Adam M. Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Jesli chodzi o rece dramatyczna zmiane na + daja podgrzewane manetki.Radze zglebic temat bo ceny sa przystepne. Adam M.PS. Ja po prostu w temp 10 - 15 C przesiadam sie w samochod. Bardzo glupie uczucie, gdy zeby wstac z krzesla musisz sie trzymac stolu.Jakies 15 lat jezdzenia w Polsce bez dobrych ciuchow ( lata 70 te i poczatek 80 tych ). Edytowane 15 Października 2006 przez Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Jakbym miał kasę, to kupiłbym sobie wypasiony strój zrobiony z kewlaru, goretexu, białego złota, moheru wzbogaconego uranu i w ogóle byłby tak kozacki, że mijający mnie motocykliści wjeżdżali we drzewa, a babki przed kościołem padały na kolana i się modliły.NIE MAM AKTUALNIE KASY!!!! WIEM, ŻE ZABEZPIECZENIE PRZED ZIMNIEM JEST ZAJEBIśCIE WAŻNE!!!!!PRZYOSZCZĘDZĘ TROCHĘ I KUPIE!!!!!!NIE JESTEM SKNERą!!!!!! ALE MUSZE MIEĆ JAKIEŚ ŚRODKI PŁATNICZE NA MIŁOŚĆ BOGA!!!!!!Myślę, że mieszać mnie z błotem można jakbym napisał "eeee na wsi to sie kurde w podkoszólkó jeźdź i no tego tylko pipki sie ubirajta na jesień na komarku ciepło kurde, nie?"Ja wiem, że jesteście doświadczonymi motonitami, i chwała wam za to, ale żeby odrazu od matołów wyzywać? No litości. Jakby co to się nie obraziłem :banghead: Edytowane 15 Października 2006 przez centymetr_sześcienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Chciałbym zapytac czy kominiarka pasuje pod otwarty kask ? [ bez tej "belki" na szczęke...] ;-) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kominiarka, ocieplacze na kolana to podstawa. Nie warto oszczędzać na tych rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Centymetr, nikt cie nie miesza z blotem.Wymieniamy uwagi na temat co dobre na zime po prostu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Centymetr, nikt cie nie miesza z blotem.Wymieniamy uwagi na temat co dobre na zime po prostu. Adam M. Dobra, przecież wyluzowałem :banghead: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Chciałbym zapytac czy kominiarka pasuje pod otwarty kask ? [ bez tej "belki" na szczęke...] ;-) :banghead:Pasuje. Warto do tego kupić grubszy kołnierz - elegancko osłoni całą szyję, nie będzie też szpar pomiędzy kurtką, a kominiarką. Albo z takich droższych rozwiązań - kołnierz zakrywający usta i nos. Latałem sporo w otwartym kasku właśnie kołnierzem i kominiarką i było ok. Mówimy tu o długich dystansach :cool: Był deszcz, śnieg, mróz... Da się żyć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 hhhmmmm.... no mi dzisiaj w skórach z tarboru jakoś zimno nie było... jedyne co mi zmarzło to broda :banghead:)... czas zmienić kask póotwarty na szczękowca :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) To ja głupia słucham się facetów!Ubrałam jak radziliście:termiczne ubranko od góry do dołu, ochraniacze na kolana, polar, i na wierzchu skóra.Spociłam się zanim doszłam do motocykla. Jakoś wsiadłam - i na pierwszych światłach o mało się nie wypieprzyłam, bo nóżki nie prostują się tak jak się prostowały i przestałam sięgać do ulicy. Pomijam aspekty estetyczne (dupsko 3 x większe przesłania motocykl).Uważajcie, żeby nie przesadzić jak ja dzisiaj.A łapki marzną jak marzły i szybka paruje jak parowała... Edytowane 17 Października 2006 przez anulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 a propo,s podgrzewanych manetek - znacie jakies dobre?Bo:- te z Louisa Daytona wg mnie słabo grzeją na drugim stopniu, a pierwszy jest podobno tylko do rozruchu - nie wiem, czy używanie cały czas nie zniszczy instalacji elektrycznej w motocyklu- te tańsze z Louisa, SALTO czy podobnie -wg mnie są tak twarde i śliskie, że po prostu ich ergonomia jest do d***A szkoda, bo podgrzewane manetki to fajny patentpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Pilnie kupię rękawice motocyklowe, zimowe, damskie XS!!!!!!!!!!!!!! albo j.w. - podgrzewane manetki. No dziś to było zzzimno - w ręce oczywiście. I mam jeszcze jeden problem - moja narzutka na moto już się nie zwija - się składa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Dobra, chyba będe musiał jutro jechać na moto rano, przy -3 stopniach.Mam nadzieję, że zapalicie świeczkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Dobra, chyba będe musiał jutro jechać na moto rano, przy -3 stopniach.Mam nadzieję, że zapalicie świeczkę :cool: Kurna dzisiaj o 7.00 wyszedłem przed blok i łeb mi odmarzał, a tu pyk obok typ na moto tylko kurteczka, cywilne spodnie i buty nawet nie motocyklowe - było chyba 2 stopnie. Ludzie - wy to macie zdrowie, naprawdę ja nie byłbym w stanie, bo wtedy jazda nie sprawia mi przyjemności. Albo dwa dni temu jadę puszką, a tu typek :cool: na cebrze w laczkach, dzinsach i bez rękawiczek - szacuneczek, co by nie mówić - ja nie byłbym w stanie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) U mnie sytuacja wygląda tak, że jak pojadę na moto, to będę 2 godziny w domu wcześniej. Myślę, że się opłaca. O ubiór się nie martwię, bo zamierzam przywdziać strój narciarski :buttrock: Edytowane 18 Października 2006 przez centymetr_sześcienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi