Jacob555 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 aaa, dziękować, dziękować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 zdane za pierwszym strzałem - na motor i samochód. a ludzie mówią, że w lesznie jest niemożliwością zdać ;] ale fakt faktem, że leszno jest pierwsze w wielkopolsce jeżeli chodzi o niezdawalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 zdane za pierwszym strzałem - na motor i samochód. a ludzie mówią, że w lesznie jest niemożliwością zdać ;] ale fakt faktem, że leszno jest pierwsze w wielkopolsce jeżeli chodzi o niezdawalność. Wyjątek potwierdza regułę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruda maruda Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 hihiihi ale się cieszę!!!!!! :biggrin: praktyczny dzisiaj o 7 : 50 zdany plac o 11 zdane miasto!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja też się pochwale. Dzisiaj właśnie zdałem państwowy egzamin w MORD'ie w Krakowie na kat A. Piękna sprawa. Egzamin łączony, teoria 1 błąd. Bałem się cholernie Teraz tylko kupowac sprzęt i jeździć. Pozdrowienia :crossy: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja też się pochwale. Dzisiaj właśnie zdałem państwowy egzamin w MORD'ie w Krakowie na kat A. Piękna sprawa. Egzamin łączony, teoria 1 błąd. Bałem się cholernie Teraz tylko kupowac sprzęt i jeździć. Pozdrowienia :crossy: Gratulacje i szerokosci:)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZnadBuga Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A ja też zdałem ;) ,w poniedziałek za pierwszym razem, całkiem miłe uczucie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwordOfultimate Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 w srode zdalem troche nerwow bylo ale uczucie po zdaniu bardzo pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanatol Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Egzamin zaliczony w piątek 25 września :biggrin: za pierwszym podejściem :buttrock: Czas na zakup motocykla. Zastanawiam się tylko czy teraz czy na wiosnę dopiero. Tak czy inaczej moja radość jest nieopisana :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgd Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dziś się udało! Za pierwszym razem! Teraz po 8 latach na papierku obok rubryki B, wypełniona zostanie również A :) Okres do wiosny wykorzystam na poszukiwania jakichś 2oo i na dobre rozpocznę jednośladową przygodę (pomijam polne przejażdżki WSKą ojca 10 lat temu :wink:). Do zobaczenia na drogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 A ja też zdałem ;) ,w poniedziałek za pierwszym razem, całkiem miłe uczucie ;) Gratulacje! w srode zdalem troche nerwow bylo ale uczucie po zdaniu bardzo pozytywne Gratuluję :)) Egzamin zaliczony w piątek 25 września :biggrin: za pierwszym podejściem :buttrock: Czas na zakup motocykla. Zastanawiam się tylko czy teraz czy na wiosnę dopiero. Tak czy inaczej moja radość jest nieopisana :crossy: Witam i gratuluję. Miło, że coraz więcej osób z okolic zdaje. Może będzie z kim pośmigać i na zloty dojeżdżać :) Dziś się udało! Za pierwszym razem! Teraz po 8 latach na papierku obok rubryki B, wypełniona zostanie również A :) Okres do wiosny wykorzystam na poszukiwania jakichś 2oo i na dobre rozpocznę jednośladową przygodę (pomijam polne przejażdżki WSKą ojca 10 lat temu :wink:). Do zobaczenia na drogach! Gratuluję... ja także zdaję niedługo po 8 latach od B ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Pogratulować wszystkim :lalag: :flesje: :crossy: Sylwio ten ładny avatarek to aż do wiosny,tak? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Sylwio ten ładny avatarek to aż do wiosny,tak? :biggrin: na bikini za późno, a do zimy jakoś dziwnie blisko ;) W takim razie i ja, skoro to wątek do chwalenia się to ogłoszę, że dzisiaj o 18,00 zdałam prawko na motockl (teoria i praktyka) za pierwszym podejściem :buttrock: Cieszę się jak małe dziecko i właśnie piję za Wasze zdrowie :flesje: Teraz tylko kupić :crossy: i czekać do wiosny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pryszłamotocyklistka Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 gratuluję :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 No to się też dołączę i pochwalę, że zdałam...teraz to już tylko palenie gumy, łamanie blachy i takie tam :biggrin: mój żółtek już czeka i się grzeje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi