zbyniooo Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Zbyhu :) przeciez napisałem ze bede szukał u niemców a tam tego jest sporo i bez problemu mozna upolowac cos w dobrym stanie.W Polsce zgadzam sie sa 3 wystawione na allegro ale na motoscoucie niemieckim na mobile jest tego wiez mi :) Wiem ze to troche ryzykowne ,przy kupnie jakiego kolwiek motocykla jest ryzyko, bo skad mozesz wiedziec co poprzedni wlascieiel z nim robił a po wygladzie i pobieznych ogledzinach nie stwierdzisz co siedzi w ramie. Occult tutaj o wielu waznych rzeczach wpsomniał chocby to ze silnik jest od cbr 400 rr :lalag: Pozdrawiam i nie taka cb-1 straszna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) bierz cb1. Mialem podobnie jak ty, myslalem nad praktycznym walem kardana w ntv ale CB500 miała to cos... Kupilem cb i teraz wiem ze zalowal bym gdybym wybral ntv.. Edytowane 17 Listopada 2006 przez Tuzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Czolem! No, jesli ma rozrzad na kolach zembatych, to jest cos :clap:. Takie rozwiazania sa wieczne i bezobslugowe :clap:.Jedna rzecz mniej do zepsucia ;).Jesli z Niemcowni motonga bierzesz, to troche inna bajka. Tam przewaznie o motocykle dbaja, wiec jest szansa na wyhaczenie czegos w przyzwoitym stanie :clap:.Powodzenia w poszukiwaniach! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja pozostaje przy GS500 :clap: Chociaz ta CB-1 z mobile.de ktorej link zapodal Occult jest wypasiona i zajefajna.Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyniooo Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Znalazłem cos godnego uwagi zobaczcie panowie czy warto sie w to pakowac http://allegro.pl/item142741095_honda_cb_1...e_sprzedam.html Moze jednak ktos zajzy i podzieli sie spostrzezeniami, kto kolwiek :wink: Ja zauwazyłem tylko brzydki tłumik :) no i te manetki z klamkami mnie zastanawiaja po co je wymieniono mam nadzieje ze nie z powodu kraksy jakiejs ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Widze, ze uparles sie na to cb-1. Dla mnie jesli chodzi o wyglad to przy bandycie cb-1 wyglada mniej agresywnie i na duzo starsza konstrukcje. Mowiac o mocy to na bandycie bedzie ci na poczatku troche trudniej, ale mysle, ze z czasem go opanujesz, natomiast cb-1 moze byc fajne tylko na poczatku, a pozniej zacznie Cie nudzic. A sprzedawac ja po jednym sezonie? Zawsze cos na tym stracisz.Moim zdaniem 600-ka bedziesz cieszyl sie dluzej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyniooo Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 :evil: aj uparłem sie. Poprostu sie zakochałem :icon_mrgreen: Mnie np wyglad w 100 % odpowiada zawsze mozna cos dodac od siebie, kosmetyki nigdy za wiele :eek: Bandit ma sylwetke bandziora, nie powiem dupsko zadarte ma to fajny wyglad ale cb-1 tez niczego sobie ;) Poza tym jak juz pisałem 600 na pierwsze moto to troche ryzykowne podejscie no i cena bandziora troche przerasta moja kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Czolem! No, w morde jeza, musze przyznac ze po raz pierwszy w zyciu uslyszalem w ogole o motocyklu Honda CB1. Siedze jako tako w swiatku motocykli juz 4 lata i troche juz nazw obilo mi sie o uszy, ale tego motocykla w ogole nie znalem. A słyszałes o Suzuki RE5? Ha, pewnie nie :banghead: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 A słyszałes o Suzuki RE5? Ha, pewnie nie :clap:a co to za sprzet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 a co to za sprzet?? motocykl z silnikiem wankla kreci sie do 16,500 obr/min, wymyslony w 1972 :clap: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 motocykl z silnikiem wankla kreci sie do 16,500 obr/min, wymyslony w 1972 :clap:musial byc mocny. podwozie pewnie tez bylo mocno w plecy wzgledem silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 http://www.prismnet.com/~jrf/RE5/index.html to jest ciekawa galeria Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Gredo, mam nadzieję,że podając datę 1972 roku miałeś na myśliskonstruowanie motocykla z tym silnikiem, a nie powstanie samego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Gredo, mam nadzieję,że podając datę 1972 roku miałeś na myśliskonstruowanie motocykla z tym silnikiem, a nie powstanie samego silnika? no jasne ze tego konkretnego modelu :icon_twisted: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleś Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, do jakiego motocykla można wielkościowo porównac honde CB-1? Jak wygląda ona w stosunku np. do GS 500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi