MichałKaczmar. Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Musze sie wyzalic !Staram sie jezdzic ostroznie, nikomu nie daje sie przejechac, dbam o sprzet a tu juz drugi raz motocykl zostal przewrocony podczas postoju. Wyglada coraz gorzej, coraz bardziej obdrapany a mnie szlak trafia...Nie wiadomo jak dlugo jeszcze stac bedzie mnie na utrzymanie motocykla a tu jego stan sie pogarsza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ..eno... taka gleba to nie gleba ino drobne zadrapanko wymagające zabiegu kosmetycznego i wszystko będzie git, więc nie ma co smutkować tylko pilnować, by jakieś nurki nie czepiały się sprzętu. Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Piszesz "zostal przewrocony" czyli ktos Ci go przewrocil, czy Tobie cos nie wyszlo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Musze sie wyzalic !Staram sie jezdzic ostroznie, nikomu nie daje sie przejechac, dbam o sprzet a tu juz drugi raz motocykl zostal przewrocony podczas postoju. Wyglada coraz gorzej, coraz bardziej obdrapany a mnie szlak trafia...Nie wiadomo jak dlugo jeszcze stac bedzie mnie na utrzymanie motocykla a tu jego stan sie pogarsza ! To właśnie przez to że jezdzisz tak ostrożnie. Masz przyzwoity motocykl który LUBI być pogoniony i potraktowany nieco ostrzej. On po prostu wpada w dołek psychiczny, dostaje szmergla i przewraca się na parkingu.Zacznij jezdzić normalnie a zobaczysz że wszystko wróci do normy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ... albo dospawaj wreszcię tą podpórkę... :( Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Kumpel miał ten sam problem z dziewiątką - 2 x położyła mu się sama stojąc na "kosie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Hmmmm...................jakby co to mieszkam w Warszawie a w Bydgoszczy dawno nie bylem :( P.S. A tak poważnie to jak ty to robisz? Gdzie parkujesz? Jakie jest podloże? Masz centralną stopke? Edytowane 25 Października 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Michał - trzeba się z tym pogodzić. Tak jest z każdym sprzętem. Również z samochodami. Pierwsze rysy bolały. Przy tej setnej, człowieka ogarnia znieczulica. Każda rzecz używana po jakimś czasie wiadomo jak wygląda i nic nie poradzisz. Musisz się przyzwyczaić. Natomiast posłuchaj Marlewa. Coś w tym jest. Im bardziej się trzęsiesz nad sprzętem, tym więcej przykrych przygód Cię spotka. Wstawiaj w pi...dę Kawie to nie będzie miała ochoty na wygłupy, przewrotki i inne rysy. I zapewniam Cię, że nikt z EKG nie jeździ w niecnych celach do Bydzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Czolem! Tez dzisiaj moja TDMa lezala :notworthy:. Pierwszy raz za mojej "kadencji". Heh, dzis ledwo miesiac minal jak ja mam i juz lezalem przed skrzyzowaniem. No i owiewka do malowania...Taki lajf. Sie uzywa, sie zuzywa :(. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Tak sie ponoć dzieje z motocyklem, jak sie go nie opije... Michale zbliża sie zima. Zaciśnij pasa, pryśnij Kawę na oczojebny zielony, zainwestuj w crashpady i litra dla kolegów i bedziesz mial problem z glowy :] Edytowane 25 Października 2006 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jest wojna są straty...ale taka gleba boli chyba bardziej niż poważna wysypka. J.w. - zima na kosmetykę i po bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam Bydgoszczanina w Toruniu albo toruńskiego bydgoszczanina, ja mam dziewiczy rowerek GS 500 f i pierwsza glaba była na trawniku jak stałem nad motkiem okrakiem, jak zaczeła lecieć to se pomyślałem jak musi to niech glebuje, trawa i przy okazji sprawdze na czym mi sie dziewczyna oprze-kiera i fragment tłumika myslę super. Drugi raz jedziemy r kolega do Gdańska, pod Grudziadzem przewróciła sie cysterna, policja, korek stawiamy maszyny, chodzę , patrzę, wypatrujemy kobiet, które jechały w samochodzie z aprowizacją. Nagle dzonek mojego telefonu komórkowego a mój motor chlest na dragstara lusterkiem w jego błotnik, efekt złamane lusterko, porysowana owiewka i lekko zwinklowana, porysowany błotnik Drag Stara. Widać dziewczyny nie lubia byc dziewicami. Pozdrawiam RS :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ... albo dospawaj wreszcię tą podpórkę... :( ... może boczne kółka ?? ... mam po córce odstąpię tanio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrball Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 spokojnie, tak to juz jest ze moto glebuje. wiadomo szkoda godzin gdy piesciles moto na glanc. tak bywa, trzeba sie z tym pogodzic... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Piszesz "zostal przewrocony" czyli ktos Ci go przewrocil, czy Tobie cos nie wyszlo?? Pierwszy raz na parkingu przed klatka ciezarowka cofajac uderzyla w tyl i sie wy... a teraz niedawno w warsztacie podczas wyjmowania przedniego kola przewrocil sie i uderzyl o cos bakiem - ktory niestety byl w dosc dobrym stanie... Obydwu wywrotek nie widzialem i nie byly spowodowane wada stojaka.Podczas tej kradzierzy co mialem w miedzy czasie tez mi podrapali wciskajac do niewielkiej komorki - dziupli wiec sami przyznacie ze mam pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi