pysiak Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 witam już miałem kupować husqvarne wre 125 kiedy wszedłem na forum motox i przeczytałem co ludzie sądzą o huskach,:sypią sie są słabe, mało znane i w ogóle ze to lipa . spodobała mi się ta wre ale co zrobić wypowiedzcie się na temat husqvarny.ewentualnie poraddzcie mi jakis inny motocykl enduro w tej klasie z góry dzieki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Kolega ma, a w sumie miał bo lekarz zakazał mu jezdzić z powodu kolana (po treningu nie mógł chodzic) TC 450 i byl bardzo zadowolony. Od pewnego czasu jezdził tylko na husqvarnach. Bartek Obłucki o ile sie nie myle tez jezdzi husqvarna. Podsumowując w amatorskim użytkowaniu jak dbasz tak masz :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 "jak sobie pościelesz tak się wyśpisz" wszystko jest awaryjne ale jeśli będziesz usuwał każdy najmniejszy feler do dłuuuugo pojeździsz Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 no fakt ale czy husqvarna jako marka motocykli jest poważnym konkurentem dla innyche enduro tej klasy itp.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 jest bardzo powaznym konkurentem dla innych marek miedzy innymi dlatego ze obecnie produkowane huski są naprawde dobre i przy tym cena duzo nizsza od konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki007 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 iiiii wykupił je KTM xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 iiiii wykupił je KTM xD Cagiva jakoś na przełomie lat 90 ale dopiero teraz wychodzi szydło z worka,Ktm wykupił Husaberga Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 no fakt ale czy husqvarna jako marka motocykli jest poważnym konkurentem dla innyche enduro tej klasy itp.?? jak sie rozkrecal mx to była husqvarna i cezeta i kilka jeszcze nie znanych dzisiaj w ogóle marek, dopiero potem zaczęła wkraczac japonia i KTM (w stanach jako Penton) i przez długi czas to własnie husqvarna była konkurenją dla reszty, potem poszli w kierunku hardenduro i wykupila ich cagiva ale motocykle sa dalej bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja ostatnio gadalem z ziomem on na exc525 a jego syn na exc450 o kupnie nowego motocykla, i wlasnie wspominalem ze chcial bym kupic te410 to on mi zaczal prawic moraly ze nie znajde do tego czesci a jak znajde to okres oczekiwania to 2 miesiac....... mi sie wydaje ze to lekkie przegiecie z jego strony... moze ktos ma huse te 410/610 i powie jak to jest z tymi czesciami, chodzi mi o materialy exploatacyjne, a takze czesci silnika takie jak (lancuszek rozrzadu, tlok, jakies zawory itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 jak chcesz się dowiedzieć co z huskami to proponuje do źródła:http://www.husqvarna-motocykle.pl/husqvarna_kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja powiem tylko tyle, ze moj kumpel ma Husqvarne WR 125 (hard enduro - odpowiednik EXC 125) i zrobil na nim 15 tys km(Na oleju Castrol R2 mieszanka 1:25) nim musial wymienic tłok. Powiem Wam, ze tłok to byla pierwsza rzecz ktora wymienial w tym moto. Wczesniej nic sie nigdy nie zepsuło. Turystycznie to on tez nie jezdzi ... :icon_razz: WRE ma ten sam silnik co WR ale bardziej "ucywilizowany" i ma troche mniej mocy czyli bedzie bardziej wytrzymalszy Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Na oleju Castrol R2 mieszanka 1:25:O to ja jakbym robił taką mieszanke to olej bym co tydzień musiał kupować,ja robie 1:50 i jest wszystko Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 WRE ma ten sam silnik co WR ale bardziej "ucywilizowany" i ma troche mniej mocy czyli bedzie bardziej wytrzymalszy wr ma zupełnie inny silnik niż wre Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Kumpel ma huske TC 450 2006'. Motocykl bardzo lekki, prowadzi się dużo lżej, niż np. yamaha yz 450. Co do awaryjnosci nie moge zbyt duzo powiedziec, bo moto nie bylo za duzo jezdzone, aczkolwiek u nas nie ma problemu z czesciami do tego, max 7 dni sie na nie czeka. Motocykl sprawia bardzo pozytywne wrazenie. Dobra strona huski jest to ze mozna ja wziazc w leasing, czego nie mozna powiedziec o innych markach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Kumpel ma huske TC 450 2006'. Motocykl bardzo lekki, prowadzi się dużo lżej, niż np. yamaha yz 450. Co do awaryjnosci nie moge zbyt duzo powiedziec, bo moto nie bylo za duzo jezdzone, aczkolwiek u nas nie ma problemu z czesciami do tego, max 7 dni sie na nie czeka. Motocykl sprawia bardzo pozytywne wrazenie. Dobra strona huski jest to ze mozna ja wziazc w leasing, czego nie mozna powiedziec o innych markach:) ktma też można w leasing Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi