jack Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Cześć Do celu przez Ciebie wymienionego mogę polecić model w dobrym stanie, a który to jednak chyba mniejważne bo przecież stan egzemplarza ma znaczenie.Sporo się widzi cbr-ek w dobrym stanie z dużymi przebiegami ale to przecież nie regułabo wszystko można zajeździć a przy tych rocznikach główny wpływ na cenęma rzeczywista wartość użytkowa. JacekPS. Żeby się trzymać tematu to widziałem w Krz bliska 3-4 zzr w dobrym stanie i nieco więcej w marnymw tym samym czasie coś pod 10 cbr w tym jeden złom.To oczywiście zupełnie subiektywnie.(komisów nie uwzględniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 mrew jeśli mozesz to wytłumacz mi z czym dokładnie inne moto były do tyłu. nie to żebym się czepiał' date=' poprostu sam myśle nad jakąś 600 a dokładnie cbr i zzr roczniki 93. [/quote'] Z tego co pamietam (poprawic mnie jesli przekrecilem) to w '93 Kawasaki w ZZR 600 wprowadzil jako pierwszy (a inni jeszcze nie mieli):- system dynamicznego doladowania ram-air (wspamnialem o tym)- 100 KM- masa ponizej 200 kg- pieknie wkomponowane kierunkowskazy w plastiki (a inni dopiero dzisiaj zaczynaja stosowac :) )- i pewnie kilka innych mniej waznych rzeczy, o ktorych w tej chwili nie pamietam.... To oczywiscie nie dyskwalifikuje innych marek - kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. A na moj gust Kawa od '93 jest jak najbardziej OK. Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Co do tych koników to zobacz tabele na dole strony :)http://scigacz.pl/Honda,CBR,600F,1210.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 cbr vs zzr? które moto polecacie do raczej dynamicznej jazdy ale bez zbytnich szaleństw? ZZR jest to moto sportowo-turystyczny wiec nadaje sie do tego co potrzebujesz praktycznie idealnie. Warty polecenia, a jezeli myslisz o rocznikach 93 to chyba góruje na CBr wygladem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ok thx za pomoc. chociaż patrząc na ten link już kompletnie zgłupiałem, bo ta cbr wydaje mi się naprawde ładna. no ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ok thx za pomoc. chociaż patrząc na ten link już kompletnie zgłupiałem' date=' bo ta cbr wydaje mi się naprawde ładna. no ale to tylko moje zdanie[/quote']Najlepiej bedzie jak sobie wejdziesz na stronke www.bikepics.com i tam poszukasz zdjęć obu sprzętów wg jakiego rocznika chcesz. Pod ZZR600 z 93 roku znajdziesz też mój motorek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzo Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 dzięki szypeczek za ten link :) Znalazłem pierwszy raz identyko kawkę jak moja :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja tez jestem swiezy ale i tez szukam motoru, pytalem wszystkich specow znachorow i fanatykow kazdy mowil to samo a mianowicie: ZZR duzo palą wiecej niz inne w tej klasieSłabe silniki mająi pare innych drobnych mankamentow fakt jedyny ze pieknie sie prezentuja a opinie te byly z roznych mijesc polski nie to ze z jednej dziupliwszyscy mimowili "kup se suke (suzuki)"najlepiej GSX 600R lub GSX 750R, lub ta sama odmiane GSX FGSXR to jest olejak nie do zajebania nawet jak go ktos katowal to marne szanse zeby byl zajezdzonyGSXF bardziej turystyk chlodzony ciecza wiec postanowilem kupic GSX 600 Fmysle ze nie bede zalowal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 wszyscy mimowili "kup se suke (suzuki)"najlepiej GSX 600R lub GSX 750R, lub ta sama odmiane GSX FGSXR to jest olejak nie do zajebania nawet jak go ktos katowal to marne szanse zeby byl zajezdzony hehehe tu bym się nie zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 No wlasnie. Najlepiej nie uogolniac. ZZR duzo palą wiecej niz inne w tej klasieMoja ZZR palila srednio 5,1 l (40% miasto, 60% trasa). To wg mnie nie za duzo Słabe silniki mają100KM to slabo? W porownaniu do czego? i pare innych drobnych mankamentowkazdy moto ma jakies, nie ma idealu fakt jedyny ze pieknie sie prezentujaniezaprzeczalnie Podsumowujac: kazdy ma swoj wlasny gust i potrzeby wiec nie mowcie, ze jeden jest lepszy od drugiego - zalezy dla kogo. Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Dzieki koledzy i kolerzanki za swoje wypowiedzi odnosnie mojej wypowiedzi:)ale ja tylko wam przekaqzalem to co inni mowiaco do spalania zzr600 to wszyscy mowia zde duzo pali ale nie wiem czemu jedni mowia ze duzo inni ze maloa co powiecie o suzuki tego nikt nie krytykowal same plusy slyszalem o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarzabek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 wszyscy mimowili "kup se suke (suzuki)"najlepiej GSX 600R lub GSX 750R' date=' lub ta sama odmiane GSX FGSXR to jest olejak nie do zajebania nawet jak go ktos katowal to marne szanse zeby byl zajezdzony[/quote'] hehehe tu bym się nie zgodziła I ja,i ja! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja mam starszego brata zzr 600, Kawasaki ZX 10, co prawda nie przejechałem nim dużo kliometrów ale raz miałem okazję sprawdzić ile pali na trasie w czasie jazdy na trzech cylindrach, czwarty odzywał się tylko na wysokich obrotach. Wyszło 7,4 l w dwie osoby przy dość dynamicznej jeździe. Podejrzewam, że około dwóch litór poleciało w atmosferę przez ten niesprawny gar. Jak tyle spala 1000 to 600 nie może spalić więcej. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 No a co powiecie o silnikach w zzr600 ??Tez nie cieszą się dobrą opinią...?? [ Dopisane: 30-11-2005, 08:10 ]hehehe tu bym się nie zgodziła I ja,i ja! :-D Z czym bys sie nie zgodzila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Widze że kolega Grabar jest zagorzałym zwolennikiem GSXRa i GSXFa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi