mirooosss Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 czyli 2365 koron za 2 dorosłe osoby za noc mam rozumieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 czyli 2365 koron za 2 dorosłe osoby za noc mam rozumieć ?Tak dokładniej, to za 4 nocki :flesje: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam!Czy leci ktoś z Wrocławia samochodem? Bo mamy kilka gratów i chętnie byśmy się z kimś dogadali w tej kwestii. Głównie chodzi o przechowanie na miejscu kilku cenniejszych rzeczy i ciuchów w czasie kiedy będziemy na torze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 czasu malo tyle pytań a tak mało odpowiedzi to moze kazdy co jaedzie niech sie okresli 1. Skad i jaka trasa.2. Jaka trybuna.3. Gdzie troluje - namiot, hotel.campol itp + przykładowe ceny badz strony internetowe.4. Gdzie zalatuje i co chce zobaczyc po trasie. no i moze jakies linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Garść informacji z mojej strony.Z Kalisza ruszamy w piątek z rańca (jeszcze nie wiem o której dokładnie ale to do ustalenia) w składzie:5 motocykli (lub 6) i bus z tylko 2 osobami.Prawdopodobnie jedziemy przez wrocek... więc jak ktoś coś chce to walcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons6 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 czy ktos wie czy sa jeszcze bilety na wyscig motogp w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Siemanko, Nie wiem jak Wy, ale ja już spakowany i z samego rana ruszam w drogę do Brna :-). Będę wypatrywał na trybunach polskich flag :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) czy ktos wie czy sa jeszcze bilety na wyscig motogp w niedziele?mick ale na której??/ (trybunie) ps do micka:) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Postanowione, z kumplami lecimy we 3 do Brna :mrgreen: Teraz mała seria pytań.Nie mamy kupionych biletów, więc zakupmy je na miejscu na trybuny naturalne za 33 euro. Miejmy nadzieję, że jeszcze będą :banghead: Na którą trybunę najlepiej się pchać na treningi, sam wyścig itd. Kasę generalnie brać euro/korony czy to i to i po ile mniej więcej. Jak wygląda z miejscem na START CAMP, jak daleko jest stamtąd na tor. Jak wygląda wyjazd po samej imprezie bo słyszałem, że masakra. Wracacie w niedzielę czy poniedziałek, bo podobno lepiej się przespać jedną noc i spokojnie poniedziałek opuścić Brno. Jak wygląda zaplecze gastronomiczno-spożywcze :lol: :lol: Czy nie ma kłopoty z jedzeniem, piciem :mrgreen: itd czy daleko jest jakiś dobry sklep czy coś, bo ceny torowe są mega podobno. I ogólnie o czym jeszcze pomyśleć, pamiętać, bo jestem w temacie zielony. Dzięki za odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 mick ale na której??/ (trybunie) ps do micka:) Ja będę na paddocku ale pewnie zrobię sobie spacer dookoła toru po drodze serwisowej podczas którejś z sesji i będę wyglądał polskich flag, także jakby ktoś widział debila machającego z tej dróżki... to będę ja - nie rzucajcie we mnie pustymi puszkami po piwie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 lecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :banghead: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychomoto Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Czwartek <jutro :icon_razz:> godzina 14 ruszamy... Jezeli ktos jest chetny to zapraszam do naszego skromnego konwoju... Wiecej informacji na nr 609634559 Pozdrawiam i do zobaczenia na bardzo ale to bardzo miłej imprezce :crossy: PS. Jedziemy z okolic Rybnika i kierujemy sie na Cieszyn... potem juz wprost na Brno, do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja lece z plecaczkiem i kumplem na R6 ok godziny 15. Przekimamy u mojej siostry we Wrocku i w piątek jazda dalej pod samo Brno :crossy:Ciężko było zmobilizować się do pakowania, ale jakoś na szczęście poszło :buttrock: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja będę na trybunie G lub D bo forum wywnioskowałem, że są one najlepsze. Niech ktoś mi ostatecznie doradzi, która jest najlepsza :P :bigrazz: My wyjeżdżamy z Poznania o 5 rano w piątek, ale dojedziemy późno bo v max naszego bolidu to 130km/h :wink: więc spoko. Na bank się spotkamy. My oprocz flagi narodowej będziemy mieli czarną flagę z białym napisem www.sbteam.pl i poubierani będziemy w ciuchy też sbteam.l czarne koszulki-szare bluzy. Jak z sianem bo biorę około 500zł. Większość kasy biorę w koronach, bo to Czechy, ale w euro też podobno bez problemu można kupować. Bilety też?? Bo u grandysa widziałem ceny w euro i na stronie motodromu także. Dzięki za odpowiedź, do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No to zgodnie z moimi oczekiwaniami- Stoner+ Ducati zwyciezyl- Forza Ducati.Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi