krasnal Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 PS -Krasnal wal na Zieloną -w zeszłym roku byłeś podajże bez ekipy ale chyba nie bawiłeś się najgorzej:)Hehehe.... byłem z kobitą, przyjechaliśmy jak było już ciemno i nie wiedziałem gdzie walnąć namiotem, jednak jakoś dało radę :D W tym roku też mam zamiar się pojawić i może ktoś jeszcze się ze mną zabierze. Mam nadzieję że przyjadę jeszcze przed zmrokiem bo w nocy jakoś dziwnie robija mi się namiot ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Z infomacji znalezionych w necie: "80zl za wjazd od faceta i 40zl za amazonke" a więc niezbyt tania impreza :bigrazz: ale będzie coś extra -> Fetrosshow (http://www.bachus.zgora.pl/db_files/galeria/galeria_25_0_1148160405_big.img) :biggrin: Edytowane 7 Września 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 I jak tam po zlocie ... :) ma ktoś fotki z parady i z pod oszołoma ?? :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 kiła totalnazero organizacji a organizatorzy nastawieni tylko na zrobienie kasygdyby nie ekipa z którą spotykam się na większości zlotów byłoby dno kompletneniedawno usłyszałem że kumpel w łagowie usłyszał:) tekst :"tu jest zlot-tu się nie jeźdźi"darłem z tego łachaprzedwczoraj usłyszałem to samo na zlocie w zielonejnie wiem czy się śmiać czy płakaćsorki Krasnal że ani nie pogadaliśmy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Właśnie... coś w tym jest.Mnie już to nie szokuje bo co roku jest podobnie. No koments... :) * * * Ja też z Krasnalkiem nie pogadałem.... nie mówiąc o piciu. Krasnalku: ty mnię już chyba nie kochaszszsz :clap: ??! Tu dałem fotorelację:FOTORELACJA - Zlot Winobraniowy 2006 Edytowane 11 Września 2006 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 sorki Krasnal że ani nie pogadaliśmyJakbyś zszedł z motonga chociaż na 15 minut to pewnie byśmy pogadali :clap: Ja też z Krasnalkiem nie pogadałem.... nie mówiąc o piciu.Krasnalku: ty mnię już chyba nie kochaszszsz :clap: ??!No wiesz...przyjechałem z Dudkiem, więc rozumiesz :) ale spoko - nadrobimy w Lubsku :clap: te parę dni jeszcze chyba wytrzymasz? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Fotki ze zlotu: http://www.chaos.miejsca.com/bachus/ Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 jedno jest pewne moja noga więcej na zlocie w zielonejgórze nie znajdzie sięwolę jechać do miasta na kwaterę i iść na winobranie - to jest imprezakompletna kicha boskie wręcz możliwości żywieniowekompletny nie wypał.stawiam ocenę 2 za zlot bachusom pozdrawiamklaus P.S. wątpię żeby ktokolwiek z murowanej pojechał tam jeszczea wlecieliśmy w 17 maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Tez tam bylem ;o ( mam okolo 1km od Ośrodka gdzie był nocleg) Moją jawka 50 ktora zaczela dzialac <jupi> Niestety ale nie odwazylem sie tam pokazac z jawką więc tylko przejechałem obok :) a teraz zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Witam!Konrad-organizatorzy nie byli nastawieni tylko na pieniądze bo i tak nie wyniesli z tego ZADNYCH korzysci materialnych (mowie o kasie :icon_mrgreen: ).Kicha totalna nie byla bo ludziom sie podobalo jednak nie przyjechalo tyle osob ile zakladalismy (w 2 dzien z 800 koszulek zostalo 45 sztuk,dla porownania rok temu w 2 dzien brakowalo 200 koszulek a bylo ich 900).Klub napotkal bardzo wiele problemow wynikających z niepowaznej postawy dzierżawcy terenu etc.Ochrona byla i to skuteczna bo nikt sie nie bil ani nie rozbijal motocykli po pijaku co moglo miec miejsce kiedy nie uslyszelibyscie slow "tu sie nie jezdzi" ktore uslyszeliscie po zmroku kiedy bylo ciemno i wszyscy byli zbombieni.W tym roku byl niewątpliwy niefart i slaba frekwencja.p.s Klaus dla Ciebie winobranie to fajna sprawa ale jak wąchasz codziennie przez 7 dni smrod smarzonej cebuli na starym oleju to ma sie tego winobrania serdecznie dosc. Edytowane 13 Września 2006 przez TwisterZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 jeśliby organizatorzy nie wynieśli z tego "zlotu" ŻADNYCH korzyści to świadczy to tylko o ich kiepskich zdolnościach organizacyjnychinni potrafią z wlotką 40zł dostarczając zlotowiczom lepszych w moim mniemaniu atrakcji z dużo lepszą atmosferą (np. coroczny krotoszyn,września,zeszłoroczny maniów) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Taak, KROTOSZYN to dobry przykład :notworthy: Takie podejście do organizacji zlotu ma krótkie nogi.Z czasem będzie coraz trudniej o uczestników :icon_mrgreen: . I takiego podejścia nie kumam ;) ...- zazwyczaj daje się wyższą cenę aby wybrac konkretnych uczestników, selekcja materialna. A tu koledzy narzekają że było mało. Jak taka polityka klubu się utrzyma to w przyszłym roku będzie jeszcze mniej uczestników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Na zlot wpadłem tylko w sobote i potem pod oszołoma i musze przyznać że jedyną aktrakcją to były motocykle które przyjechały :icon_mrgreen: chodzi oto że w porównaniu z innymi latami to ten zlot wypadł najsłabiej ;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Koszulka - OK, znaczek - OK, wina powitalnego - tyle co kot naplakal. Cena mogla by byc troszeczke nizsza. Na ten zlot najlepiej zarcie, browar,... brac ze soba :D , co tez uczynilem. Najbardziej wnerwiajace wg mnie - wyjazd z osrodka na parade. W tamtym roku jakos szybciej to wszystko sie ustawilo i ruszylo, a w tym -szkoda pisac.Pogoda za to dopisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi