Gość czubi Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 czesc. mam pytanie jaki motocykl byłby lepszy jako pierwsze 250 jaka Kawa KX 250 Yamaha Yz 250? co byscie polecali?i dlaczego oczywiscie...z gory dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ale nie sprecyzowałes pytania!Chesz te 250 ccm w 4 T czy 2 T?pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czepik Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 podłaczę się pod temat i jaka najlepiej 250 w 4t? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 YZ 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 co do tego pierwszego pytania to polecam ktm exc 250 od 2000 r (enduromaster go ma i jest zajebis***) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czubi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a co byscie polecali 2t czy 4t? 4t sa chyba nowsze prawda a ja szukam czegos w okolicach 9 tys zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 to tylko exc 250 za tą kasę, na stan wizualny nie patrz, ważniejszy jest stan techniczny. Mojego jak kupiłem to wyglądał jak po wojnie ale technika to perełka prócz cieknącej lagi (już zrobione) transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 W 4suwie YZ 250FW 2 suwie YZ 250 Kropka !!! :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wg mnie to kompletnie bez roznicy jaka marka, pewnie nawet nie odczujesz zadnej roznicy czy to bedzie sx, rm, kx czy inny bardziej powinienes patrzec na stan techniczny niz na marke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No tu sie nie zgodze, bo np. kawa kx do pięt nie dorasta takim motocyklom jak honda cr, huska cr/wr, yamaha yz. Według mnie kx jest po prostu słabszy od konkurencji, rm i sx nie ujeżdzałem wiec sie nie wypowiem :icon_mrgreen: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ale tylko sx i exc ma możliwość zmiany charakterystyki mocy , odpowiednie ustawienia i ciągnie jak 4T transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) No tu sie nie zgodze, bo np. kawa kx do pięt nie dorasta takim motocyklom jak honda cr, huska cr/wr, yamaha yz. Według mnie kx jest po prostu słabszy od konkurencji, rm i sx nie ujeżdzałem wiec sie nie wypowiem :icon_mrgreen: pozdroi tu sie mylisz wcale KX nie jest gorszy od konkurencji powiem wiecej ze dla mnie jest duzo lepszy od CR bo ciagnie praktycznie od dołu a CR trzeba wkrecac na obroty, KX ma takze lepsza skrzynie biegow trwalsza od CR a co do mocy to mysle ze nie zauwazysz roznicy Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez zoltecek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 KX ma takze lepsza skrzynie biegow trwalsza od CR Nie ośmieszaj się,proszę . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Co z tego ze kx ma lepszy dół od cr, jak praktycznie nie ma góry :icon_mrgreen: A co do tej skrzyni to wlasnie kx mają najmniej trwałe skrzynie biegów, wystarczy wejsc na ebay, co druga kawa ma skrzynie do remontu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi