bartic Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 hej. jak wypada zx6r z 2002 na tle f4i? oba mam na oku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbrzytwa Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Od 2 lat smigam zx 636 z 2005 i sprawuje sie wysmienicie...jest jedno ale brak fabrycznego amorka skrętu trzepie przy ostrym dzidowaniu. Jesienią złapałem takie shimmy że omało łap mi nie powyrywało tylko cudem wyszedłem z opresi cało.....jak ktoś lubi extremalna pozycje za kierownicą polecam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoralfa Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 mam pytanie,chce kupic nowa kawasaki zx6r,czy to jest godny sprzecik tych pieniedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ale z racji wieku będzie w pokoju stał ?? :icon_razz: Popraw swój profil proszę. A jaką masz cenę? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoralfa Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ale z racji wieku będzie w pokoju stał ?? :icon_razz: Popraw swój profil proszę. A jaką masz cenę? Nowa z 2009 roku mozna wyrwac juz za 33.000 tys,czytajac te wsz posty na temat kawy sa rozne,a w głowie mam metlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas.z Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam Opini niemoge wystawic na temat zx6r bo dopiero kupilem ale moze ktos mi pomoze w jednej sprawie mam zx6r z 2002 i potrzebuje sie dowiedziec jaki rozmiar ma naklejka kawasaki na zbiorniku kupilem naklejki ale wydaja mi sie ze sa jakies zaduze a niewiem jakie sa orginalne moze ktos ma taka kawe kawasaki zx6r 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gapiszon666 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Mam zamiar kupić kawe zx6r z 98r i chciałbym wiedzieć gdzie najczęściej pękały ramy? Jeśli ktoś ma doświadczenie w tym temacie proszę o pomoc. Z góry dzięki koledzy Edytowane 11 Stycznia 2011 przez gapiszon666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam ja też jestem ciekaw tego zjawiska, wiele słyszałem czytałem ale nigdy nie widziałem mnie natomiast interesowała by rama Zx9r '98-'99 , niby to samo co Zx6 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Widzialem takie zjawisko w 2 modelach kawy rama przewaznie peka na gornej plaszczyznie nad dziura do wlotu powietrza do filtra na poczatku sa to takie mikro pekeniecia ciezko zauwazyc z czasem coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmozi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam, podaje link do innego forum tam są zdjęcia pękniętych ram. http://forum.scigacz.pl/post-62142.html&highlight= pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik7891 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem tego modelu wprowadzonego od 2007r. To co przemawia za tym zx6 to przede wszystkim osiągi jak na 600-tke i bardzo ładny dizajn. Jestem ciekaw opinii użytkowników tego modelu: jak się sprawuje na dalsze trasy, pozycja za kierownicą; z tego co widzę ta Kawa odcina dopiero przy 16,5 tys. /min O.o Jak więc się sprawuje na niskich i średnich obrotach? A z drugiej strony zastanawiam się też nad wyborem jego starszej wersji 636, bo cenowo jest dość duża różnica, a moto pewnie ma jeszcze lepsze osiągi. Hmm... Jest tu ktoś - bądź był w posiadaniu w/w zx6r? :smile: Edytowane 7 Lutego 2011 przez Matik7891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jakies doswiadczenia z tym motorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Złe, rada - inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A mam pytanie. Czy ktoś z Was użytkował to moto(636 2005-6r) w turystyce? Jakiś czas temu wykreśliłem to moto z listy życzeń, ale oglądając fotki Foksa, Kamikaze, Myciora i innych, na których ich sporty są zapakowane w sakwy, to mi serce ściska i uczucie znów wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 panowie mam pytanie odnośnie dekla alternatora do zx9r 2000r. moze wiece czy pasuja np od zx6r? ma ktos na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi