zomb Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Dołączam się do gratulacji :) ,piękna maszyna,świetnie się prezentuje :biggrin: Wielu szczęśliwie nawinietych km życze :biggrin: I zmień sobie dane w profilu na 900 :buttrock: Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 I tak rozwiały sie moje nadzieje na wspólne przejażdżki......No bo przecież taka piękna , wypasiona, nowa TDM -a z przyobleczonym w nowy, piękny, pedalski kombinezon jeźdźcem nie moze sie pokazywać obok staruszki Hondy , której włascicielka jeździ w starych, wytartych skórach!!! :) :buttrock: Dobrze będzie jak mi w ogóle machnie , jak sie gdzieś na gliwickich drogach miniemy ... :biggrin: :biggrin: :crossy: :) A tak przy okazji Marianku , to tak mnie wczoraj zaskoczyłeś , żem Ci nawet nie pogratulowała. Co niniejszym czynię ( żółta z zazdrości ) ;) ;) Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Gratuluje słusznego wyboru :) Też się nad tym modelem zastanawiałem, ale wybrałem "ciut więcej enduro" , a poza tym dwa takie cacka w naszym mieście to byłoby o jedno za dużo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Gratulacje Marianku, ładny sprzęcik :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Drogi Marianie! Gratuluję sprzęta! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Czyli wychodzi rzecz oczywista -> nowa TDMka lepsza :) Mam takie pytanie czy majac 173 cm wzrostu spokojnie dosiegalbym nogami do ziemi i czy wysokosc motocykla by nie przeszkadzala. Bo sie tak zastanawiam czy rozwazac ten motocykl jako ewentulnosc kupna na drugie moto (z racji pochlebnych opini na forum oraz stwiedzenia ze dobrze sprawuje sie na polskich drogach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Się :) gasz na każdej TDMie bez problemu. Wbrew pozorom siodło jest dość nisko, a z kolei siedząc, z powodu dość wyprostowanej postawy patrzysz na wszystko z góry Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ehhh gdyby tylko Ermenegildo Zegna projektrował kombi, ehh :( Da się załatwić, toż to mafia przecież :crossy: MarianKa - spóźnione nieco, ale szczere gratulacje, Twój zakup jest żywym dowodem że teoria ewolucji - taki modny temat ostatnio - nie do wszystkich ma zastosowanie :bigrazz: Oby Ci TDMka pięknie służyła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Twój zakup jest żywym dowodem że teoria ewolucji - taki modny temat ostatnio - nie do wszystkich ma zastosowanie MarianKa wyewoluował w kierunku nowszej TDM. Żadne zbączenie ewolucyjne, tylko ewolucyjna konsekwencja Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Gratulacje zakupu, nie ma to jak siedzieć wysoko na motocyklu, z puszek na skrzyżowaniach muszą kierowcy głowy zadzierać co to jedzie ale mi się to podoba :bigrazz: TDM-a fajny motocykl oby się dobrze sprawował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ZEbys sie z niej cieszy jak ja sie ciesze ze swojej dzidzi - lepiej sie tego napsiac nie da :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Gratulacje Marianku. Pikny sprzęt.No a jak cięższy od poprzednika to mocniej sobie muskle wyrobisz coby pałera w łapie mieć większego :bigrazz: GRATULEJSZYN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Dziekuję wszystkim za życzenia. Zrobiłem ok. 1,5 tys od zakupu i jeździ się bosko. Rozruch z wtryskiem - bajka. Wciskam guziczek i - nie ma przeproś, odpala od strzału w kazdych warunkach. Troche mnie jeszcze rozpraszaja te migające cyferki, prędkościomierz analogowy jakoś tak bardziej "normalnie" to pokazywał. Ale inne - wskaźnik paliwa, tripy, zegar itd - XXI wiek.Natomiast - co juz pisałem - taka odhumanizowana, cyborgowata reakcja na gaz powoduje, ze coraz poważniej rozglądam sie za jakimś ruskiem, Enfieldem, może baaardzo stara japonią? Czasem brakuje mi zgrzytów, jęków naciaganych linek, rzężenia mechanizmów, skrzypienia sprężyn. Dla odmiany chcę od czasu do czasu poczuć stresa: co tam się znowu psuje? A tego mi TDM 900 nie dostarcza. :) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Zamienisz się ze mną na motocykle? :)hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 He, przecież masz bardzo fajnego! Tylko dla mnie za wysoki i za bardzo terenowy. TDMy sie przeciez nie pozbywam, dorastam powoli do 2-3 motocykli. Zima zaczynam sprzątać garaż, robic miejsce pod nastepne! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi