Skocz do zawartości

Zdałem egzamin, mam prawo jazdy !!

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :icon_rolleyes:

Mam nadzieje ze niedlugo bede mogla sie w tym poscie pochwalic zdanym prawkiem... poki co trudy przechodzenia przez kurs szkoleniowy.....

Slyszalam ze Pro Motor to dobra szkola wiec mam nadzieje ze przy odrobinie mojego trudu pojdzie szybko i zgrabnie :buttrock:

ha, właśnie wróciłem z egzaminiu ZDAŁEM, w sumie to obyło się bez żadnych zastrzeżeń tylko jak już zajechaliśmy na plac to powiedział mi takie coś - "myślałem że spod tego przejsia dla pieszych na nowym mieście, nie ruszysz" - non stop mi ludzie wchodzili... ale wsystko się dobrze skończyło, zdawałem na MZ 125RT.

Gość Jarek88

Witam serdecznie.

WORD Warszawa ul. Odlewnicza

Data egzaminu: 24 maja 2007, godz. 9:00

Pierwsze i ostatnie podejście.

EGZAMIN ZDANY! :P

24.05.07r. (czwartek) miałem swój pierwszy egzamin na kategorię A. Odbył się w Warszawskim WORD na Odlewniczej. Na egzamin czekałem równo miesiąc.

Egzamin praktyczny miałem na godzinę 9:00. Troszkę się obawiałem, że w czwartek rano będzie spory ruch na Bródnie ale jak się później okazało nie było tak źle. Miałem ze sobą swój kask, rękawice i buty. Byłem w długich, dżinsowych spodniach (na dworze w cieniu ok. 28 stopni). Ku mojemu zdziwieniu po przybyciu na miejsce i znalezieniu siebie na liście egzaminacyjnej okazało się że na kategorię A zdają jedynie 3(trzy!) osoby ( JA + dwóch innych chłopaków, byli braćmi). A czekać trzeba było miesiąc :banghead:

Wszystko poszło gładziutko z jednym błędem na placu(podparciem). Miasto bez problemów. :P

W tym miejscu chcę serdecznie podziękować instruktorom z Pro-Motor na Bemowie. Oni uczą jak się powinno jeździć bezpiecznie i dobrze technicznie. Dziękuje Tomkowi Kulikowi, Piotrkowi Gadajowi, Adamowi Chacimskiemu i JERRY'emu który trzyma cały ten zgrany bajzel w kupie! Pozdrawiam Was! :icon_mrgreen:

P.S. Szanowni motocykliści obiecuje pozdrawiać wszystkich motonitów i nie psuć opinii o użytkownikach jednośladów. Do zobaczenia na trasie! :banghead:

Ja rownież dołączam do grona szczęsliwcow,dziś zdałem na kat.A :icon_mrgreen: Jedynie egzaminator się doczepił do mojej jazdy po ósemce,a konkretnie do tego,iż nie odwracałem głowy jadąc po łuku,jedynie patrzyłem w lewo i w prawo przejeżdżając przez środek,ale ogolnie gość wporzo kazał zrobić jeszcze raz poprawnie :notworthy: No a miasto bez zastrzeżen,ogolnie jak ktoś obyty w miare z motocyklem to nic trudnego.

pozdrawiam

nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy

witam wszystkich

dziś zdałem egzamin na prawko, udało sie za pierwszym razem, choć było zabawnie bo zgubił mi sie egzaminator na mieście (zaspał na światłach ja przejechałem a ten starszy pan z extra refleksem został na czerwonym) no ale zdałem i bardzo sie ciesze

nareszcie jak mnie złapią to spokojnie wyciągne dokumencik

Pozdrawiam wszystkich zdających

witam wszystkich

dziś zdałem egzamin na prawko, udało sie za pierwszym razem, choć było zabawnie bo zgubił mi sie egzaminator na mieście (zaspał na światłach ja przejechałem a ten starszy pan z extra refleksem został na czerwonym) no ale zdałem i bardzo sie ciesze

gratuluje kornas teraz spokojnie możesz nawijac kolejne kilometry już na luzie powodzenia :biggrin: :icon_razz: :cool:

witam wszystkich

gratuluje kornas teraz spokojnie możesz nawijac kolejne kilometry już na luzie powodzenia biggrin.gif biggrin.gif crossy.gif

Gość gutierrez

Siemka,

Dzisiaj w Warszawie zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny. W sumie nie ma co się rozpisywać.

W związku z powyższym chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy się do tego przyczynili -- Jerry'ego, Sławka, Pawła, Piotrka, Adama i.... o kimś zapomniałem, hmm, no trudno, będzie musiał mi wybaczyć :) W każdym razie polecam ProMotora, choć -- gdzie jak gdzie -- ale na tym forum, to chyba reklamy nie potrzebują ;)

witam.

Kolejny szczęśliwiec.. za pierwszym razem i bez większych problemów;)

pozdrawiam.

gratuluję

dzis teorię zaliczyłem, też za pierwszym razem :crossy: :notworthy:

teraz czekam na praktykę do 4 lipca. a co?! jak Dzień Niepodległości to trzeba świetować :flesje: obym i ja miał co!!

icon3.png