pioter_gpz Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają... :D Sam już nie wiem :buttrock: Przy 3500 PLN przestałem liczyć żeby się nie denerwować. Zakładam, że ca 5 tyś bez motocykla bo ten kupiłem 9 lat temu. Restauracja zajęła mi rok. I chyba kazdy z 4um wie jak wyglada Fumka Occulta :notworthy: ...i ile kosztowała ;) Edytowane 29 Lutego 2008 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja nie wiem. Moze jakis link..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 cyborg78 linki sa w tym temacie. Tak zebys nie szukal http://www.bikepics.com/members/occult/60m06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom1100 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 na widok tej WFM-ki aż mnie zatkało/gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) I chyba kazdy z 4um wie jak wyglada Fumka Occulta ...i ile kosztowała Miło mi, że odświeżacie temat mojej WFM. Restaurowałem ją bardzo dokładnie, samo siedzenie kosztowało 380 PLN, ale za to zostało zrobione od podstaw z proszkowym malowaniem metalowych elementów, wymianą gąbki i wycięciem nowej sklejki. W zadzadzie z oryginalnego siedzenia zostały tylko uchwyty i boczne blachy.Nie liczę tu benzyny, kosztów przesyłek, a na koniec czasu, który spędziłem prawie codziennie w piwnicy. Jak dla mnie - opłacało się :icon_razz: Polecam jeszcze link z filemem. http://www.youtube.com/watch?v=XG1IUIX3H8k oraz http://www.youtube.com/watch?v=6UgF2IGso40 Doszedł jeszcze jeden wydatek. Muszę kupić akumulator :icon_eek:, zrobić przegląd, wykupić OC i zarejestrowac moją damę :icon_biggrin: Edytowane 29 Lutego 2008 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Ach te jej pumk pumk pumk :icon_eek: ...ja chce z powrotem Fumke :icon_rolleyes: Edytowane 29 Lutego 2008 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ach te jej pumk pumk pumk :icon_eek: ...ja chce z powrotem Fumke :icon_rolleyes:Nie ma problemu . 1500zł i masz. Z jakaś taka wczesna nie znam sie. pochyła głowica pierwszy właściciel wszytko w oryginale zestaw kluczy i narzędzi ,jakaś książka obsługi którą do tego dodawali , dowód rejestracyjny .nic nie zmieniane łącznie z dętkami i oponami i żarówkami ,lakier jeszcze bardzo okej itd .Sprzedajesz kaczkę komukolwiek i masz . I jak dalej chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jasne Princu ze chce, moze uda mi sie znalezc troche taniej niz 1500zł :P i kachy nie bede musial sprzedac, baa nie mam zamiaru sprzedawac w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 tak wygląda moja laleczka, 1960 WSK 125: http://www.bikepics.com/pictures/1193554/ od nowości w rodzinie, podobno jest to wadliwy egzemplarz odrzucony z eksportu do chin :) ciekawe obszycie kanapy - oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Piekna "dzidzia" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Hej Occult - czy siedzienie powinno mieć taki kolor w tej WFM? tak wygląda moja laleczka, 1960 WSK 125: http://www.bikepics.com/pictures/1193554/ od nowości w rodzinie, podobno jest to wadliwy egzemplarz odrzucony z eksportu do chin :P ciekawe obszycie kanapy - oryginał. A co nie tak z tym siedzeniem? Mialem kiedys podobną WSK z 1963r i miała identyczne siedzonko. A moto było czarne. pozdro. Edytowane 29 Lutego 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jasne Princu ze chce, moze uda mi sie znalezc troche taniej niz 1500zł :icon_mrgreen: i kachy nie bede musial sprzedac, baa nie mam zamiaru sprzedawac w ogole.Prosze cie bardzo własnie sprzedaje taka jedna co ostatnio wychaczyłem, troche ja ogołociłem z biżuterii ale jest git, dla forumowiczów zniżka:-)http://www.allegro.pl/item321707905_wfm_125_m06.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Za daleko do Ciebie granacie i rzeczywiscie "troche" ja ogolociles, nawet bardzo :buttrock: głowica od Fumki nie OSY. Edytowane 29 Lutego 2008 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 wow. skoro tak wynoszą koszty porządnego remontu to chyba muszę znaleźć drugi etat w Londynie bo jak wróce do PL to czekają na mnie 2 WFM, 3 SHL i jakies inne pojazdy w garażu. W sumie to za ok. 10 lat pokażę fotki jak już skonczę prace i motorki wyjadę na drogę.... :wink: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Hej Occult - czy siedzienie powinno mieć taki kolor w tej WFM?Nie, oryginalnie było szare, ale po przemyśleniu sprawy wybrałem kolor czarny z białą kedrą. Mam jeszcze WSK M06Z na oku z pełną dokumentają, a w dodatku od pierwszego własciciela. 700 PLN :rolleyes: Edytowane 1 Marca 2008 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi