Cebi Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ponoć nie ma złej pogody, a są tylko źle ubrani motocykliści... Ja dziś śmigałam w kurteczce i dżinsach. Co prawda dupeczka mi troszkę zmarzła, ale 200km zrobione:) Mam tylko nadzieję, że pogoda nadal będzie sprzyjać:icon_biggrin:pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 No i całe przygotowanie sprzęta do zimowego leżakowania diabli wzieli! :icon_twisted: Dzisiaj nie wytrzymałem, wsiadłem i pojechałem :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Po miesięcznej przerwie dzisiaj ponad 150km po Poznaniu i okolicach. Komfort jazdy większy niż latem, temp. podobna ale much nie ma. Pozdrawiam jeżdżących. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja w sobotę 50 a dziś 150 km - fajnie było, tylko w cieniu czasem mokro i slisko. Pozdrówki Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja dziś też polatałem. Jakieś 100 km. Pogoda cudna. Mam nadzieję, że szybko się ten sezon nie zakończy Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Kiedy jest zimno, to nie jestem bohaterką, trochę szkoda zdrowia (mimo mołojeckiej fantazji). Ale teraz jest ciepło, niezaprzeczalnie fenomenalna pogoda. Pojeździliśmy spacerowo z Maryankiem na jego nowym moto - XJR 1300. Ale smok!!! Dołączył Zbyhu i grupa rodzinna rządziła. Może jeszcze się uda??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 No pewnie ze jeździłem bo dzis było GORĄCO upociłem sie jak świnia na Pustyni Błendowskiej. Pozdrawiam ekipe z Tych!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 no ja dziś nawinąłem 200 km :buttrock: to mój pierwszy sezon... i JAK JA DO !@#$#$%@ PRZETRWAM ZIMĘ?!?!?BTW - fakt faktem - w lasach mokro i ślisko, wracaliśmy po 19 więc pod wrockiem bardzo wilgotno. No i dopiero w takie dni widac jak zupełnie inaczej reagują opony na zimnej nawierzchni"(...) Jutro też wam uciekniemy" :icon_eek: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentane Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Sytuacja Lublin i okolice :icon_eek: - mało mi lewa łapa nie opadła, ciężko było biegi zmieniać i w ogóle czułem się (bez obrażania) jak papież w papamobile non stop pozdrawiając swoich :buttrock:. Po zmroku zjechali z ulic tylko ja się włóczyłem do 20 :flesje::):P Jak u przedmówcy - pierwszy sezon na prawdziwym motorku i już nie mogę wiosny doczekać :) No i mały chrzcik na koniec - rzuciło mnie w Lublinie na Sikorskiego na zakręcie na pasach dla pieszych (nie zmieściłem się między dwoma i lekko szarpnęło, zlekceważyłem wilgoć koło południa), a poza tym mmmmmiodzio. Edytowane 26 Listopada 2006 przez mentane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 No i mały chrzcik na koniec - rzuciło mnie w Lublinie na Sikorskiego na zakręcie na pasach dla pieszych (nie zmieściłem się między dwoma i lekko szarpnęło, zlekceważyłem wilgoć koło południa), a poza tym mmmmmiodzio.ja niestety też wieczorem zatańczyłem przez jednego w...uja. ślisko, ślisko się robi wieczorami. Ale przecież: ani śnieg, ani deszcz :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifosi Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Poledciałem dziś Katowice-Pszczyna-Bielsko-Wisła(przez salmopol) Ustroń -Katowice po drodze minąłem tylu motocyklistów że mnie ręka od pozdrawiania bolała ;-) pogoda piękna, zresztą jeżdże tak już cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jeździłem przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj :crossy: W mojej małej mieścinie zwanej Bielskiem Podlaskim jeszcze jeżdżą niektórzy skuterowcy i regularnie koleś na NTV 650 Deauville, któreko codziennie mijałem. Dzisiaj szczególnie było ładnie i widziałem jeszcze kilku motonitów :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Radzymin, Wołomin, Wawa mgła dziś sobie daruje, jak nie muszę to nie śmigam pod czas mgły. POZDRAWIAM WALCZĄCYCH Z DYSTANSEM UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Qcze, jestem nartwany i już mnie mocno nosiło ale całe szczęście, że jakoś się dzisiaj powstrzymałem...w mordę mgła taka, że konia zadusić może...brykanie zostawiam na kiedy indziej :icon_razz: Nie ma co kusić losu, jeszcze będą waruneczki :buttrock: Edytowane 27 Listopada 2006 przez Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzisiaj niestety jeszcze nie jeździłem ale wczoraj tak. Przy takiej pogodzie nie mogłem siedzieć w domu :icon_mrgreen: . Na początek poszedłem tylko popatrzeć i pogłaskać Suzi w garażu, za chwilę była przed garażem. Odpaliłem i już nie było mocnych, po skóry i w drogę :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Super, nie za gorąco, nie za zimno tylko miejscami trochę mokro ale główne trasy suche :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi