąte piwo na zlocie :offtopic::):):)Natomiast poważnie to nie jet takie proste do realizacji.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzisiaj dostałem przesyłkę, a w paczce siedziały dwa takie same czytniki, reszty zamówionych probek nie dostałem. Ale i to dobre.Moze przyjdą w innej paczce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) no ja zamowilem pastylke i nie ma jeszcze :biggrin: a czytnik sobie sam zrobie:P to w koncu tylko 2 blaszki:P za to dostalem garsc elektroniki ktora bedzie udawac motocykl:D Edytowane 20 Grudnia 2006 przez nameless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 dzisiaj doszły dwie pastylki mam 2 komplety pastylka + czytnik mogę jeden komplet odstąpić, jak by ktoś chciał. Teraz tylko zbudować układzik i będzie gitara, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 z tego ukladu ktory pokazal twizzter mozna wywalic jeden przekaznik z calym obwodem ktory nim steruje. motocykle przeciez nie maja pompy paliwaJak nie jak tak ;]Moj naprzyklad ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 no wyjatek sie trafil;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi