maruha Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Zatem zakupiłem pewne rękawice w cenie około 200zł. Jak w temacie poszły na szwach na wskazującym palcu i na palcu "fuck you" :icon_mrgreen: z boku i na końcu palca ( to w lewej rękawicy)prawa też ma chęć puścić gdzieniegdzie). Czy oriętujecie się ile zapłace za naprawe bo nie wiem czy nieszkoda zachodu odsyłać wymienieć i czekać hu.. wie ile? Może ja mam palce za długie :buttrock: :clap: :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) kryptoreklama jest ponoc zakazana ale mozesz zrobic anty reklame i podac ktora to firma tak wysoko jakosciowe rzeczy robipozdr Edytowane 7 Października 2006 przez M@LY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 kryptoreklama jest ponoc zakazana ale mozesz zrobic anty reklame i podac ktora to firma tak wysoko jakosciowe rzeczy robipozdr Dziś nie mogę się dodzwonić do nich(sobota).Mam nadziję że nie będzie problemów i załatwią to jak trzeba. Może mi się taki egzemplarz trafił poprostu . Firma to "Padana" model "Game" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Za 2 stówki i poszły na szwach?! No to rzeczywiście super firma. Ja bym oddał i kupił gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Witam,może po prostu lepiej będzie jak troszke palce skrócisz (mniej zachodu i kłopotów z osyłaniem towaru) :icon_mrgreen: :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ja bym się domagał zwrotu kasy pod groźbą zrobienia antyreklamy na wszystkich możliwych portalach :icon_mrgreen: (chyba że kupiłeś za małe rękawice i się w nie na siłę wbijałeś). Tarbory też się prują, ale nie po 50 (ani 500) km. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Arlen Nessy też się prują i to jak stare prześcieradło. Po każdej przejażdżce przypalam zapalniczką nitki. No i kosztują ponad stówkę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 uuuu to dobrze, że piszesz bo myślałem sobie kupić do skóry (ta z kolei się nie pruje :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ja kupilem mttr na bazarze i tez gdzieniegdzie nitki puszczaly. Wszystkie te miejsca gdzie juz nitka mocniej zaczela sie pruc i gdzie widac bylo ze zacznie cyjanopanem lekko kaplem i problem mam z glowy - polecem tylko trzeba uwazac zeby za duzo nie kapnac bo wypali dziure w rekawicy - wystarczy doslownie musnac miejsce gdzie nitka puscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 A ja zakupiłem rękawice Padana gv 65 bodajże, skóra + siateczka.Po tygodniu szwy puściły i musiałem zabawić się z igłą i nitką.Zastanawiałem się nad jakąs kurtką ale jak padły mi rękawice to pewnie kurtka nie jest lepiej wykonana.Nie polecam Padany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Eee to ja miałem szczęście zrobiłem w letnich UWEXach normalne długie palce z tym że cienka skóra i ostro wentylowana dziurkami 20 tys :) i nie okazują oznak zmęczenia czy zużycia a na wiosne w zeszłym sezonie dałem za nie 100 pln z małym hakiem więc na lato spoko polecam Edytowane 11 Października 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Mój braciszek w RetBike zrobił może ......... 20km .I uwierzcie ,nie były za małe. Sam teraz sie zastanawiam jakie kupić na lato.Jesienne mam Probiker z membraną ,są super.Ale co na lato ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Za 2 stówki i poszły na szwach?! No to rzeczywiście super firma. Ja bym oddał i kupił gdzieś indziej. Ja po zakupie motocykla , kurtki, spodni itd bylem dośc mocno splukany z kasy więc kupiłem używane, skórzane rękawice na allegro. Troche były powycierane na wewmętrznej części dłoni, co swiadczy ze nie były mało używane. Przejechałem w nich jakieś 6 tys km i uwierzcie mi zadnego śladu przedarcia, wytarcia ( bardziej niż były), a może trafilem na dobry towar za mała kasę (40 zł z przesyłką)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Vanucci dwa razy po dwa sezony po kilkanaście tys.km. Na gorące dni mam rękawiczki enduro przewiewne szmaty ( wytrzymały cztery sezony ). Można uznać że te Vanucci wytrzymały powyżej 20KK, pierwszą parę zgubiłem ( jedną z kompletu ) druga jest dobra tylko lekko sę klei w środku :biggrin: , pranie już niewiele pomaga. Zapomniałem, kosztowały około 130 -140zł. Edytowane 25 Listopada 2006 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Vanucci dwa razy po dwa sezony po kilkanaście tys.km. Na gorące dni mam rękawiczki enduro przewiewne szmaty ( wytrzymały cztery sezony ). Można uznać że te Vanucci wytrzymały powyżej 20KK, pierwszą parę zgubiłem ( jedną z kompletu ) druga jest dobra tylko lekko sę klei w środku :biggrin: , pranie już niewiele pomaga. Zapomniałem, kosztowały około 130 -140zł.Pytałem, szukałem i nie mogłem znaleźć odpowiedzi na temat trwałości rękawic Vanucci, a tu proszę :biggrin:Przynajmniej wiem teraz, że mogę je kupić :biggrin: Zbycho, a pamiętasz jaki model miałeś i jaki teraz masz? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi