RaY Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Czyms duzo lepszym do miasta od Horneta 900 jest jakiekolwiek enduro 250 - 650. Specjalnie do polskiego miasta. Adam M. No ja bym sie klócil z tym, Hornet to typowe naked a nawet street :icon_question: Dla mnie osobiscie nie ma nic lepszego na miasto. Enduro na pole - naked na miasto. Sporo czasu spedzilem na enduro i Horneciątko mi sie lepiej widzi. Edytowane 2 Grudnia 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No ja bym sie klócil z tym, Hornet to typowe naked a nawet street :icon_question: Dla mnie osobiscie nie ma nic lepszego na miasto. Enduro na pole - naked na miasto. Sporo czasu spedzilem na enduro i Horneciątko mi sie lepiej widzi. nie zrozumiales chyba aluzji, on zartowal ze polskie miasta takie dziurawe ze az endurakiem musisz jechac zeby kola nie urwac. nie wiem jak wasze miasta ale moje miasto gladziutkie takie ze na sciga sie nadaje :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celer Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 no z tym enduro to miales racje :icon_rolleyes: , o tym nie pomyslalem.natomiast wracajac do tematu wydaje mi sie ze 900 bedzie w sam raz i szybko sie nie znudzi.a co do pekajacych ram - juz od dluzszego czasu jest to moj ulubiony film http://youtube.com/watch?v=rRNd9MWVTEY szkoda ze nie ma tematu "przyklejonego" czy jakos tak na temat hornetow. wiem ze zyskalby rownie duzo (jak nie wiecej) milosnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 fazer 1000 mocniejszy i owiewke ma , znaczy sie pół owiewke która sie czasem przydaje :icon_twisted: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Enduro na pole - naked na miasto. Ale nakedem nie pojedziesz po podkładach tramwajowych ani nie przeskoczysz przez krawężniki jak utkniesz pomiędzy samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ale nakedem nie pojedziesz po podkładach tramwajowych ani nie przeskoczysz przez krawężniki jak utkniesz pomiędzy samochodami. Jakby z takiego zalorzenia wychodzic to by trzeba bylo latac rm 250 :icon_eek: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Po takiej jeździe jak na tym filmiku na pewno rama bedzie pękać, a przy normalnym użytkowaniu ja bym się nie martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jakby z takiego zalorzenia wychodzic to by trzeba bylo latac rm 250 :icon_mrgreen:Aż tak max nie należy podchodzić do zagadnienia. XTZ 660 spokojnie dawał radę. Ulubiony sposób jazdy w korku po W-fce : po płytkach krawężnika pasa zieleni. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 nie zrozumiales chyba aluzji, on zartowal ze polskie miasta takie dziurawe ze az endurakiem musisz jechac zeby kola nie urwac. nie wiem jak wasze miasta ale moje miasto gladziutkie takie ze na sciga sie nadaje :wink: heh bo niedawno drogi zrobili nófkiii :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 w sumie to sie nie dziwie ze do wawy endurak dobry, bylo slychac ostatnimi czasy jak tam jest rozkopane celer apropo tematu glownego to kawa Z 1000 jeszcze jest podobna maszyna wiec masz wiekszy wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 tylko z 1000 to troche cena spora i dosyc rzadkie moto u nas. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 zgadzam sie ale ponoc porownania wygrywa Z 1000 ale i tak bym wybral horneciaka z roznych wzgledow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 a ja nadal FZS 1000 jesli o tą klase chodzi heh Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 a ja nadal FZS 1000 jesli o tą klase chodzi heh Dla mnie fazer to calkiem inna bajka. Ma sztraszna szybe i mini owiewke i jaki z niego NAKED ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 fazer 1000 mocniejszy i owiewke ma , znaczy sie pół owiewke która sie czasem przydaje :)To ma byc sprzet do jazdy po miescie a nie do podrozowania, w miescie ta owiewka bedzie mu tylko przeszkadzac. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi