Tobik Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Uwielbiam takie relacje. Czyta się jednym tchem. Naprawdę, podziwiam Ciebie i gratuluje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 jestes GOSC* wielki szacun *- albo .... albo odważny (samemu ponad 5000)trzeba było kogos zabrac nie było chetnych??? padam do nog :icon_evil: :P :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Pokłony... Tak wyobrażam sobie podróże motocyklem. Dobrze, że są tacy ludzie jak ty bo dodają odwagi takim jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Czolem! Szacun jak byk! :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekR Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 A są tacy co mówią, że inaczej się nie da i siedzą w domu i biadolą. Grunt to pomysłowość i wytrwałość. Gratulacje. Tym większe, że 2 tygodnie temu częściowo zaliczyłem podobną trasę i teraz czytałem tę relację jak bym tam był. Przy powrocie do kraju naszego najbardziej sponiewierali mnie niestety ale nasi przemądrzali urzędnicy graniczni. Cytuj http://https://picasaweb.google.com/marekrajsz/20050715Polnoc# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Jestem pełen szacunku i podziwu. Chylę czoła przed Tobą i Tą wspaniała maszyną !!! W tym roku zrobiłem samotnie ok. 2 600 km z wielkopolski na koniec Słowacji i powrotem w 5 dni, może umówimy się na przyszły na trasę Polska – Litwa – Łotwa – Estonia – Polska? Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 przeczytałem i tylko powiem jedno :P :biggrin: :biggrin: :banghead: mi się marzy wyprawa do około morza czarnego, ale to za kilka latek bo szykuje sprzęta i kaske... a Ty udowadniasz, że nie to sie liczy tylko duch wolności jeszcze raz szacun :bigrazz: :biggrin: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 trzeba było kogos zabrac nie było chetnych??? Ze znajomych nikt nie miał motocykla, a co dopiero się gdzieś dalej wybierać...Obce osoby? Nie chciał bym aby mi Ktoś narzekał za uchem... Czemu tak wolno? Czemu znów dłubiesz zapłon?" :crossy: może umówimy się na przyszły na trasę Polska – Litwa – Łotwa – Estonia – Polska? Niestety ja swych planów na 2007 nie znam. Nie mogę planować bo nie znam terminu i długości urlopu. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzo Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 spoko traske machnąłeś :bigrazz: - tylko pozazdrościć odwagi, czytając takie relacje z wypraw powoli dorastam do wprowadzenia w życie swoich planów na takie wypady....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Fajny przykład dałeś. Szacunek olbrzymi. To jest prawdziwa przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) NaczelnyFilozof - spokojnie. Ja mam przelotową 80-100 km / h, więc musisz dodać tylko 10-20 km i będzie ok. Co do cierpliwości to jestem nadwyraz wyrozumiały > w swoim ,,wychowaniu motocyklowym" przeszedłem przez stare Romety, WSK 175, MZ, Junak i wiem co to dłubać po drodze by ,,jechało". Pozdrawiam Hil PS. Ja jestem nastawiony bardziej na zwiedzanie. Edytowane 30 Października 2006 przez Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Przeczytałem błyskawicznie. Jestem pełen podziwu i szacunku :cool: :biggrin: :bigrazz: :P Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Gratuluje wspaniałej wyprawy i....odwagi!!!Hej do zobacznia na szaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja również jestem pełen podziwu. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wielki szacun dla Ciebie Naczelny. Relację czyta sie z zapartym tchem. Ale co robi też wielkie wrażenie, to Twoje fotki.Widać, że masz pojęcie o fotografii. Fotorelacja jest przepiękna. Gratuluję i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi