drogowiec Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Mój motocykl stoi w garażu. Umyty, zawoskowany. Leży na mim kas i rękawiczki. Czekamy. Może jeszcze da się pojeźzić (na pewno się da). Później nowy olej i w ochronny kokon. Zima też ma swoje uroki (narty). Najgorsze są okresy prejściowe.... Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Ja tam jeszcze jeżdże w sumie nie ma dnia żebym nie jeździł :icon_eek: :icon_eek: nawet wczoraj wieczorem w tym ładnym deszczyku :icon_biggrin: :buttrock: i będe jeździł (no chyba że spadnie śnieg ) Edytowane 1 Listopada 2006 przez kiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Dobrze się ubrałem, nie wytrzymały tylko motocyklowe rękawice. Dzisiaj śmigałem w ... bardzo ciepłych narciarskich. Ale nie takich z "jednym paluchem". Rękawice narciarskie, ale dawały wyczucie w obsłudze manetki gazu, klamek i przełączników.Ja w zimne dni śmigam w motocyklowych zimowych rękawicach Modeki - grubaśne, ale nie utrudniają obsługi przełączników na kierownicy itp. Jazda oczywiście asekurancka, spokojna (do 180 :-)), ze względu na opony (temperatura, woda, liście i masa syfu na drogach).Ja dziś po północy w drodze powrotnej z imprezy halloweenowej jechałem również bardzo asekurancko, ze względu na padający deszcz i niską temperaturę (gorsza przyczepność) - do 80 km/h; miejscami wlokłem się 50 km/h. :icon_biggrin: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja mam jazdy rozpisane do 20.XI :wink: Najspokojniejszy Instruktor we Wsi. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja mam jazdy rozpisane do 20.XI :crossy: Najspokojniejszy Instruktor we Wsi. Ty sadysta być, nie Instruktior :wink: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Trochę polatałem... we wrześniu http://motocykle.chelm.pl/galeria/lotnisko06/6rj1.jpg Edytowane 1 Listopada 2006 przez Pazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja już odpuściłem mimo, że ubranie pozwala na jazdę, ale z przodu mam do wymiany oponę :wink: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Koniec sezonu? Kto to słyszał?! Jak dobrze pójdzie, to po niedzieli dostanę w łapki sprzęcik,a tu na weekend jakieś opady sniegu zapowiadają... :( ale jak pójdzie jeszcze lepiej, to moto jeszcze przed wiosną będzie smigać :crossy: pozdrawiam wszystkich nadal trzymających sie dwoma kołami asfaltu - obyście bezpiecznie doczekali końca sezonuW koncu sie doczekalas :buttrock: jestem ciekaw Twojego wyboru :). Ja tez mam nadzieje ze jescze w tym sezonie dam rade smignac choc kilka kilometrow :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja dziś zrobilem sobie wycieczkę do Chojnowa z Wroclawia. Temperatura niska i trochę kiepsko się jechało - nie mam jeszcze porządnych rękawic i butów do kompletnego wyposażenia. Najgorsze jednak były opady gradu i ten cholernie silny wiatr ... Jak jechalem w tamtą stronę to mowilem sobie że to koniec sezonu itp ale jak wróciłem do domku i się zagrzałem to zapomniałem o tym :icon_mrgreen: podobno ma być jeszcze kilka extra dni :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Wczoraj trochę pobujałem....piaseczek i błotko :D Dziś wiadomo, odwiedziny u tych którzy odeszli.... ale jutro :P Zimno, nie da się ukryć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 dzis bylo gites: blotko i w ogole. po wszystkich ceremoniach zwiazanych z 1.XI latalem do wieczora. i nie zanosi sie zebym przestal.kolcuje opony i czekam na snieg ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Właśnie wróciłem. Ten wiatr to jeszcze ujdzie choć trochę mną miotało ale śnieg z deszczem trochę już nieteges zwłaszcza że spodnie choć motocyklowe to jednak z jensu więc to i owo najpierw mi przemokło a później przewiało. Naszczeście nie ma trwałych odmrożeń:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Na Mazurach od rana sypie snieg z deszczem...Kolejny dzien przerwy w jezdzeniu :notworthy: . Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Szczecin w sniegu, a wczoraj nawiedził nas huragan i śnieg z deszczem... Moto zostało dziś po raz pierwszy w garażu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 warszawa spoko. ale wczoraj to byla porazka bo dopadlo mnie gradobicie ;DDD strasznie bolal nos pod goglami ;DD ale daje rade ;P czekam na weekend ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi