jurjuszi Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 :wink: Yeah!!!! Rano było troche śnieżku z deszczem i troche wiało. Jednak 20 minutek jako pobudka było :biggrin: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam ja również ciągle trzyma się twardo i do pracki śmigam dziś było znośnie jedyne co to ręce mi marzną, będę jeździł jak najdłużej się da.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Jak narazie nie jest źle. Tylko mi te wiatry pokrowiec z moto na parkingu zwiewają :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 U mnie swieci wlasnie slonce. Fakt faktem, ze jest zimno, ale jak sie posmiga, to wspomnienia zostana, a o zimnie sie zapomni :buttrock: Trza byc twardym, a nie " miętkim" :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Trza byc twardym, a nie " miętkim" :crossy:Święte słowa :flesje: Zaraz po pracy na śnieżek i błoto :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 cholera, śnieg za oknem..ale co tam, jeżdże dalej :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ja sobie wstaje rano uchachany ze sobie pojade moto do szkoly:) ubieram sie mominiarka kask rekawiczki otwieram garaz a tu zonk sinieg (zaczolem myslec jak trego nie zauwarzylem przez okno) i zrezygnowalem mamusia musiala mnie zawiesc. szkoda ze byla w domu bo byly by waksy w domciu:):icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wczoraj jeszcze trochę pojezdziłem, mimo wiatru, a dzisiaj w Gliwicach śnieg i odpuszczam, od soboty ma być cieplej to jeszcze sezonu nie kończę :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wczoraj jeszcze trochę pojezdziłem, mimo wiatru, a dzisiaj w Gliwicach śnieg i odpuszczam, od soboty ma być cieplej to jeszcze sezonu nie kończę :icon_biggrin: A ja dziś z godzinę tarzałem się na torze enduro w Komorowie! Akurat zdążyłem wrócić i śnieg zaczął padać :icon_biggrin: Ale mam nauczkę - nastęnym razem na dojazd zakładam ciepły polar i pękarki narciarskie :notworthy: a na miejscu to zrzucę! Zanim na tor dojechałem, myślałem że mi palce odpadną w rękawiczkach crossowych... (chociaż to tylko z 7 km) ale jak wracałem, już było spoko, tylko para szła ze mnie :wink: Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ja juz odpuszczam . :D ;/ :icon_razz: ZIMA IDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ja tez daje rade, chociaz juz jest zimno to nie wymiekam, tylko teraz dzisiejszy snieg pokrzyzowal mi plany, ale jak tylko drogi zrobia sie czarne jade na jakas ktotka przejazdzke. :D POZDRO P.S dla mnie sezon sie konczy wtedy kiedy jest snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 dzisiaj juz spadl snieg wiec juz nawet nie skladam moto na szybko ... mam teraz sciagniete:bak siedzenie wahacz kolo amortyzator ... jak kupie amor i silnik podopieszczam to go pewnie wypchne z piwniycy i posmigam troche w zimie ... ale teraz jest juz okropnie zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ale teraz jest juz okropnie zimnoLitrus daj spokój, jakie zimno? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Litrus daj spokój, jakie zimno? :( Popieram :buttrock: Ja wlasnie wrocilem, mam resztki studenckiej gotowki, ktora zreszta przeznaczylem w calosci na paliwo... :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ja wczoraj troche polatalem po miescie... moze z 15-20 kilometrow ale zawsze cos... fakt ze bylo dosc chlodno i padalo a ja bylem bez blotnika i caly syf na mnie lecial... ale dla chcacego i tak nic trudnego:D pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi