Barył Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 No cóż zimowe tematy :icon_mrgreen: :notworthy: :)1. Majówka Grodno lub Hollandia 75\252 Boże Ciało wschód z Kamandirem 3. Weekendy Piekielne w ojczyźnie (zapewne Kletno w tym roku też się złapie) nad morzem moturem jeszcze nie był więc i lans nadbałtycki może zrobię4. Na jesieni chciałbym wreszcie zrobić Katyński5. Nic co ludzkie nie jest mi obce więc otwarty jestem na różne pomysły ;) Czas pokaże wszystko jak zwylkle zależy od roboty i kasy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 To bedzie moj pierwszy sezon na doroslym motocyklu, wiec chcialbym wyskoczyc gdzies w Polske, moze objazd Mazur. A ze beda to jednoczesnie moje pierwsze "prawdziwe" wakacje to nie tylko jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 To bedzie moj pierwszy sezon na doroslym motocyklu, wiec chcialbym wyskoczyc gdzies w Polske, moze objazd Mazur. A ze beda to jednoczesnie moje pierwsze "prawdziwe" wakacje to nie tylko jazda :icon_rolleyes: widzę z opisu że lubisz kręte drogi więc śmigaj z nami na wiosne w góry, drogi full wypas jak na polskie realia, pozatym dosyć tanio i ciekawe widoczki. Tu są zdjecia z tegorocznej 3 dniowej włoczegi po Biesach Zdjęcia BIESY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Plany? A proszę bardzo :D :-kupno turystyka (to zapowiada się jeszcze w tym roku),-Giżycko zaprzęgiem w lutym (pozdo Maniek :D)-dookoła Polski z jakąś fajną ekipą,-Grodno z Kamandirem,-Kresy z Kamandirem,-Katyński,-Co najmniej raz w tym (2007) roku ot tak wsiąść w środku nocy na motocykl i pojechać do Trójmiasta na kawę i wschód słońca,-Pogoń za Lisem i miejsce w pierwszej 50 (zaprzęgiem).Na razie tyle. Znając życie wypali tak z 30% planów :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) udało Ci się zabookować jakieś noclegi, czy namiot zabierasz :D :D udolo nam sie zabookowac prom na wyspe - o noclegi sie nie martwimy - oczywiscie namiot - tam wszedzie mozesz sie rozbic a i jest zajebiste pole namiotowe super zorganizowane przy samej trasie niedaleko startu i depot... Edytowane 7 Grudnia 2006 przez streetstorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) :icon_arrow: ... od wiosny Kaszuby wzdłuż i wszerz ... :icon_arrow: ... czerwiec z Komandirem Ukraina ... :icon_arrow: ... lipiec Kotlina Kłodzka ... :icon_arrow: ... sierpień Włochy ... jak dobrze pójdzie ... Z tego Kaszuby na 100%, Ukraina 98%, Kotlina 50%, Włochy ... jak starczy kaski ;) :icon_arrow: ... jesień w zleżności od długości jesieni ;) Edytowane 7 Grudnia 2006 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 aftys6 ja właśnie miałem się wybrac w majowy weekend w bieszczady, więc moge troche zmienic plany i przejechac troche więcej kilometrów. Będe jechał z bratem on też na swoim moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 widzę z opisu że lubisz kręte drogi więc śmigaj z nami na wiosne w góry, drogi full wypas jak na polskie realia, pozatym dosyć tanio i ciekawe widoczki. Tu są zdjecia z tegorocznej 3 dniowej włoczegi po Biesach Zdjęcia BIESY Niestety matura, wiec innym razem :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 aftys6 ja właśnie miałem się wybrac w majowy weekend w bieszczady, więc moge troche zmienic plany i przejechac troche więcej kilometrów. Będe jechał z bratem on też na swoim moto. czy więcej tym lepie, w grupie zawsze raźniej. My wyruszamy z lublina, ale zawsz można umówic się w Rzeszowie ( albo gdzies po drodze) i pojechac dalej razem. Jak narazie zdeklalarowało się 6 osób, ale czym więcej tym fajniejsza atmosfera. Drogi starczy dla wszystkich :biggrin: A więc Harnaś odzywaj sie bliżęj wiosny jak już bede więcej wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Plany na sezon 2007:- zdanie na prawko A1, kupno motocykla 125 cm3 i wyjazd na motoGP do Brna :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Odezwe się napewno, A może masz już jakieś plany co do wyjazdu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Powaznie myslimy z zona o Portugalii ... To by bylo cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Plany na 2007 - weekend majowy: gdzies z ekipa EKG najprawdopodobniej Czarnogora; - wrzesien: po pobycie zarobkowym w Anglii planujemy z panna przejechac w poprzek Francje, poogladac zamki nad Loara, dojechac do Alp, Alpami dojechac do Venecji we Wloszech, a pozniej Alpami przez Austrie, dalej przez Czechy do Polski. - wmiedzyczasie ;) : pewnie mnostwo przejazdzek 2-3 dniowych tzw weekendowych :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Moje planyczerwiec -Ukraina z grupą (powrót przez Bieszczady,Słowację)Lipiec lub przełom lipca i sierpnia -Chorwacja(szukam chętnych)Lipiec- Jarosławiec i okolice No mnie juz chyba znalazles na Chorwacje,zonka powoli mięknie w tym temacie i juz nie mowi zdecydowanie nie...Na Ukraine tez planuje smignac...No i jeszcze pare zlotow w planie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 No mnie juz chyba znalazles na Chorwacje,zonka powoli mięknie w tym temacie i juz nie mowi zdecydowanie nie...Na Ukraine tez planuje smignac...No i jeszcze pare zlotow w planie... ale wy chopaki macie przewalone :) jak to dobrze nie mieć zony, przynajmiej narazie... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi