gozdzik77 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Witam.Prosze o opinie na temat przewodów hamulcowych firmy Goodridge.Chciał bym wiedzieć czy naprawde te przewody są dobre(skuteczne)?interesują mnie opinie ludzi którzy używają lub używali w/w przewodów tej firmy?i jeszcze jedno czy cena za 1kpl.(2-szt.)-270pln na przód, to dobra cena? byc może gdzieś można kupić taniej...??? p.s. JESZCZE POJEŹDZIMY W TYM ROKU!!!!! Edytowane 2 Października 2006 przez gozdzik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam.Prosze o opinie na temat przewodów hamulcowych firmy Goodridge.Chciał bym wiedzieć czy naprawde te przewody są dobre(skuteczne)?interesują mnie opinie ludzi którzy używają lub używali w/w przewodów tej firmy?i jeszcze jedno czy cena za 1kpl.(2-szt.)-270pln na przód, to dobra cena? byc może gdzieś można kupić taniej...??? Jak dla mnie dają radę, o niebo lepiej niż na oryginalnych (po 20 min. sesji ćwiczenia stoppie nadal mam działające hamulce :icon_mrgreen: ) 270pln - mniej więcej tyle samo dałem za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Używam i mam o nich bardzo dobre zdanie. Dodatkowo można wybrać kolor koszulki. Przy dobrych znajomościach idzie kupić taniej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Używam i mam o nich bardzo dobre zdanie. Dodatkowo można wybrać kolor koszulki. Przy dobrych znajomościach idzie kupić taniej. pzdr Czy gdybym podjechał do was do HRG to dałbyś rade załatwić taniej ??? Chodzi o przód do CBR 600Ps. Dominik gratulacje Edytowane 2 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 http://jotte.pl/ - powinno być trochę taniej. A stalflexy do podstawa w każdym moim moto :icon_mrgreen: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Czy gdybym podjechał do was do HRG to dałbyś rade załatwić taniej ??? Jasne, możemy spróbować, postaram się dowiedzieć, jaka byłaby cena. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Montowałem w wielu motocyklach. Sprawdają się. Warto jednak braz stalowe końcówki, a nie aluniniowe, bo raz przy próbie obrócenia (co jest dopuszczalne przez producenta i jest to plusem względem najtańszych przewodów zrobionych "na raz") końcówka się odłamała z powodu zbyt mocnego zaciśnięcia, a może onnej wady (na pewno nie obsługi, bo robilem to tak samo jak spece z PTM`u). Dodam tylko, że zostało to poprawione na gwarancji z miłą obsługą. Stalowa końcówka jest pod tym względem pewniejsza, obrócić czasami ją trzeba, bo nie zawsze kąt fabrycznego ustawienia pasuje. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ja też mam przewody Goodridge w swoim moto. W zasadzie nie zauważyłem żadnej różnicy względem oryginalnych gumowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 W zasadzie nie zauważyłem żadnej różnicy względem oryginalnych gumowych. Różnica pojawia się przy ostrej jeździe, np po torze, gdy drastycznie wzrasta temperatura płynu hamulcowego. Gumowe węże w większości przypadków zaczynają wówczas puchnąć i klamka mięknie. Stalowe nie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Różnica pojawia się przy ostrej jeździe, np po torze, gdy drastycznie wzrasta temperatura płynu hamulcowego. Gumowe węże w większości przypadków zaczynają wówczas puchnąć i klamka mięknie. Stalowe nie. Oprócz tego w każdym moim dotychczasowym sprzęcie, po założeniu stalówek, wyraźnie polepszyła się wyczuwalność hamulca i możliwość jego dozowania (nie mylić z siłą hamowania!) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Nie śmigam Intruderem po torze bo się podnóżki i wydech drapią w zakrętach :icon_mrgreen: . Zmieniłemprzewód z dwóch powodów - oryginalny był za krótki do szerszej fajery a dwa przewody gumowe się starzeją i trzeba je zmieniać (czego nikt nie robi :buttrock: ). W kolejnym moto też mam zamiar założyć przewody w oplocie. Nawet jak nie wyczuwam różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi