Skocz do zawartości

Niech tu kazdy zajzy i sie przyzna ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Sorka że w tym temacie pisze ale nie znalazłem żadnego odpowiedniego dla mojego zapytani a nie chciałem forum zaśmiecać nowym tematem, mam takie pytanko: na samej górze strony forum jest 5 zdjęć motocykli, chodzi mi o drugi od prawej, cóż to za modej może być ??? ;P

Zaczalem w tym sezonie od BMW F 800 S i sadze ze sprzet ten starczy mi jeszcze na jakis czas.

A jak ktos ma dobre podstawy to tez bardzo dobry sprzecik zeby zaczac przygode z moto.

Pozdr.

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

• 2 tygodnie później...

u mnie było tak:

1. Romet Pony 301,czerwona,1989r,szatan :D

2. MZ ETZ 150e, 1990r,przyniesiona w workach,krzywa rama itp,zrobiona igłę

3. MZ TS 250/1 1978r, rowniez przyniesiona w workach,zrobiona na igle (na wersje lux) do tego tarcza z przodu,12V instalacja i elektroniczny zapłon.

4. MZ ETZ 250e - w trakcie remontu

5.Yamaha Fazer 600, 2000r - od wczoraj MOJA! :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Nie licząc sprzętu kursowego to moja lista jest bardzo krótka: CBR 1000rr

Ooo ku.wa! Odwazny jestes... :icon_eek:

Moim zdaniem nie jest to dobre rozwiazanie, bo przegapiles cos co nazywa sie "gra wstepna" czyli stopniowe zdobywanie doswiadczenia. I jak przyjdzie Ci kupic nastepne moto to bedziesz mial problem z wyborem ;)

Ooo ku.wa! Odwazny jestes... :icon_eek:

Moim zdaniem nie jest to dobre rozwiazanie, bo przegapiles cos co nazywa sie "gra wstepna" czyli stopniowe zdobywanie doswiadczenia. I jak przyjdzie Ci kupic nastepne moto to bedziesz mial problem z wyborem ;)

nie jest tak zle u nie bylo 150ccm a teraz Falco 1000 ;D zadna kobieta nei da takiej gry wstepnej jak ostra suczka :icon_twisted: