Miłek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jest w końcu zakupiłem sobie Vn 800 jestem szczęsliwy. Maszyna chodzi slicznie, zbiera sie przecudownie od pierwszego biegu do drugiego, aż rwie się do przodu (wyżej już nie sprawdzałem, bo nie było gdzie) Ma jedna dziurke w kolanku, która musze zaspawac dzieki której odgłos silnika jest zblizony bardziej do malucha niz do Vn :banghead: i zrobie sobie chyba puste wydechy. Lakier sliczny widac, ze motocykl jest zadbany, pieknie sie prezentuje :flesje: No i mam jeszcze jedną ciekawostke (zagadke) jak chwile pojezdze nim i sie nagrzeje sie zatrzymam go, potem w rzucam bieg i chce ruszyc to go dławi, tak jakby odcinało mu dopływ paliwa i gasnie, ale jak dam na luz to normalnie mu gazuje zbiera sie jak złoto, ale na biegu to kicha i co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 witamteż tak miałem ale to kwestia dodania gazu bo teraz już tego niema po prostu chyba troche wprawy vn lubi troszke gazu przy ruszaniu i tyle bynajmiej u mnie tak jest . a pozatym gratulacje :flesje: dobry sprzęt i daje rady aha niezginiesz w tłumie bo vn jest mało wiem bo sam doświadczyłem heheeh 16 drag starów i 1 vn to jest frajda jedziesz na impreze i wszyscy oglądają bo jedna czy dwie maszyny vn sam sie przekonasz pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 sluszna decyzja :banghead: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 witamteż tak miałem ale to kwestia dodania gazu bo teraz już tego niema po prostu chyba troche wprawy vn lubi troszke gazu przy ruszaniu i tyle bynajmiej u mnie tak jest . Akórat w tym przypadku, to niebyła kwestia dodania gazu, poprostu czujnik zawinił, ta mała niechybnie wstretna, czarna, podluzna pierdoła mieszcząca sie pod silnikiem. Motocykle zazwyczaj mają zabezpieczenie, gdy jest rozłożona stopka niemogą ruszyc z miejsca poniewaz silnik gasnie i to samo było w woim przypadku tylko, że ja miałem złozoną stopke. Gdy składałem stopke czujnik nie wracał do prawidłowej pozycji i dlatego niemogłem ruszyc z miejsca. Ile człowiek musi sie napocic przy tych motocyklach :flesje: Pozdro! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Szczere gratulacje. Zawsze lubię te klimaty jak kupi się nowy upragniony motor. Dobry wybór i najważniejsze, że jesteś zadowolony. Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Gratuluje zakupu!Kolejny fajny motocykl na naszych drogach!Szkoda , że się pogoda kończy :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Akórat w tym przypadku, to niebyła kwestia dodania gazu, poprostu czujnik zawinił, ta mała niechybnie wstretna, czarna, podluzna pierdoładokładnie - ja po dłuższym postoju mam to samo - tylko moto nie gaśnie a strrrasznie przerywa i wali w gaźnik - wina czujnika kosy :buttrock: A więc trza pamiętać o ...WD40 PSWitaj w gronie nietuzinkowych motocykli :biggrin: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No no gratulacje sprzetu Lewa w górze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no no gratuluje a może byś tak jakieś fotki zapodał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Fotki... oczywiscie, że zapodam, tylko najpierw musze odzyskac swoja cyfrówke, poniewaz pojechała sobie na małe wakacje i jest nieosiagalna. Może w przysłym tygodniu coś wykonbinuje :D Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 noooooooo,pogratulować , a co do wybebeszenia tłomali - to polecam ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 gratulowac, gratulowacco do wybebeszania nie polecam - lepiej inne tłumiki kupić - dzwięk 3 lub nawet 10 razy lepszypolecam vance&hines albo cobry pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A ja polecam wybebeszyc wydechy. Uzyskamy wtedy piekny basowy dzwiek rasowego vn. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Wybebeszenie na początek - żadne koszty, własna praca. A potem można sobie cierpliwie czekać na okazję. Ja tak cierpliwie czekałem, czekałem i nagle wpadły mi Vance&Hines'y :D . Edytowane 21 Października 2006 przez Prałat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 grtuluje cierpliwosci prałat ja niepotrafie czekać - ja musze mieć teraz i zaraz i natychmiastale jestem urodzony w niedzielę - dziecko szczęścia i tak np. zchorowałem na wydechy muzzys-a - ewentualnie stwierdziłem moga być roadhausy - no chyba że uda mnie sie kupic wydechy shoguna (sampson dla motocykli metryczych) i przerobić w nich kolanka.i będą muzzys - z tym że mocowania muszę u jakiegoś ślusarza wykonać a co wybebeszania to twierdzę że dzwięk jest może głośniejszy ale jak ktoś słyszał vance do vn 800 to wie o czym mówie to jest dzwięk idealny do tego motocykla - potężny, basowy i nie bełkoczący jak w przypadku pustych wydechów. pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi