discrob Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 kawa jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Posiadam ZZR 600 z 93 po liftingu i nie mogę narzekać. Jedyne co o skrzynia. No akurat ja mam taki przypadek, że 2 i 4 mi padła. Ale poza tym jest idealnie. W trasy nadaje się perfekcyjnie, przyśpieszyć też nim nieźle idzie, a do tego pakowny, że hej...No i oczywiście gust... ale wg mnie jest piękny...! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Czołem ! Czy to mozliwe ze w Kawasaki ZZR 600 z 1994r jest seryjnie zamontowany ABS? bo cos mi się wydaje, że zostałem tym dobrodziejstwem techniki obdarowany, nigdzie jednak nie mogę wyszukać info na ten temat. Może ktoś z Was mnie skutecznie oświeci? Pozdrawiam Zygzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hmm ... wydaję się ... że ABS :wink: A może raczej krzywa, bijąca tarcza :flesje: powiedzmy że podobne wrażenie pulsacyjnego hamowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Hmm ... wydaję się ... że ABS :wink: A może raczej krzywa, bijąca tarcza :flesje: powiedzmy że podobne wrażenie pulsacyjnego hamowania. w tym wlasnie, że tarcza ok i mało tego w 2 innych zzr jest podobny dzwiek przy mocnym hamowaniu tylnym, i zablokowanie koła np. na ziemi jest nie mozliwe. Dzwiek ten przypomina tarcie kijem po starej tarce do praniaMoze jakims cudem?? pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 w tym wlasnie, że tarcza ok i mało tego w 2 innych zzr jest podobny dzwiek przy mocnym hamowaniu tylnym, i zablokowanie koła np. na ziemi jest nie mozliwe. Dzwiek ten przypomina tarcie kijem po starej tarce do praniaMoze jakims cudem?? pozdrawiam :flesje: A czy widzisz przy piaście tarczy, na jej obwodzie takie ząbki w równych odstępach i przy tym czujnik ?? Jezeli nie to raczej ni mosz ABS-u ino krzywo tarcza albo zapieczone cylinderki w zacisku. Z resztą nie widziałem ZZR 600 z ABS-em, ale może były takie wersje?? :wink: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To chyba jakiś prototyp-samoróbka ;) Nie było ZZR 600 z ABS Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A czy widzisz przy piaście tarczy, na jej obwodzie takie ząbki w równych odstępach i przy tym czujnik ?? Jezeli nie to raczej ni mosz ABS-u ino krzywo tarcza albo zapieczone cylinderki w zacisku. Z resztą nie widziałem ZZR 600 z ABS-em, ale może były takie wersje?? :) Sprawdzę to i dam znac ale wraz z waszymi odp, szanse znacznie sie zmniejszają:D pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Podzielam zdanie kolegów, mało tego że w zygzakach ABSu, chyba że faktycznie w prototypie , :) brak to nie przypominam sobie jakie moto mogło by mieć w tym czasie takie dobrodziejstwo montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 GPZ 1100 był dostepny z ABS. mówię oczywiście o wersji z lat 90. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszol Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Witam. Jezdzilem zygzakiem przez ponad 2 sezony i troche sie orietowalem w tych sprawach.Z tego co mi wiadomo to ten model nie posiada ABS. :biggrin: Teraz jezdze ZZR 1100 i ten tez nie posiada tego bajeru. a jest o pare lat mlodszy tzn 95.Tak na marginesie to jest do sprzedania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na pewno nie. Zresztą jeśli do korpusu zacisków nie dochodzą kabelki to nie ma ABS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Czołem ! Czy to mozliwe ze w Kawasaki ZZR 600 z 1994r jest seryjnie zamontowany ABS? bo cos mi się wydaje, że zostałem tym dobrodziejstwem techniki obdarowany, nigdzie jednak nie mogę wyszukać info na ten temat. Może ktoś z Was mnie skutecznie oświeci? Pozdrawiam ZygzakSiemanko! Poszukuje informacji na temat kawasaki zzr 600. tzn. jak się sprawuje, jak chodzi silnik??? Z góry dzięki!!!!fighter[email protected] :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) hehehe, Zygzak z ABS'em...dobre sobie, zwłaszcza w '94 roku :bigrazz: Ten dźwięk to standard w motocyklu jak ostro hamujesz tyłem (nie tylko w zygzaku), zwłaszcza bez wciśnięcia sprzęgła. To łańcuch tak stuka, nie żaden ABS. Edytowane 23 Października 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi