dr.puniszman Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 a może teraz własnie wszyscy będą puszczać motocyklistów? :bigrazz:No dobrze by było, szkoda ze tylko 1 taki motocykl mają... i że tylko w warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dlaczego odbierasz dziewczynom z Warszawy nadzieję????????????????????? :bigrazz: :biggrin: :bigrazz: :D oooo, :D czy to znaczy, że policjant na motocyklu jest atrakcyjniejszy od nie-policjanta na motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Hehehe nie polecam wiać przed policjantem na motocyklu. A sednio rozgarnięty kierowca 600 to może co najwyżej ...... a nie uciekaćna CBX spokojnie wywijają tak że mało kto ma szansę wiać Myslisz że smerf zaryzykuje zycie i bedzie płacił za motor (bo policja nie ma AC, tylko podpisuja odpowiedzialność materialną za sprzęt) ???. Jak byłem zgłaszać włamanie do mojego samochodu to na psterunku dwóch smerfów kłóciło sie własnie kto bedzie jechał nową skodą bo jak sie zarysuje to..... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A moim zdanie to oberwie się przede wszystkim puszkarzom, ciekawe jak się będą tłumaczyć za wymuszenia, zepchnięcia z pasa itp. ? pewnie standardowo: "ja pana nie widziałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Fidel...próbowałeś kiedyś wiać przed policjantem na moto? Cffaniaczków z kulką w nosie to oni łapią raz dwa. A jak będzie fikał to z kopa przwracają. WIęc nie pitolcie romeciarze że się komuś na mieście uda... Jedyna szansa to dłuuuuga prosta. ALe trzeba pamiętać o tym że uciekający przeważnie jest w trakcie obsrywania sobie zbroii. I przeważnie to on popełnia błąd i się wyglebia. A w mieście pierdolnięcie figury to chwila...W każdym razie nie radzę przeceniać swoich możliwości.pozostaje tylko pocwiczyc figury jak np w Tancu z gwiazdami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Mailem kilka spotkan z warszawskimi policjantami na moto i to sa rownigoscie, dobrze jezdzacy, zazwyczaj motocylkisci z zamilowania i da sie z nimi dogadac. Ostatnio nawet stal z nami gadal ze sasiedzi sie skarza z blokow ktore ledwo widac ze jest glosno i prosil zebysmy sobie pojechali a w tym momencie dojechali do nas nieswiadomi goscie na 1 kole, i tez sie tylko na pouczeniu skonczylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A swoją drogą ciekawe czy Pan Władza dosiadający tego Rumaka będzie go wart??? Chodzi mi o warunki zewnętrzne :bigrazz: :biggrin: powinien byc przeprowadzony casting!!! ja mogę do jury..... :bigrazz: :D :D :D Akurat znam policjanta który bedzie jezdzil tym sprzętem. Co jak co ale umiejetnosci nie mozna mu odmowic. Swego czasu wygrał ogolnopolskie policyjne zawody motocyklowe. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jestem całkowicie za wypowiedziami RyżegoK. Może wreszcie skończą sie wygłupy pseudo motocyklistów wieczorami na ulicach stolicy. Wkur..wia mnie strasznie takie stado troglodytów, wieczorami na głównych ulicach. Jeżdzą na jednym kole, wyprzedzja po torach, zajeżdzaja drogę, stwarzaja niebezpieczne sytuacje - sam nie raz widziałem, na moich oczach taki koleś sie wyglebił, zaginaja blachy i uwazaja sie za królów szos, banda debili. To przez nich śrdowisko motocyklistów jest oceniane negatywnie. Oby takich mniej i zycze kierowcy tego poicyjnego motocykla by wyłapywał takich jak najwiecej. Oby ci szaleńcy srali w portki przed taikm moto. Pozatym ci pseudo... są królami prostych, a tak naprawdę nic nie potrafia w zwykłym ruchu miejskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Znam takiego jednego Policjanta, który przeszedł kurs policyjnej jazdy motocyklem.Jeździł motocyklem od lat, ale po kursie stwierdził, że do tej pory nie umiał jeździć :bigrazz: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Nie ma mowy zeby mi przyszło do głowy przed czymś takim ( moto + policjant) uciekać. Od dziś kłaniam się w pas kazdemu na BMW hahahah, swoja drogą odmacha czy nie odmacha? Jak dla mnie niech ich jest jak najwiecej to może i puszki by się czegoś nauczyły. Może zbiorke zorganizujemy? heheheh na kolejne maszyny. Aha sam nie pomykam wolno , ale odkręcam raczej tam gdzie powiedzmy można odkrecić i niestanowi to zagrozenia dla innych. I jeśli bym dostał mandat za jazde np. przez pusty most w środku nocy jadąc np 120 to przesał bym ich lubić, ale myśle że bym niedostał od tego Pana na BMW bo zapewne to swoj chlop i wie jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Fidel...próbowałeś kiedyś wiać przed policjantem na moto? Cffaniaczków z kulką w nosie to oni łapią raz dwa. A jak będzie fikał to z kopa przwracają. WIęc nie pitolcie romeciarze że się komuś na mieście uda... Jedyna szansa to dłuuuuga prosta. ALe trzeba pamiętać o tym że uciekający przeważnie jest w trakcie obsrywania sobie zbroii. I przeważnie to on popełnia błąd i się wyglebia. A w mieście pierdolnięcie figury to chwila...W każdym razie nie radzę przeceniać swoich możliwości. Ryzy Nie uciekałem i nie bede uciekał obojetnie czy beda samochodem czy moto, przeciez nic takiego nie pisałem. Po prostu zauważyłem, że gady boja sie o powierzony im sprzęt bo maja odpowiedzialnośc i już. Pytanie było czy bedzie chciał ścigać z narażeniem życia swojego i innych.A o tym 'z kopa' mówisz poważnie ? pierwszy raz słyszę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jestem całkowicie za wypowiedziami RyżegoK. Może wreszcie skończą sie wygłupy pseudo motocyklistów wieczorami na ulicach stolicy... Dokładnie. Czekam niecierpliwie, kiedy coś takiego w Krakowie się pojawi. Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dokładnie. Czekam niecierpliwie, kiedy coś takiego w Krakowie się pojawi. No nie mów że nigdy Cię nie kusiło o 1-szej w nocy zaryczeć motorkiem sasiadom przy wjeżdzaniu na parking :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jak u mnie pały dostały wypasionego pasata z jakimś silnikiem podobno ponad 250 koni (nie wiem czy to prawda tak słysząłem, może W8) to od tej pory jeździ nim komendant a maszyna od 8 do 16 stoi pod komendą, a wieczorami pod domkiem komendanta, raz widziałem jak z rodziną stał na orlenie.Może tutaj szef sekcji się przyssie do BMKi i na mieście pokaże się 2 razy i potem kicha, będzie miał zabawkę tak jak ten palant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Pozyjemy zobaczymy, mysle ze teraz nie ma sie co przejmowac i jakos przesadnie ograniczac, bac i sledzic droge za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi