awful Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 witam Przypomnę sprawę. jakieś pół roku temu pytałem tutaj Was, czy będziecie chętni wypełnić mi pewien kwestionariusz do badań, do pracy magisterskiej.Studiuję psychologię na UG, rok ostatni- a ze pracę napisac trzeba- postanowiłem połączyć przyjemne z pożytecznym i to jest efekt mojego knucia... (wiem, miałem nadzieję,ze z częścią chociaz z Was spotkam się osobiście i wręczę karteczki do wypełnienia, niestety, pewne sploty okoliczności nie pozwoliły wybrac mi się nigdzie dalej w te wakacje :clap: - mam nadzieję nadrobić w przyszłe) Badanie ma na celu porównanie ludzi jeżdzących motocyklami z ludźmi nie jeżdzącymi :buttrock:.Tyle do oficjalnej częsci pracy. Nieoficjalnie(policzę sam sobie i tez tu wkleję) zrobię porównanie wewnętrzne- osób jezdzących na - sport/turystyk VS chopper/cruiser.(z tego powodu najchętniej będę widział osobny przemieszczające się tymi właśnie typami sprzętów, chociaż każdy motocyklista - motocyklstka będzie mile widziany/a w ogólnej częsci pracy). Potrzebuję ochotników. Badanie jest anonimowe, wynik ogólny podam zgodnie z obietnicą do wiadomości publicznej.Jeśli macie jakieś motonitki- będę baaardzo wdzięczny, gdyż jesli kobiet będzie zbyt mało- będę musiał je wykluczyć z badań,a szkoda by było. Formularz jest krótki- zajmie max pare minut. Chętnym wyślę go w formie pliku DOC. w pliku owym znajduje się 300 przymiotników - zadaniem Waszym bedzie: -przeczytać i zaznaczyć DOWOLNĄ ilość przymiotników, które Waszym zdaniem Was opisują. ( poprzez- wytłuszczenie lub zmianę koloru danego przymiotnika) -ponadto osobno- poproszę o: wiek, płeć, model motocykla i ilość sezonów na 2kółkach. Nie ma złych odpowiedzi,to nie jest konkurs, badanie będzie anonimowe, nikogo po nazwisku/nicku wytykac nie będę. Jeśli ktoś sobie zażyczy- będę mógł mu opisać jego prywatne wyniki- ale to nie w najblizszym czasie- magisterka jak zajac wieje ;(. z góry dziękuję i pozdrawiam zgłoszenia:mój adres@ : [email protected] (w odpowiedzi na zgłoszenie będę wysyłał formularz)moje gadu: 4487449 - dla zaitneresowanych szczegółami/ aspektami itp :biggrin: ps: jakby się dało temat przykleić na jakiś czas- byłbym szalenie wdzięczny...pps: taki sam temat wieszam w 'konkurencyjnym' dziale :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 awfulpodeślji na PM kwestonariusz - to postaram się jakoś zaliczyć do Twoich królików doświadczalnych :buttrock: Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Możesz podesłać. Przysłużę się ludzkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 na PW nie mogę wysłać doc'a chyba... wszystkim wysyłam na @ :buttrock: ale dzięki za zaoferowanie się :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 witam Przypomnę sprawę. jakieś pół roku temu pytałem tutaj Was, czy będziecie chętni wypełnić mi pewien kwestionariusz do badań, do pracy magisterskiej.Studiuję psychologię na UG, rok ostatni- a ze pracę napisac trzeba- postanowiłem połączyć przyjemne z pożytecznym i to jest efekt mojego knucia... (wiem, miałem nadzieję,ze z częścią chociaz z Was spotkam się osobiście i wręczę karteczki do wypełnienia, niestety, pewne sploty okoliczności nie pozwoliły wybrac mi się nigdzie dalej w te wakacje :clap: - mam nadzieję nadrobić w przyszłe)Badanie ma na celu porównanie ludzi jeżdzących motocyklami z ludźmi nie jeżdzącymi :buttrock:.Tyle do oficjalnej częsci pracy. Nieoficjalnie(policzę sam sobie i tez tu wkleję) zrobię porównanie wewnętrzne- osób jezdzących na - sport/turystyk VS chopper/cruiser.(z tego powodu najchętniej będę widział osobny przemieszczające się tymi właśnie typami sprzętów, chociaż każdy motocyklista - motocyklstka będzie mile widziany/a w ogólnej częsci pracy). Potrzebuję ochotników. Badanie jest anonimowe, wynik ogólny podam zgodnie z obietnicą do wiadomości publicznej.Jeśli macie jakieś motonitki- będę baaardzo wdzięczny, gdyż jesli kobiet będzie zbyt mało- będę musiał je wykluczyć z badań,a szkoda by było.Formularz jest krótki- zajmie max pare minut. Chętnym wyślę go w formie pliku DOC. w pliku owym znajduje się 300 przymiotników - zadaniem Waszym bedzie: -przeczytać i zaznaczyć DOWOLNĄ ilość przymiotników, które Waszym zdaniem Was opisują. ( poprzez- wytłuszczenie lub zmianę koloru danego przymiotnika) -ponadto osobno- poproszę o: wiek, płeć, model motocykla i ilość sezonów na 2kółkach.Nie ma złych odpowiedzi,to nie jest konkurs, badanie będzie anonimowe, nikogo po nazwisku/nicku wytykac nie będę. Jeśli ktoś sobie zażyczy- będę mógł mu opisać jego prywatne wyniki- ale to nie w najblizszym czasie- magisterka jak zajac wieje ;(. z góry dziękuję i pozdrawiamzgłoszenia:mój adres@ : [email protected] (w odpowiedzi na zgłoszenie będę wysyłał formularz)moje gadu: 4487449 - dla zaitneresowanych szczegółami/ aspektami itp :biggrin: ps: jakby się dało temat przykleić na jakiś czas- byłbym szalenie wdzięczny...pps: taki sam temat wieszam w 'konkurencyjnym' dziale :lalag: Jeśli mogę pomóc , to proszę bardzo .Mój adres w profilu, gg tezPozdrawiam Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja tyz ja tyz !!hehe moge byc krulikiem Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ślij, adres w profilu. Do grupy reprezentatywnej EKG też musi byc! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) +1gr1oszek@ poczta.fm Edytowane 16 Października 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) czy dużą bezczelnością będzie, jesli poproszę o zgłoszenia przez @? nie wiem czy uda mi sięogarnąć to wszystko na tyle,zeby wiedziec, dokogo juz słałem a do kogo jeszcze nie :buttrock:... na razie oddzielam wlasnymi odpowiedziami :clap: aaa i wielkie dzięki wszystkim bioracym udział :biggrin: chciałem isc spać pół h temu, ale na razie udało mi się tylko pójść po więcej papieru do drukarki :lalag: Edytowane 16 Października 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja też się na to pisze ... więc poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 To mamy do Ciebye wysłać maila, że chcemy brać udział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Myślę, że twoje badanie nie bedzie w pełni miarodajne, gdyż bierzesz do udziału, tylko ludzi mających dostęp do kompa, Zastanów się żeby je jeszcze rozszerzyćPozdro Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 to ja tez sobie moge powypelniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) To mamy do Ciebye wysłać maila, że chcemy brać udział ? jeśli możecie - to będę szalenie wdzięczny. ułatwi mi to życie :buttrock:, oczywiście nadal będę wysyłał na maila osobom,które zadeklarowały się tutaj,ze chca dostać . Scitro:mimo,ze postępująca informatyzacja kraju zaczyna byc zauwazalna - zdaję sobie z tego sprawę, dlatego na żywca też rozdawał będę :biggrin: . za wszelkie cenne uwagi będę wdzięczny. Orzech i Milo- macie zastrzezone adresy @ w profilu... pozdrawiam i dziękuję wszystkim za taką frekwencję :lalag: Edytowane 17 Października 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja tez chce, napisalem swojego maila w PW do Ciebie (przyznaje, ze zrobilem to zanim przeczytalem, ze chcesz na @ - sorki). Czekam zatem na formularz :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi