Prog Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Mam nadzieję, że dzisiaj też zasiądę za sterami mojego GS'a... przynajmniej na razie nie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja dzisiaj śmigałem 2 godzinki i powiem szczeże że jeszcze niemam zamiaru odpuścić!! :banghead: Troche już mało na drogach jednośladów ale mam nadzieje że sam niejestem. :biggrin: Pozdro dla wszystkich wytrwałych motonitów!!!!! :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ciepło , nie zamarza, więc :biggrin: :crossy: :eek: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam!! I ja dzisiaj troszkem pośmigałem :P jest pięknie ! Oby nie spadł śnieg a będzie dobrze :) :biggrin: :flesje: Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Właśnie wróciłem :buttrock: W Krakowie ciepło i nie pada :biggrin: Było fajnie....Pozdrawiam :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 A na Wybrzeżu piżdzi i pada może jutro nie będzie padać to dzida :crossy: bo temperatury u nas ok 10 stopni :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 U mnie ciepło 10 stopni+Zrobiłem dzis ze 3 km i złapałem "gume" w tylnym kole :biggrin: Ale jutro to sobie wynagrodze... :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 U mnie ciepło 10 stopni+Zrobiłem dzis ze 3 km i złapałem "gume" w tylnym kole :flesje: Ale jutro to sobie wynagrodze... :crossy: O kur ** a to pech :eek: Ja tez na sam koniec sezonu mialem gwoździa w oponce ale juz wszystko połatane :biggrin: :crossy: :flesje: :eek: :crossy: :biggrin: :icon_razz: Pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 6 listopad prowadze moto na zimowanie do rodziców wychodze z zakretu a tu samochód na moim pasieRatuję sie na granicy asfaltu i poboczaEFEKT:Podgięta felga na wyrwie asfaltuDobrze ze gleby nie zaliczyłem. Koło trzyma powietrze i dojechać sie dało. (ale i tak regeneracja mnie czeka) Tak sie zakończyła moja ostatnia przejażdżka w tym sezonie. Wiec ja juz wymiękłem. Koniec sezonu. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 U mnie snieg dopiero topnieje i z drogi lód schodzi bo przedwczoraj było -14 nocą!!!!Jutro jade na przegląd :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Dzisiaj (7.11.2006) zrobilem ok 50km. Bylo super. Pogoda bardzo ladna, nawet zimno mi nie bylo :bigrazz:Jutro podobno ma padac :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Dzisiaj ostatni krótki przelot i motocykl wylądował u dziadka w garażu :) Do wiosny ;) A teraz ciiii... Yoshimura sleeping... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 zapierdalałem dziś do roboty rano i powrót po 18,razem koło 50 km w Bydgoszczy suchutko tylko odkręcać,jutro też jadę ,,,,,,,,,a co tam ma się sprzęt niszczyć w garażu.Od czwartku to już zima ma być..........fak fak fak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No wlaśnie wrócilem ze śmiganka, no powiem wam że bylo zajebiście, nawet sie spocilem :flesje: :icon_question: Jutro też latam ale od Piątku śnieg i +3 :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No to Kazimierz zaliczony - niby nie zimno a jednak odpuszczam bo kurna dochodzę do siebie a wdomu już jestem od 20.30.... - moto czeka na przygotowania do zimy... :icon_question:pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi