Browarny Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A może czas powtórnie spalić odbudowane Stodoły?... :biggrin: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Widze Zbyhu ze na powaznie wzialez do siebie kwestie organizacyjne :bigrazz: Ja jestem za zlotem dwudniowym miejsce obojetne (na kotwicy nie bylem a lesna polana byla wypasna). Poztym nie jeden woodstock sie przezylo wiec raczej nie bedzie takich warunkow ktore by mnie mogly przestraszyc :bigrazz: Co do wyzywienia to oczywiscie ze kazdy sobie. Ale jak widzialem to przeciez po ostatnim zlocie zostalo torche kielbasek, mozna jakas zupke chinska konserwe itp. i zapic browarem i bedzie git :biggrin: Co do czasu wolnego to raczej nie bedzie problem z jego zagospodarowaniem. Raczej znaczna czesc spedzi go na leczeniu mega kaca (przeciez brak perspektywy poworotu dnia nastepnego spowoduje znacznie wieksze spozycie trunkow wiadomych) :wink: Czekam wiec na kazde info jak przebiegaja ustalenia na temat zlotu. Btw. Mozna by juz wstepna sciepe kasy zorganizowac duzo wczesniej aby zarezerwac domki zanim wszystko pozajmuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Na Rybol 666 edition chciałem opracować jakąś fajną traskę, żebyście mogli poznać atrakcje Rybnika i okolic, a Wy wolicie w sobotnie dopołudnie chlać :D :flesje: Pietra - czy miałeś na myśli ten ośrodek :) Aqua Brax Co do Leśnej Polany - można i tam ponownie zlot organizować. Do dnia dzisiejszego właściciel się nie odezwał, więc straty chyba aż tak wielkie nie były :biggrin: (ciekawe, co zrobi, jak odkryje, że w domku nr 4 jest panel zjarany :eek: ) Z tym że moja gęba jest juz tam spalona :cool: , więc ktoś inny musiał by rezerwować domki. Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czolem! Czemu spalona :)?Nikt sie poki co nie czepial :D.Choc zgadzam sie z tym, ze ten panel lepiej omijac z daleka :biggrin:. Qrka, glupio mi z tego powodu ;]. Na Kotwicy bym nie mial wyrzutow sumienia :cool:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ja głosuję za wersję dwudniową na Leśnej Polanie :icon_mrgreen: zgadzam się całkowicie z powyższym,dwa dni bo w koncu wiecej czasu nawet na to zeby poznac ludzi bo prawde mowiąc z tego Rybnika mało pamietam :lapad: .... z powodu ogólnego "zmeczenia" zasnełam przy ognisku i tyle...przy 2 dniowej wersji powinno być lepiej :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czolem! No, zmeczysz sie jeszcze bardziej i zasniesz w basenie :buttrock:. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam.Byłem już w tym roku na zlocie w Siamoszycach na pięknym Śląsku więc może się skuszę na powtórkę... :buttrock: Ze względu na odległość jestem za imprezą piątkowo-niedzielną.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 zmeczysz sie jeszcze bardziej i zasniesz w basenie . moze nie bedzie az tak źle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) Na Rybol 666 edition chciałem opracować jakąś fajną traskę, żebyście mogli poznać atrakcje Rybnika i okolic, a Wy wolicie w sobotnie dopołudnie chlać :) :flesje: (ciekawe, co zrobi, jak odkryje, że w domku nr 4 jest panel zjarany :eek: ) Pozdrawiam, Draco. Taka traska to by byla ciekawa alternatywa, mnie sie podobala trasa do rybola i pozniej na lesna polane. Ale wiadomo tankowanie o kazdej porze dnia to przeciez sport narodowy :bigrazz: Tego zjaranego panelu to raczej nie odkryja poniewaz nie sadze zeby ktokolwiek tam sprzatal pod dywanem :) I tak ja pisze Karola w jeden dzien nie da sie ze wszystkim zapoznac (albo sie pozniej tego nie pamieta :P) wiec musza byc dwa dni :buttrock: Edytowane 2 Listopada 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Pietra - czy miałeś na myśli ten ośrodek :banghead: Aqua BraxOn chyba za ładny jest :D Co do krótkiej (max.50km) traski w sobotę to kto wie :biggrin: myślę że dałoby radę :flesje: Potem wizyta z jakiejś jadłodajni na flaczki i można wracać na imprezkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 temat zacny i ja już teraz deklaruję przybycie :banghead: ile dni? hmm na razie się nie wypowiadam, będzie i tak git. moje skromne życzenie to takie żeby za dużo ludu nie było, bo się spęd zrobi. teraz było w sam raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Co Ario nie przepadasz za bydlem :icon_rolleyes:Ja tez jestem za 2 dniowym rybolemi w 200% za jakas trasa przejazdowa, lubie ten widok ludzi jak wybiegaja z gospodarstwa zeby zobaczyc co sie dzieje nie zwracajac uwagi co jest na ziemi (a tam rozne rzeczy sa: samochod, lopata, stara baba itp).Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 I wiecej luda tym dluzsze poznawanie sie przy flaszce :D :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 No pomysl fajny z traska i ze dwudniowy. Bardzo bym chciala byc. Jeden napisal, ze wszyscy leszczyniacy beda :banghead: Mam nadzieje, ze sie nie wylamie. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Jestem jak najbardziej za 2 dniami, szamka to nie problem, weźmie się z 3 konserwy jakiś rosółek z paczki i będzie ok, od razu nikt nie umrze przez dwa dni z głodu, ale za to bez picia .................. to już inna kwestia ;) Pozdro i do zobaczyszka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi