hormon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Rawicka ekipa Fly-Riders wypuscila na swiatlo dzienne druga czesc Nuts From Sky ( czy Nuts to napewno a czy from sky to sami stwierdzcie ) W filmie znajdziecie materiał ktory zbieralismy od poczatku sezonu 2006 .Spodziewajcie sie dalekich lotów , big dzwonow & verry funny momentów .Ogolnie zero lansowania i lewizny . Nasza ekipa chciala pokazać sie z jak najlepszej strony , a czy nam to wyszlo - zdecydujcie sami !! PS: Po za kilkoma cyrklami i przejazdzce na sankach nie bylo ingerencji w tempo scen !! Tak wiec zapraszam do sciagania i zycze szybkich transferow . WWW.FLY-RIDERS.GO.PL - zakładka filmy !! PS po obejrzeniu czekam na wasze opinie na temat filmu , muzyki itp ;] Pozdro 900 Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez hormon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dobry montaż. Fajny tor. Koleś na skuterku niezły i ten mały na quadzie co kółka kręcił na lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 film zajebisty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Film bardzo przyjemny :biggrin: ale jakoś pierwsza cześć z większym zapełem oglądem :biggrin: ale i tak super.Oby wiecej takich!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 kozacki filmik :biggrin: prawie jak nitro circus :biggrin:ps. co to za muza leci podczas mx2006? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Filmik spoko , najlepszy byl Zen ;f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 filmik spoko:) a widzieliscie tego co na butach za skuterem jechał ?? My z kumplami zrobilismy metalowe podeszwy w butach i wzielismy kamere pojechalismy na kawałek asfaltu gdzie mało kto jezdzi i mielismy krecic filmik no i kto pojedzie za skuterem i suzuki TS na tych butach nikt nie chciał to ja pojechałem jedziemy jedziemy takie wyj**ane iskry z butow rozpedził sie do 50-60km/h skuterem przetarła sie blacha w bucie rozgrzała guma i jebnałem :biggrin:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Filmik jak zawsze 1 klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_tomek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zajeboza :biggrin: Jak narazie tylko pierwszy filmik, bo przy moim necie trochę się to ściągało, ale nie żałuję :biggrin: Wszystko spoko zmontowane i ta muza pasująca do tego, co się dzieje ... Więcej takich filmików :biggrin: Pzdr :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Wymiatacie kozacko zwłaszcza typ na WR ale dla mnie za duzo toru a mało lasu(jestem enduro :biggrin: ) ja to lubie jak sa nakrecone bardziej przeprwy przez błota strome podjazy itp jednak wasze łuki uwalaja mnie na kolana film naprawde zajebiozo nie widziałem tak dobrego filmu amatorskiego jeszcze :biggrin: P.S. skuterki i ich popisy powinny pojsc na stronke www.skutery-tuning.pl tam chłopaki obczajaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Powiem że super, mniej zawodów, a więcej waszej jazdy i to sie liczy :biggrin: :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 fajny filmik :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Konkretny filmik :D. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 film fajny, ale liczylem na wiecej "fristajlu" kiedy sciagalem, pomimo tego podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 super filmik ;) najlepszy jest mały ZEN :D - toż to jakiś kamikadze, ale twardy jest - to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi