michal1171 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Dokładnie !!Jak ja bym myślał że za tydzien crossówka 125 2t mi się znudzi to teraz nie kupowałbym 3 crossówki 2t 125ccm.Lubie wykorzystywać motocykl na ile się da a nie jakaś 500ccm 2t co będe odkręcał do połowy. 2t to 2t obojetnie czy 900cc czy 50cc.Tu i tu bedziesz mial "pierdolniecie" tylko zalezy jak wyczówalne.Sluchaj:jestes czlowiekiem doroslym i zakladam ze na wlasnym utrzymaniu.Od ciebie zalezy czy kupisz 500 czy 125.Ja ci razdze z dobrego serca i z wlasnego doswiadczenia popartego faktami zebys zaczął sobie od sety.Najpiekniejsze uczucie jest to kiedy przesiadasz sie ze sprzeta wyorzystywanego w 90% na cos nowego i wszystko przychodzi Ci z latwoscia,wszystko jest inne-lepsze.Poza tym.. ... nie ODRAZU RZYM ZBUDOWANO! :) Żeby inni mieli takiepodejście jak wy o ile świat byłby piękniejszy.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M255160Aco powiecie na to??Wygląda na troche zajechane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No temat sie rozkręcił. Jednak mam pytanie do kolegi michal1171 - otóż mógłbyś zaprezentować nam jak wykorzystujesz na torze moc swojego SX'a w 90%? Z tego wynika że musiałbyś jeździć conajmniej jak Zdunek. Ja również jestem zdania że pojemność należy dobierać pod umiejętności. Ty z tego co napisałeś wychodzisz z podobnego założenia a jeździsz na bardzo mocnej maszynie, masz jakieś ujęcia ze swojej jazdy, jakiś film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 czlowieku zdecyduj sie ty czy co chcesz raz 500 2tteraz 400 4t ktore chodzi gorzej od 125 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No bo szukam motoru w granicach 5-5,5 tys. zł i jak się trafi coś ciekawego to kupie.Czemu niby ta XR chodzi gorzej od 125??I myśle też nad DR350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 ja mam jeszcze takie pytanko Jak sie czesto remonty w takiej 500 2t robi?? Drogie sa?? POZDRO W takich motocyklach szybciej padaja np skrzynie biegów niz tłoki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja ogladalem ta XRke :bigrazz: Slabo sie ja palilo ale wtedy jeszcze nie umialem i kopalem po kopce :crossy: Po tym jak zapalila zalewala sie po dodaniu gazu i przy paleniu kopcila na czarno :) Trzeba wlozyc w nia sporo kasy :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No bo szukam motoru w granicach 5-5,5 tys. zł i jak się trafi coś ciekawego to kupie.Czemu niby ta XR chodzi gorzej od 125??I myśle też nad DR350 przez ten moto mozna stracic zamilowanie do enduro i wszystkiego co z tym zwiazane... nawet go nie ogladaj...a przede wszystkim nie sugeruj sie tymi zdjeciami...worek bez dna do inwestowania.. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=131552686A to jak myślicie dobre będzie??Mam blisko to moge obejrzeć ale jaką opinie ma ten motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 huska wr360 to dobry sprzęt, ale nie wybacza błędów :) a tak na serio to mocny, lekki postawiony na swietnym zawiasie motocykl, silnik mało awaryjny. Tylko widze tu wałek z rocznikiem...Ale mimo wszystko radziłbym Ci kupic huske wr250, miałem taką i jest naprawde świetna, a mocy jest duzo, ale nie duzo za duzo tak jak w wr360 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ale blisko jest i to jest najważniejsze :) .Właśnie mi wygląda na 92-95 rok.A powiedz mi czy coś takiego to się psuje??:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 wiesz silniki 2t huski sa bardzo zywotne, jezeli ten remont jest prawdziwy to kilka sezonów bezawaryjnej jazdy przed tym moto (oczywiscie jezeli ktos bedzie o to dbał jak należy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 czytajac wypowiedzi michal1171 normalnie az mnie ponosi:(( Chłopie kupiłes SXa i cwaniakujesz:(( a co do tego ze motocros jak ktos jest oszczedny to zle:((Moze pomyslisz o tym ze ktos lubi teren a nie ma sterty pieniedzy to kupuje np troche tańsze 4T np DR 350 i ma eksploatacje duzo tansza a jezdzi:) i podejzewam ze nie potrzebne mu leprze osiagi bo Ty i tak nie wykorzystujesz mocy SXa!!Ja uwazam ze mozna kupic duza pojemnosc jak sie wczesniej jezdziło "byle czym" np jak ktos jezdził jakąś 50 DT TS cos w tym stylu!! poznał podstawy umie utrzymac moto w pionie i jest loooz!!Moj kolega kupił YZ 125 i nie jezdził niczym wczesniej czyli według Twojej taktyki powinien smigac jak mały samochodzik bo przeciez pojemnosc kupił OK mała a nie jezdzi bo nie umie !! Ja z tenere 125 przesiadłem sie na TE 610 bo taki chciałem taki mi sie podobał lubie ryzyko i adrenaline i to jest moja indywidualna sprawa i umiem jezdzic odrazu siadłem i jezdziłem , jak umiałem tak jezdziłem!! Teraz jezdze z kumplami na LC4 TE 410 EXC i daje rade bez problemu!!Nie katują po torze zadnym ale po lesie!! A wg Twojej taktyki nie powiniennem umiec jezdzic bo siadłem na 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No akurat chce zmienić moto na 250 4t i z sx-sem 450 jest inaczej niż myślisz że kupiłem i cwaniakuje jak chcesz sie dowiedzieć o co chodzi to zagadaj na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja dziś jeździłem na dwubiegowej Jawie 500 cc żużlowej (4T) na trawie, to dopiero trzeba umieć utrzymać (odpalić i dbać, by zapalało)...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi