aiwa Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 no ja właśnie wróciłam z przejażdżki 30 km ale w super deszczu i kasku z podniesioną szybką bo nic nie widziałam. Kurcze zmarzłam i zmokłam ale wiosnę już czuć. Tylko czemu inni użytkownicy drogi patrzyli na mnie co najmniej dziwnie???? :buttrock: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam No wreszcie po miesięcznym zimowaniu :) moto przewietrzone :P Bzykając tylko w okolicy, bo chmurzyło się, nawinąłem ponad stówkę. Nawet kilka kółek toru zaliczyłem, ale bez sensu, bo dużo piachu i oponki tak nie trzymają jak jest chłodno. Kurde jak to zapieprza po takiej przerwie w jeżdżeniu:crossy: Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 WITAM.Zazdroszcze wszystkim,ktorzy dzis mogli pojezdzic. ja dojechalem do garazu i zaczal padac deszcz.Nic nie wyszlo z jazdy.Wiecie,w moim wieku musze uwazac na siebie :) POZDRAWIAM :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja tam dziś się przejechałem wokół komina :lalag:. [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja tez dzisiaj smigałem, pogoda jak na wiosne normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Hurrrra!!Robię postępy,bo dziś już 40 minutek na dwóch kółkach :) Jeśli pogoda dopisze dobiję jutro do pełnej godzinki :icon_arrow: Jestem happy!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ja też dziś zrobiłem tylko 12 km.Jest super.Jutro też w trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatajacek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 +23 i tylko 653. wiecej nie napisze zeby ni wwiac. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Masz rację. Nie wwiaj. Ja już nie mogę sie doczekać. Dopieszczony motorek stoi w piwnicy i czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 WitamWczoraj nabiłem jakies 50km. Mało bo mało ale pogoda mnie przegoniła z trasy. Tylko miałem takie jakby dziwne uczucie że moto jakby szybsze sie zrobiło po tych kilku tygodniach przerwy :eek:Pozdro Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja dzisiaj odpalilem CEBulę ,pierwszy raz od grudnia .Zagadała za 3 razem :crossy: No i nie wy3małem ,pare km trzeba było nakręcić ,niestety u nas pogoda jeszcze zimowa.Nie to u kolegów na zachodzie :crossy:.Aby do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja wczoraj zrobiłem 4 dychy, zimno bo słońce zaszło jak tylko wytoczyłem ntvke (sic), ale było swietnie. Moto zagadało za 1 razem bo było już jeżdzone w tym roku (miesiąc temu). Po drodze minąłem 4 motocykle wiec moza powiedziec ze sezon powoli sie zaczyna. OBY TYLKO PANI ZIMA NIE WROCILA!! Zycze co raz wiecej slonecznych i cieplych dni!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Moto przegonione nieduzo bo tylko 10 km.ale warto było :icon_twisted: Czekamy na lepsza pogodynke :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dobra, Panie i Panowie. Temacik już chyba się zdezaktualizował nieco, bo powinno być "Kto już daje radę, a kto jeszcze odpuszcza."Pogoda z dnia na dzień coraz lepsza, cieplutko (aczkolwiek w niedzielę w nocy trochę mnie przechłodziło), słoneczko wychodzi :biggrin: Proponuję zatem zamknąć temat, wyciągnąć motocykle z garaży, komórek, mieszkań i w drogę :biggrin: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witajcie.Dzis moge sie pochwalic,bo przejechalem 30 km.Wiem,ze to malo,ale jak cieszy :) Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi