Enduras Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 I Kobieta nie musi sie martwić jak nadzieje się ehem biodrami w korek na baku albo cos podobnego.A Wierzcie ,że to boli :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Super,że świat nie zostal zalany "tipsiarami" i są jeszcze normalne kobiety, które chca się troche pobrudzić :-) Sama jeżdze od 2 lat Yamaha 125 a teraz przesiadam sie na WR250. Ktoś jezdzi w ten weekend na Biedrusku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Z tego co mi wiadomo 11 pod Kuźnia! Ja będę na 80% i jeszce dam znać!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To ty śmigasz po lesie w Nowej Wsi pod Swarzedzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Super,że świat nie zostal zalany "tipsiarami" i są jeszcze normalne kobiety, które chca się troche pobrudzić :-) Sama jeżdze od 2 lat Yamaha 125 a teraz przesiadam sie na WR250. Ktoś jezdzi w ten weekend na Biedrusku?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=705881 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To ty śmigasz po lesie w Nowej Wsi pod Swarzedzem? Ja tam nei śmigam bedziej w okolicach Obornik i poligonu! Ale widzilem że jakis koles ladnie na kole pryka na WR ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam. Ja chętnie sie przyłącze do szanownego grona na przejażdżki, mam nadzieje, ze nie zostanę daleko w tyle. Gdyby miały być jakieś spokojne jazdy to proszę o kontakt. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam. Ja chętnie sie przyłącze do szanownego grona na przejażdżki, mam nadzieje, ze nie zostanę daleko w tyle. Gdyby miały być jakieś spokojne jazdy to proszę o kontakt. Pozdrawiam AdamWitam! My tylko - "spokojnie" jezdzimy ... Jak bedziemy cos organizowac to zapewne damy znac !!!Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tak sie wszyscy deklaruja że będą przujeżdżać na poligon a tam h**.Siedziałem półtorej godziny pod kuźnią i oprócz sokołów i paru osób i kobiety na WR 250 F nikogo nie było ale cóż ;]pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam!Dokladnie to maszynki nasze "sypiaja" w Kozieglowach kolo P-nia. Tam sa naprawde super terenki do jazdy. Szuterkami mozna dojechac nad jeziorka Kowalskie a dla bardziej chetnych przygod i do Biedruska na poligon. Wiec jesli masz ochote dolaczyc do nas - daj znac. Szkoda, ze tak malo facetow ma ochote posmigac z dziewczynami :o( chyba sie nie boicie, ze jestesmy lepsze od Was hihi ?!? A tak powaznie to jeszcze pare lat temu bylo to nie do pomyslenia, ale kochani Panowie czasy sie zmieniaja my tez chcemy sie wyszalec, a deska do prasowania czy gary to nie to co "tygryski lubia najbardziej" ;o) Ostra jazda dzis jest w cenie, a endurko to super sprawa ... nieprawdaz ?!?Pozdr tu sie z wami zgodze czemu w bydgoszczy tak nie ma sami faceci :biggrin:(((pozdrowka i powodzonkakrisso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tak sie wszyscy deklaruja że będą przujeżdżać na poligon a tam h**.Siedziałem półtorej godziny pod kuźnią i oprócz sokołów i paru osób i kobiety na WR 250 F nikogo nie było ale cóż ;]pozdr. To dlaczego z nami nie pojechałeś? Jeździliśmy prawie do 16.... Zrobiliśmy przepiękną trasę z mega podjazdami...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Po pierwsze to skad ja miałem wiedzeć , że mnie poznasz :biggrin: i czekałem na kumpli jak się już zdeklarowałem ,że będę to będę :biggrin: . Ale wiecej osób by się przydało mimi wszystko.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To dlaczego z nami nie pojechałeś? Jeździliśmy prawie do 16.... Zrobiliśmy przepiękną trasę z mega podjazdami...pzdr my tez do ok 16 jezdzilismy :biggrin: , no tylko jak mowi Sebool im wiecej osob tym lepiej. Ale i tak bylo dobrze :biggrin: a gdzie wy jezdzicie w ogole? nie jezdzicie po poligonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tak sie wszyscy deklaruja że będą przujeżdżać na poligon a tam h**.Siedziałem półtorej godziny pod kuźnią i oprócz sokołów i paru osób i kobiety na WR 250 F nikogo nie było ale cóż ;]pozdr. Tyle osób było i Ty narzekasz, że mało? Dwie osoby na motocyklach to już jest tłum:) Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi