Tomek Kulik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Norbert jest wielki :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam Ja dzisiaj zdalem prawko kategorii A.Zrobilem nie potrzebnie pare ósemek wiecej ale instruktor sie tylko smiejac mowi "Czy umiem liczyc do 5"A tak pozatym to wszystko w porzadku!PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam :icon_rolleyes: Mam nadzieje ze niedlugo bede mogla sie w tym poscie pochwalic zdanym prawkiem... poki co trudy przechodzenia przez kurs szkoleniowy..... Slyszalam ze Pro Motor to dobra szkola wiec mam nadzieje ze przy odrobinie mojego trudu pojdzie szybko i zgrabnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal LBL Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ha, właśnie wróciłem z egzaminiu ZDAŁEM, w sumie to obyło się bez żadnych zastrzeżeń tylko jak już zajechaliśmy na plac to powiedział mi takie coś - "myślałem że spod tego przejsia dla pieszych na nowym mieście, nie ruszysz" - non stop mi ludzie wchodzili... ale wsystko się dobrze skończyło, zdawałem na MZ 125RT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek88 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam serdecznie. WORD Warszawa ul. OdlewniczaData egzaminu: 24 maja 2007, godz. 9:00 Pierwsze i ostatnie podejście. EGZAMIN ZDANY! :P 24.05.07r. (czwartek) miałem swój pierwszy egzamin na kategorię A. Odbył się w Warszawskim WORD na Odlewniczej. Na egzamin czekałem równo miesiąc. Egzamin praktyczny miałem na godzinę 9:00. Troszkę się obawiałem, że w czwartek rano będzie spory ruch na Bródnie ale jak się później okazało nie było tak źle. Miałem ze sobą swój kask, rękawice i buty. Byłem w długich, dżinsowych spodniach (na dworze w cieniu ok. 28 stopni). Ku mojemu zdziwieniu po przybyciu na miejsce i znalezieniu siebie na liście egzaminacyjnej okazało się że na kategorię A zdają jedynie 3(trzy!) osoby ( JA + dwóch innych chłopaków, byli braćmi). A czekać trzeba było miesiąc :banghead: Wszystko poszło gładziutko z jednym błędem na placu(podparciem). Miasto bez problemów. :P W tym miejscu chcę serdecznie podziękować instruktorom z Pro-Motor na Bemowie. Oni uczą jak się powinno jeździć bezpiecznie i dobrze technicznie. Dziękuje Tomkowi Kulikowi, Piotrkowi Gadajowi, Adamowi Chacimskiemu i JERRY'emu który trzyma cały ten zgrany bajzel w kupie! Pozdrawiam Was! :icon_mrgreen: P.S. Szanowni motocykliści obiecuje pozdrawiać wszystkich motonitów i nie psuć opinii o użytkownikach jednośladów. Do zobaczenia na trasie! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setniew Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No to i ja sie dopisze dzis zdalem praktyke, jeden blad na placu (gorka :/ ) miasto bez zastrzezen. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No,prawko na A1 juz mam z glowy. Zdane dzisiaj bez zadnych klopotow i bledow :) Egzaminator cos sie spieszyl,ale byl naprawde w porzadku. Pozdrawiam ! :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja rownież dołączam do grona szczęsliwcow,dziś zdałem na kat.A :icon_mrgreen: Jedynie egzaminator się doczepił do mojej jazdy po ósemce,a konkretnie do tego,iż nie odwracałem głowy jadąc po łuku,jedynie patrzyłem w lewo i w prawo przejeżdżając przez środek,ale ogolnie gość wporzo kazał zrobić jeszcze raz poprawnie :notworthy: No a miasto bez zastrzeżen,ogolnie jak ktoś obyty w miare z motocyklem to nic trudnego. pozdrawiam Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Gratulacje :icon_mrgreen: Mnie w przyszłym tygodniu czeka 3 podjeście na A1 :banghead:Zmieniłem ośrodek egzaminowania ... :notworthy:Może tym razem sie uda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 witam wszystkich dziś zdałem egzamin na prawko, udało sie za pierwszym razem, choć było zabawnie bo zgubił mi sie egzaminator na mieście (zaspał na światłach ja przejechałem a ten starszy pan z extra refleksem został na czerwonym) no ale zdałem i bardzo sie ciesze nareszcie jak mnie złapią to spokojnie wyciągne dokumencik Pozdrawiam wszystkich zdających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 witam wszystkich dziś zdałem egzamin na prawko, udało sie za pierwszym razem, choć było zabawnie bo zgubił mi sie egzaminator na mieście (zaspał na światłach ja przejechałem a ten starszy pan z extra refleksem został na czerwonym) no ale zdałem i bardzo sie ciesze nareszcie jak mnie złapią to spokojnie wyciągne dokumencik Pozdrawiam wszystkich zdającychgratuluje kornas teraz spokojnie możesz nawijac kolejne kilometry już na luzie powodzenia :biggrin: :icon_razz: :cool: witam wszystkich dziś zdałem egzamin na prawko, udało sie za pierwszym razem, choć było zabawnie bo zgubił mi sie egzaminator na mieście (zaspał na światłach ja przejechałem a ten starszy pan z extra refleksem został na czerwonym) no ale zdałem i bardzo sie ciesze nareszcie jak mnie złapią to spokojnie wyciągne dokumencik Pozdrawiam wszystkich zdających gratuluje kornas teraz spokojnie możesz nawijac kolejne kilometry już na luzie powodzenia biggrin.gif biggrin.gif crossy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dobra, udało się :)Jednak przepisanie się do Gdańska po dwóch oblanych egzamach w Gdyni było dobrym pomysłem, zdałem :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutierrez Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Siemka, Dzisiaj w Warszawie zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny. W sumie nie ma co się rozpisywać.W związku z powyższym chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy się do tego przyczynili -- Jerry'ego, Sławka, Pawła, Piotrka, Adama i.... o kimś zapomniałem, hmm, no trudno, będzie musiał mi wybaczyć :) W każdym razie polecam ProMotora, choć -- gdzie jak gdzie -- ale na tym forum, to chyba reklamy nie potrzebują ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_666 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam.Kolejny szczęśliwiec.. za pierwszym razem i bez większych problemów;) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam.Kolejny szczęśliwiec.. za pierwszym razem i bez większych problemów;) pozdrawiam. gratuluję dzis teorię zaliczyłem, też za pierwszym razem :crossy: :notworthy: teraz czekam na praktykę do 4 lipca. a co?! jak Dzień Niepodległości to trzeba świetować :flesje: obym i ja miał co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi