rzemyk90 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam. No kupilem sobie komarynke na nasze drogi bo niestety moja czesia nie ma homologacji a ten komarek ma. No on ma wloskie papiery trzeba w polsce zarejstrowac, to sie da. Kupilem go zeby pozruszac sie po drogach. W teren CZ cross. Przejechalem sie nim w terenie troszke i super zawieszenie , ale to bajka normlanie tak wybiera dobrrze normalnie git, zawieszenie jest wrecz idealne. Zadnych kamieni, zadnych dzior na drodze nic nie czuje , doslowie jest idealne. jest to rocznik 97. Troche podrapany jak na enduro. Nie wiem jaka to pojemnosc. Koles nie wiedzial. Gaznik w papierach DELLORTO PHBN 12 , a w komarze PHBG zeszlifowane i nabite 12. Z tego co wiem PHBG nie ma 12 mm srednicy, tylko 19 sa najmniejsze. Nie wiem jaka pojemnosc bo na garze nie pisze nigdzie 49 cm. Tylko gilardoni. 109 na cylindrze i 209 na glowicy. Ogolnie co do moto to jest wloskiej producji. Motorek siedzi w ramie HONDA CR 125. Dwie chlodnice. Zawieszenie ideal. Dwie tarcze hamulcowe z hamulcami BREMBO :icon_mrgreen: Ogolnie stan jest taki sobie no ale wymaga dopieszczenia. Weglug mnie za 2500 zl sie oplacalo. Kupilem 10 km odemnie wiec calkiem sie oplacalo :icon_mrgreen: Co tam jeszcze, no i elektryke musze zrobic w nim, tzn gaszenie na guzik i lampe przednia. No i to by bylo na tyle na temat tej komarynki. Co do mocy to nie wiem, przesiadlem sie z CZ biegi sa krotkie na 6 jedzie dosc szybko, stawiam na okolo 70-80. Nie wiem bo nie mam licznika. Musze silnik sprawdzic. Dobra tu sa foty : http://www.bikepics.com/members/rzemyk90/97cre50/Default.asp ogladajcie, podziwiajcie, a ja ide do garazu sprawdzic jak z tym silniczkiem am6. Za jakosc fot przepraszam, mam tylko t610;/ pozdr. Rzemyk90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Co Drugie zdanie to ze zawieszenie jest idealne :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: A tak oficjalnie to GRATULUJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 GRATULACJE :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Gratki :icon_mrgreen:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To jak ty mówisz że zawieszenie jest idealne w cre 50 ,to co byś powiedział jakbyś się przejechał na jakiejś yz 125 czy 250 ,chyba byś ze stołka spadł z wrażenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Gratulacje!!....mam tylko pytanie-czy zawieszenie nie jest przypadkiem z CR 125??moze dlatego takie idealne i leprze od CRE 50;) Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez michalwariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie wiem. Wiem ze dobrze sie sprawuje i tyle. Najlepsza 50/80 tej klasie. Gaznik mam srednicy 20mm . Jutro kupie uszczelki i sprawdze srednice cylinderka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 gratki, fajny sprzecik i tanio dałeś :icon_twisted: , a zawieszenie to włoskie marzocchi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 czyli czesia idzie w odstawke ? oj oj, nieładnie , hehe. gratuluje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) no nic tylko pogratulowac taki fajny sprzecik za taka kase ;] tylko pozazdroscic pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No gratulacje, ładna cena jak za HM'a z tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Czesia nie idzie w odstawke, bo czesie na teren przeznaczam a to na ulice;) Zawieszenie tylnie to SAHS a z przodu KAYABY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Gratulacje. Rozbawiłeś mnie rzemyk tą komarynką. Patrze na zdjęcia CRE, a wchodząc na ten temat myślałem o motorynce na silniku rometa, powaga. Ogolnie zaj sprzęt tylko mały silnik... 50 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Super motorek. W tej klasie nie ma nic lepszego. Gratulacje motocykla i dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gratki super maszynka!!!!!!!!!Korde widze ze coraz wiecej osob ma 2 moto w garazyku moze i ja bym sobie kupil jakiegos wymiatacza :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi