CRASH Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No ale to ile ty chcesz tych kompletów opon zużyć że celujesz w pakiet nr 2 :icon_eek: przecież biorąc pod uwagę fakt że ma być 6 startów + pewnie min. 3 treningi Grandysów to nam daje w sumie 9 weekendów na torze, rajt :bigrazz: Jeśli dwa z tych startów mają być za granicą i powiedzmy że te się odpuści to i tak zostaje 7 weekendów łojenia po torze, na które sądzę że 6 kompletów to może być ciut za krótko. Reasumując pakiet nr 2 (2300 pln) + min. 6 kompletów kapci (1000 pln każdy) to nam daje 8300 pln :bigrazz: a pakiet nr 3 w którym jest 6 kompletów kapci + jeszcze jakieś pierdoły, których nawet jak nie zamontujesz to możesz opieprzyć na allegro kosztuje 7300 pln :wink: Jeśli coś bredzę to mnie oświećta ;)zapomniałem dodac , odwiedzin na torze u południowych sąsiadów nie bedzie , bynajmniej w nadchodzacym sezonie z prostej przyczyny - koszty, Jacek stwierdził że ma to byc najtańszy puchar dla przyciągniecia jak największej liczby startujących a tym samym rozpropagowania wyscigów i jestem jak najbardziej za ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 zapomniałem dodac , odwiedzin na torze u południowych sąsiadów nie bedzie , bynajmniej w nadchodzacym sezonie z prostej przyczyny - koszty, Jacek stwierdził że ma to byc najtańszy puchar dla przyciągniecia jak największej liczby startujących a tym samym rozpropagowania wyscigów i jestem jak najbardziej za :icon_eek:to moze sobie sami zorganizujemy jakis wypad? ja chce sie chociaz raz po tym cholernym Brnie w koncu przejechac..moze podrzuc Grandysom link do tego toru na Litwie? roznica poziomow.. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a przeczytaj moje pytanie.. Siakoś za szybko przeczytałem i utkwiło mi tylko zasadniczo interesuje mnie pakiet 2 plus opony zwracam honor :bigrazz: zapomniałem dodac , odwiedzin na torze u południowych sąsiadów nie bedzie , bynajmniej w nadchodzacym sezonie z prostej przyczyny - koszty, Jacek stwierdził że ma to byc najtańszy puchar dla przyciągniecia jak największej liczby startujących a tym samym rozpropagowania wyscigów i jestem jak najbardziej za :bigrazz: Też uważam że to dobry pomysł :cool: a Emil pojedzie sobie do Brna prywatnie, sam - nikt go wtedy nie objedzie :biggrin: :eek: I jeszcze jedno - rozumiem że w takiej sytuacji (owiewki z logotypami sponsorów całego pucharu są obowiązkowe) nie ma możliwości pozyskania sponsora we własnym zakresie, rajt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 I jeszcze jedno - rozumiem że w takiej sytuacji (owiewki z logotypami sponsorów całego pucharu są obowiązkowe) nie ma możliwości pozyskania sponsora we własnym zakresie, rajt ???a kombinezon :biggrin: ?pierwotnie mialo byc bez sponsorow bo amatorskie itd, ale ja bym poczekal mimo wszystko na oficjalne papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witka a ja mam pytanie w kwesti opon. Dunlop GP racer występuje w takich odmianach: - przód - soft i medium- tył - medium i hard wg producenta zaleca się takie zestawienia: - przód soft i tył medium- przód medium i tył hard a w pakiecie napisane jest tylko medium o ile dobrze przeczytałem, czyli przód i tył ma byc medium ?? Czy jest dowolność byleby gp racer był zamontowany ? Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 I jeszcze jedno - rozumiem że w takiej sytuacji (owiewki z logotypami sponsorów całego pucharu są obowiązkowe) nie ma możliwości pozyskania sponsora we własnym zakresie, rajt ??? No ja to zrozumiałem, że kupując pakiet 1 masz sobie sam zapewnić owiewki torowe i chyba nie musi być to malowanie sponsorskie. Fajnie by było bo wtedy można np. całą owiewkę przeznaczyć na swojego sponsora. Swoją drogą byłem na stronie grandysów i nie ma tam jakiejkolwiek informacji więc nie wiem skąd te wieści wszystkie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) No ja to zrozumiałem, że kupując pakiet 1 masz sobie sam zapewnić owiewki torowe i chyba nie musi być to malowanie sponsorskie. Fajnie by było bo wtedy można np. całą owiewkę przeznaczyć na swojego sponsora. Swoją drogą byłem na stronie grandysów i nie ma tam jakiejkolwiek informacji więc nie wiem skąd te wieści wszystkie powyżej.są jeszcze telefony, faksy, gołębie pocztowe :) co do owiewek to część chłopaków już ma a co za tym idzie bedzie można od nich trochę taniej wyrwać Edytowane 29 Grudnia 2006 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 są jeszcze telefony, faksy, gołębie pocztowe :icon_mrgreen: co do owiewek to część chłopaków już ma a co za tym idzie bedzie można od nich trochę taniej wyrwać No dobra ale jako marketingowiec domyślam się że organizatora nie tyle będzie interesowało pochodzenie i marka owiewek, co logotypy na nich umieszczone. Wrzucenie na nie logotypu prywatnego sponsora raczej nie wchodzi w grę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Swoją drogą byłem na stronie grandysów i nie ma tam jakiejkolwiek informacji więc nie wiem skąd te wieści wszystkie powyżej.Otrzymane mailem, od Grandysow. Niebawem ma zostac sprecyzowany specjalny cennik akcesoriow dodatkowych dla uczestnikow pucharu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 To ile wynosi ta dobra cena? Priv poszedl wszystko zalezy od motocykla do jakiego maja to byc owiewki w kazdym razie cena mocno atrakcyjna... Pozdro R6 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Fajnie by było gdyby dodatkowo stowrzyć jakiś puchar w którym ścigaliby się razem zawodnicy Yamaha CUP, Gixer CUP. Na pewno taka formuła znacznie podniosłaby widowiskowość i rywalizajcę ( a tym samym zainteresowanie mediów, sponsorów). W Yamaha Cup ścigało się raptem 12 zawodników - a to nie rokuje żadnego przełomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Fajnie by było gdyby dodatkowo stowrzyć jakiś puchar w którym ścigaliby się razem zawodnicy Yamaha CUP, Gixer CUP. Na pewno taka formuła znacznie podniosłaby widowiskowość i rywalizajcę ( a tym samym zainteresowanie mediów, sponsorów). W Yamaha Cup ścigało się raptem 12 zawodników - a to nie rokuje żadnego przełomu.tak tylko ze erłan cup z motocyklem kosztowal jakies 80 koła i byl tam jeden model motocykla. tutaj masz trzy modele gixerow i realnie patrzac - majac juz motonga reszta cie wynosi jakies 15 koła - liczac zestaw za 7300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajnie by było gdyby dodatkowo stowrzyć jakiś puchar w którym ścigaliby się razem zawodnicy Yamaha CUP, Gixer CUP. Na pewno taka formuła znacznie podniosłaby widowiskowość i rywalizajcę ( a tym samym zainteresowanie mediów, sponsorów). W Yamaha Cup ścigało się raptem 12 zawodników - a to nie rokuje żadnego przełomu.dokładnie tak jak mówi pozdro600 , różnica kosztów a tym samym dostępność do danego pucharu to przepaść , wszystkie plusy przemawiają na korzyść gsxr , ilu jast takich którzy mogą sobie pozwolić na wydanie 80 tyś co sezon na starty - niewielu , wiekszość z nas sponsoruje się sama . w tym sezonie z tego co czytałem ma być istny wysyp pucharów markowych - bmw f800, triumph 675i, r1 no i oczywiscie gsxr z tym że najkorzystniejsze warunki pod względem finansowym proponują bracia Grandysy :buttrock: dzięki temu myslę że suzuki bedzie rządzić pod względem frekfencji w Przeżmierowie :crossy: i tu brawa dla braci G. bo widać że nie są nastawieni na zyski a organizują puchar pod kątem promowania wyścigów , z fajnymi nagrodami za rozsądne pieniądze. korzystając z okazji - wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich motonitów , szybkich winkli i miejsc na pudle, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 w R1 cup koszta byly w okolicach 72tys za to miales 12 kompletow opon , nowa R1, chyba kombi , owiewki sportowe, oplacone wpisowe i chyba jakies duperele- Crash nie musisz co sezon wydawac 80 tys aby jezdzic w R1 cup hehe - a jesli chodzi o zyski to jestem pewien ze Grandysi do interesu nie doloza ale i tak maja najlepsza oferte jak narazie :Dmnie osobiscie zajebiscie interesuje opcja z pakietem 4bA wlasnie ktos wie jakie kombi trzeba bedzie miec 1 czesciowe czy 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ---czemu az tyle zebatek? to sie tak zuzywa? To sa (chyba) lekkie zebatki z anodowanego aluminium - oszczedzasz na wadze, lecz aluminium jak to aluminium - nawet anodowane szybko sie zuzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi