Aristo6 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witajcie Czy ktos moglby mi pomoc w identyfikacji motocykla powojennego?Pojemnosc 500, w znaczku na baku z duzym prawdopodobienstwem duze G i mniejsze N wpisane w srodek.Posiadam zdjecie, tylko nie wiem gdzie moge je zamiescic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkest Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witajcie Czy ktos moglby mi pomoc w identyfikacji motocykla powojennego?Pojemnosc 500, w znaczku na baku z duzym prawdopodobienstwem duze G i mniejsze N wpisane w srodek.Posiadam zdjecie, tylko nie wiem gdzie moge je zamiescic. pozdrawiamfotkę możesz wrzucić np. na http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aristo6 Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 dzieki, tak tez zrobilem. fotke mozna znalezc tutaj: http://img201.imageshack.us/my.php?image=weteranup1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Na pewno nie wiem co to jest, ale wiem ze nic powojennego.Motocykl z poznych lat 20tych, o czym swiadczy podramowy zbiornik paliwa i przednie zawieszenie na resorku pchanym. A ze w latach 20 tych firm motocyklowych bylo jak psow to zycze powodzenie w poszukiwaniach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Zgadzam sie z Adamem, to na pewno jest motocykl przedwojenny, a marke rowniez chcialbym znac... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Pogdybam-DKW 28r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Na Dykte, Klej i Wode wyglada za solidnie - rama i przednie zawieszenie z rur a nie wytloczek, podlogi, silnik robi wrazenie dolnozaworowego 4 suwa z magdynem do zasilania w prad. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aristo6 Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Dzieki za pomoc, bede szukal :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Jak dla mnie jest to motocykl NSU 251 lub 301 T. Koniec lat 20-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 skrzydlaty to nie jest nsu 251 ani 301.. wystarczy popatrzec w google i powornac zdjecia. hm... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 a to nie jakis Gnome & Rhone? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 http://www.oldtimersweb.be/fotos/moto/deel...50cc%201925.jpg cieplo ale to jeszcze nie to.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusta Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nie widzialem,ale mysle ,ze to jest Harley,v-rod,PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nie widzialem,ale mysle ,ze to jest Harley,v-rod co? :) to nie jest w ogole harley.do tego motocykla jest (fakt) troche podobny H-D B z lat 1926, a zaraz pozniej model C- z tym ze juz mial 500ccm ALE to zupelnie odmienny motocykl niz ten, ktory stanowi zagadke... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nie przejmuj sie Wild, Maciek sie wyglupia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi