Skocz do zawartości

Rękawice

maruha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zatem zakupiłem pewne rękawice w cenie około 200zł. Jak w temacie poszły na szwach na wskazującym palcu i na palcu "fuck you" :icon_mrgreen: z boku i na końcu palca ( to w lewej rękawicy)prawa też ma chęć puścić gdzieniegdzie). Czy oriętujecie się ile zapłace za naprawe bo nie wiem czy nieszkoda zachodu odsyłać wymienieć i czekać hu.. wie ile? Może ja mam palce za długie :buttrock: :clap: :offtopic:

kryptoreklama jest ponoc zakazana ale mozesz zrobic anty reklame i podac ktora to firma tak wysoko jakosciowe rzeczy robi

pozdr

Dziś nie mogę się dodzwonić do nich(sobota).Mam nadziję że nie będzie problemów i załatwią to jak trzeba. Może mi się taki egzemplarz trafił poprostu . Firma to "Padana" model "Game" :icon_mrgreen:

Ja bym się domagał zwrotu kasy pod groźbą zrobienia antyreklamy na wszystkich możliwych portalach :icon_mrgreen: (chyba że kupiłeś za małe rękawice i się w nie na siłę wbijałeś). Tarbory też się prują, ale nie po 50 (ani 500) km.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Ja kupilem mttr na bazarze i tez gdzieniegdzie nitki puszczaly. Wszystkie te miejsca gdzie juz nitka mocniej zaczela sie pruc i gdzie widac bylo ze zacznie cyjanopanem lekko kaplem i problem mam z glowy - polecem tylko trzeba uwazac zeby za duzo nie kapnac bo wypali dziure w rekawicy - wystarczy doslownie musnac miejsce gdzie nitka puscila

A ja zakupiłem rękawice Padana gv 65 bodajże, skóra + siateczka.

Po tygodniu szwy puściły i musiałem zabawić się z igłą i nitką.

Zastanawiałem się nad jakąs kurtką ale jak padły mi rękawice to pewnie kurtka nie jest lepiej wykonana.

Nie polecam Padany.

Eee to ja miałem szczęście zrobiłem w letnich UWEXach normalne długie palce z tym że cienka skóra i ostro wentylowana dziurkami 20 tys :) i nie okazują oznak zmęczenia czy zużycia a na wiosne w zeszłym sezonie dałem za nie 100 pln z małym hakiem więc na lato spoko polecam

Edytowane przez Barył

• 1 miesiąc temu...

Za 2 stówki i poszły na szwach?! No to rzeczywiście super firma. Ja bym oddał i kupił gdzieś indziej.

Ja po zakupie motocykla , kurtki, spodni itd bylem dośc mocno splukany z kasy więc kupiłem używane, skórzane rękawice na allegro. Troche były powycierane na wewmętrznej części dłoni, co swiadczy ze nie były mało używane.

Przejechałem w nich jakieś 6 tys km i uwierzcie mi zadnego śladu przedarcia, wytarcia ( bardziej niż były), a może trafilem na dobry towar za mała kasę (40 zł z przesyłką)...

Vanucci dwa razy po dwa sezony po kilkanaście tys.km. Na gorące dni mam rękawiczki enduro przewiewne szmaty ( wytrzymały cztery sezony ). Można uznać że te Vanucci wytrzymały powyżej 20KK, pierwszą parę zgubiłem ( jedną z kompletu ) druga jest dobra tylko lekko sę klei w środku :biggrin: , pranie już niewiele pomaga.

Zapomniałem, kosztowały około 130 -140zł.

Edytowane przez Zbycho

Vanucci dwa razy po dwa sezony po kilkanaście tys.km. Na gorące dni mam rękawiczki enduro przewiewne szmaty ( wytrzymały cztery sezony ). Można uznać że te Vanucci wytrzymały powyżej 20KK, pierwszą parę zgubiłem ( jedną z kompletu ) druga jest dobra tylko lekko sę klei w środku :biggrin: , pranie już niewiele pomaga.

Zapomniałem, kosztowały około 130 -140zł.

Pytałem, szukałem i nie mogłem znaleźć odpowiedzi na temat trwałości rękawic Vanucci, a tu proszę :biggrin:

Przynajmniej wiem teraz, że mogę je kupić :biggrin:

Zbycho, a pamiętasz jaki model miałeś i jaki teraz masz?