bekriss Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Z tego co wyczytalem to w TDM byl dosc duzy luz w ukladzie przeniesienia napedu nawet po zmianach w 96r. Mam artukul w ŚM z 97r. o TDM 850 i tam tak pisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Wielkie gratulacje, TDM, eee ja bym nie zakupił, hehe, ale niech ci służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 :crossy: :crossy: Czolem! Hehe, a rok temu mnie zjechales, jak wybieralem motocykl i rozwazalem TDM 850 i VFR 750 :wink:. Teraz Ty masz TDM, a ja bede mial (oby) VFR :wink:.Nic, gratulejszyn! :wink: Pozdrawiam Eeee, zbyhu, ICO Z TWOIM ZAKUPEM??? KUPIŁEŚ COŚ? :D :crossy: :P :lalag: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Czolem! Ano, cos tam kupilem :D.Patrzcie w podpis :P.Wiecej jutro... Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Gratulacje dla Was obu :crossy: Zeby sie dobrze sprawowaly i dawaly maxa radochy z jazdy :D A mozna powiedziec ze wrzesien sezonem polowan na TDMki :P Dawac foty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 zbyhu też na TDM'ce co za podobieństwo. Oby wam służyły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Tak powinno być. Jedna transakcja i dwóch uczestników 4-um zadowolonych. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Pogratulować x2 :D :P Lysy,Zbyhu jakie sa wrażenia z jazdy?Jak wypada SF przy TDMie. Pozdrawiam Zomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Zbyhu widze, że jednak nie VFR , a TDM , też dobry wybor, szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Czolem! Ano, zadowolony nawet :crossy:.Jak napisane w stopce - rok 2001. Czarny kolor, sprowadzony z Francji, przebieg 15tys.km (niby). Dalem 13,5kzl, wiec nie tak zle... Mialo byc za 14kzl, ale sie okazalo, ze predkosciomierz nie funguje i dostalem rabat na 500zl. Dzis caly dzien szukalem przyczyny, czemu ten zegar nie dziala i juz raczej wiem, ze to wina wlasnie zegara, a nie impulsatora, czy przewodow :crossy:. Juz ma go moj kolega, ktory studiuje elektronike - moze go zreanimuje.Przebieg "niby", bo motong sprowadzony z 15tys.km i z juz uszkodzonym zegarem z Francji. Nie wiadomo, ile zabojad jezdzil na niej bez prdkosciomierza :lalag:. W sumie tarcze hamulcowe wygladaja na dziewicze co potwierdzaloby przebieg, ale z kolei podnozki i manetki wyslizgane jak po 50-80tys.km :wink:. Silniczek chodzi jak marzenie, wiec w zasadzie nie sadze, by moto mialo wiecej jak 30tys.km... W porownaniu do brata, moja TDMa pali mniej - na trasie mnie spalanie wyszlo 4,8l/100km (przy predkosciach 130-140km/h), a bratu 5,9l/100km. Ale brat jest ciezszy, mial kufer i ma zmienione zebatki na bardziej sportowe (jego silnik krecil sie o ok. 1000 obr szybciej niz moj przy danej predkosci na ostatnim biegu). Poki co tyle. Czeka nas teraz z bratem rejestrowanie :P. A potem juz yno smigac :D. Serdeczne podziekowania dla Agghii i brata za ogledziny VFRek i pomoc przy zakupie TDMy :crossy:. Pozdrawiam Edytowane 24 Września 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 nie skomentuje, nie pogratuluje. Umarłem ze śmiechu :icon_mrgreen: wyjasnienie: Od roku w dyskusjach o motocyklach namawialem zbyha na TDMę, ale to mu wybitnie nie pasowało. Pojechał do W-wy kupować VFRkę. Dostałem od niego krótkiego smsa o treści: "Umrzesz ze śmiechu..."No to już sie mogłem domyslać.A maszynka mi sie bardzo podoba. Jak ci nie spasuje - masz już kupca. :buttrock: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No kurde, to wypatrujcie na horyzoncie dwóch TDM-ek:SR 1337 - zbyhuSR 1338 - LYsY Oczywiście nie muszę dodawać, że moja lepsza :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: pozdrLYsY PS Zaraz idę zrobić foty :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gratulki z okazji nowych machin... Chociaż nadal nie wiem co Wy w tym sprzęcie widzicie :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Oddawanie momentu.Jezdziles kiedy twinem ?Specjalnie przyspieszanie z niskich biegow jest niesamowite, ten pierwszy moment kiedy ruszasz, dodajesz gazu i juz cie nie ma :icon_mrgreen: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Jak obiecał, tak uczynił! :icon_mrgreen: http://republika.pl/hmlysy/foty.zippozdrLYsY Edytowane 25 Września 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi