Techniacz Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak w podpisie. Najpierw był simek sr50 ze skrzynia 4. Super maszyna ;) To nią uczyłem się latać w ruchu miejskim ;D Potem honda nx125. Papiery były, tylko prawka nie było ;) Potem okazało się, że kupiłem ją po przytarciu, czego serwis/salon nie powiedział mi przed kupnem... Po hondzie była następna honda tym razem xl600 rm z dużym akcesoryjnym bakiem. Niestety za mało papierów do rej. i parę awarii zmusiło mnie do sprzedaży. Mimo to, fajny sprzęt również, parę ładnych tysięcy kilometrów nim zrobiłem. A następne moto to kolejna honda :D Tak dla urozmaicenia ;) Tym razem cbr 1000f sc25 i jak na razie to właśnie nią się poruszam ;) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No to może i ja napiszę małe co nie co. Tak naprawdę przygodę z motocyklami zaczęłam późno, ponieważ krótko przed tym jak poszłam na kurs. Zachciało mi się i tyle:) Tata dał mi pojeździć WSK, żebym obeznała się z tym czymś :D No i wylądowałam na płocie:) Jak zdałam egzamin wsiadłam na coś takie jak Honda NC01. Za bardzo nie pamiętam tego moto, szybko zostało sprzedane. Następnym motocyklem było Virago 250:) Oj tak...małe to było, po jednym sezonie znudziło mi się, a jeszcze jeździłam nim przez następne dwa :P. Wspomnienia mam miłe z tą maszynką, mimo swojej małej pojemności nauczyła mnie bardzo wiele. Przede wszystkim respektu do motocykla. Po maleństwie przyszła pora na Hondę Shadow 750. Hmmmmm...no cóż, pojeździłam trochę i poszła w świat. Dzisiaj uważam, że motocykl nie był dla mnie...wiele czynników złożyło się na moją decyzję o sprzedaży go i pójścia w całkiem inną stronę, niż przez te wszystkie lata. W grudniu nabyłam CB 500. Myślę, że jest to słuszna decyzja...przede wszystkim oparta na moim już kilkuletnim doświadczeniu, świadomości na co mnie stać, czego oczekuję od motocykla, itp. Mam nadzieję, że niedługo wyjadę na ulicę i będę mogła tylko utwierdzić się w swojej decyzji:) Pozdrawiam,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikel54 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Moim pierwszym była SHL 175po długiej przerwie Virago 535teraz Sortster 883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja zaczynam od ZR7 - od 3 tyg., a mojemu synowi składam motorynkę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Z większych niż komarek:WSK 125, MZ 250, MZ251, Yamaha Virago750 a teraz SUZUKI BANDIT 1250 wersja GT. :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik14 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 pierwszy był Bandzior 600 z 2002rdrugi Intruder M800 z 2007rteraz od stycznia Fazer 600 2006r :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibio Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 SUZUKI GSX 750F 1992r.Teraz mam drugi taki sam model tylko 1994r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja zacząłem poczciwą CB 500 z 2001 r. i tak się trzymam do dzisiaj ;) jak się uda to po tym sezonie zmiana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Yamaha xvs 650 ('2000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Aktualnie jest mój pierwszy ;) Honda NSR 125 2002 ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek05 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 To i ja coś napisze, chociaż niema tego za wiele :)Zaczynałem naukę na simsonie s51 i teraz jest Aprilia rs 80 i właśnie zacząłem kurs na prawko i tak celuje w Hornecika 600 :) Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mój pierwszy poważny sprzęt to Kawa GPX 600R, którą mam na sprzedaż, nauczyłem się na prawdę jeździć na tym motocyklu mając go teraz trzeci sezon. No, ale już stoi w garażu i czeka na nowego właściciela - teraz kruzuje na Z 750 :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas85 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ja pod koniec sezonu 2008 kupilem po zdaniu prawka swoj pierwszy motocykl, a była nim polecana przez wiele osob dwucylindrowa piecsetka a dokladnie Honda CBF 500, okazalo sie ze byl to bardzo dobry wybor, teraz po ponad 2 sezonach i przejechaniu okolo 20 tys km zastanawiam sie powoli nad zmiana sprzeta, mysle o jakims troche mocniejszym sprzecie ale podobnie jak CBF uniwersalnym pewnie bedzie to jakas 600 Cytuj http://www.bikepics.com/members/wojtas85/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jawa TS 350 w 1993 roku później przerwa wieloletnia i obecnie kawasaki ZZR 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 etz 251 , jawa 350 TS , GSX 550 EU , GN 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi